procesori eshte 1.73ghz
kasperi nuk eshte me free duhet ta blesh
procesori eshte 1.73ghz
kasperi nuk eshte me free duhet ta blesh
Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 08-12-2008 më 07:36 Arsyeja: Bashkimi i postimeve
Shume mire.E mban qe cke me te Kav 7....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kaspersky 7 me licence full po ta jap une ne mp.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kasperi e di qe nuk eshte free, por mund t'ia bejme dermanin, te shikojme. Ndersa per programet qe nuk te instlohen ka mundesi qe te jene te demtuar, ose kane mungese e ndonje file.
Per me teper lexo mesazhin privat qe te kam derguar! Ne fillim te faqes se forumit shiko se aty ke Mesazhet Private!
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
dhe per instalimin e prog ke te drejte pasi me duket qe windows nuk eshte i plote (formatin ma kane bere amatore ) pasi tek licensa dalin vetem dy pikat dhe asgje tjeter si me thua duhet ti bej format nga e para pasi dhe prog i kam te domosdoshem
Do te fus ne dhe une ty qe ngele tu zhvat laboratoret e Kasperit.Prandaj rri e ja jep kot block Kasperi se ka dal dificit prej tejeKaspersky 7 me licence full po ta jap une ne mp.![]()
Rri urte di white-d nazist i poshter, oficer i pashpirt.More vesh.Se i thash BE qe te fshije nga faqja e dheut.More vesh.Ta merte parasysh KAV qe do kishte edhe tipa si puna ime.LoL.Vet e shpiken AV ata te mbajne pergjegjsite lol(btw te kishte goj KAV do me kishte cuar ne HAGE).AHhahahaha.klm d-knight: D ahahah...
Pershendetje!
Para 3 ditesh bleva nje kompjuter te ri ne nje nga dyqanet e kompjuterave ketu ne Tirane. Kuptohet qe kompjuteri nuk eshte nga ndonje firme si Dell apo Lenovo por eshte Assambled.
Duke ditur se vetem ata dhe Zoti e dine se cfare dreqin iu futin atyre kompjuterave me linden disa dyshime per vertetesine e pjeseve te kompjuterit tim te ri.
Dyshimet me filluan kur kerkova ne internet per karten grafike: nVidia GeForce 8400 GS 512 MB sepse me cpashe ne faqen zyrtare te nVidia kjo karte grafike arrinte vetem 256 MB
Ja ku e keni linkun: http://www.nvidia.com/object/geforce_8400.html
Prandaj kerkoj nga ju te me jepni ndonje emer programi te mire edhe nqs eshte me leke qe te me analizoje hardwaret duke zbuluar cdo mashtrim te bere dhe te dhenat t'i postoj ne forum qe ekspertet t'i krahasojne me ato qe une kam te shkruara ne letren e kontrates.
Karakterisitikat e kompjuterit vijojne si me poshte (te kopjuara pike per pike nga letra qe me dha nje nga djemte e stafit teknik ...):
Kasa: AIDEA, Case, ATX, Usb+Au, Black 500 w.
Motherboard: Asus P5K MB Core2 Quad/Core2 Extreme/Core2Duo/
Procesori: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 GHz LGA775 8M/ 1066 MHz
RAM: Power Silicon DDRAM II 800 MHz 2 GB
Karta grafike: nVidia GeForce 8400 GS
HDD 320 GB Sata II Spin Point T166 Series 16 MB Cache
DVD WRITER; 16X16X6X5X48X24 Black.
Pres pergjigje . . . . . . .
po mir mer dak nuk pyt njiher para se me ble.
karta grafike eshte 256mb.nuk duket keq kompjuteri.
Per cfare te pyesja? Nese eshte tamam me pjeset e lartpermendura kompjuteri? Normal qe pyeta pronarin dhe me tha "Mos e kij merak fare".
Sa per kompjuterin, ke te drejte, shume i mire duket deri tani.
Megjithate une akoma deshiroj te verifikoj ceshtjet e lartpermendura, keshtu qe: ndonje emer programi per analizim hardware-sh?
Krijoni Kontakt