Punu ja ka Bushit, ideja eshte fantastike !
Ka vepruar mir Gazetari ! E pershendes ku eshte e ku s'eshte !
Duart me pluma t'gjujshin heren e ardhshme![]()
Punu ja ka Bushit, ideja eshte fantastike !
Ka vepruar mir Gazetari ! E pershendes ku eshte e ku s'eshte !
Duart me pluma t'gjujshin heren e ardhshme![]()
hahha bushi ishte ne shqiperi por vetem ora i ra se gjutji njeri me kunder sa mir ta gjunin ne shqiperi paramendo cfar fame do merrte shqiperia nejse..
ça flet .nuk ke turp,vetem shqiptaret nuk duhet te flasin keshtu ,dy here qe kemi shpetuar si komb ,nga amerika kemi shpetuar.
Lufterat asnjehere nuk jane te mira ,sepse e paguan dhe popullsia civile ,por nganjehere eshte e veshtire,ti rrezosh diktaturat pa lufte .
Une nuk jam per luften ,sepse kam kaluar 97 ne shqiperi ,dhe them te vriten njerez te pafajshem ,te te iki gjith pasuria qe ke vene me sakrifica per gjithe jeten ,per diktatore e psikopat qe duan te rrine ne pushtet eshte absurde.
Po diten qe eshte bombarduar Beogradi ,kam qare nga gezimi .
Mos te ishte ajo Amerik me Klintonin do ju kishte bere shkrum serbi ,siç nisi tju bente.
Do te keshilloja te lexoje librin DIPLOMACIA te Henry Kissinger,qe e mbyll me nje proverb spanjoll,''Udhetar,rruge nuk ka .Rruget jane bere duke ecur.''
Ah po '? Sepse sipas teje Amerika erdhi e na shpetoi ? Po ku mbetën ata 15 mijë tjer që i varrosëm me duart tona ? Ku mbetën ata 2mijë të pa gjetur ? Amerika po qe deshi, ka pasur rastin kur rugova ju gënjezua klintonit ne 95-tën gjat vendimmarrjes per Bosnjën, por se beri mall rugoven, saqe bushi, a e beri mall kur erdhi ne ne kosove ? JO !
Gazetari i cili e sulmoi Bushin eshte shembull ! Nëse të gjithe gazetaret do te vepronin ne kete menyr, do te kishte shum me pak diktator, shkaterrues e zullumqar !
Tash na "shpetoi" amerika neve, dhe mori leje te bej çfar do krimi qe don ? Turpi eshte per tye motër e dashur, qka mos te duash per vete, mos ja deshiro askujt ! Kjo eshte keshill profetike !
ai bush do kish bo mire te kish shtyp nja dy butona nukleare dikur, ti kishte shujt nga faqja e dheut keta specie nen njerezore arab....do kishte shpetuar njerezimi njehere e mir.
Krijoni Kontakt