symatec antivirus
keto dite doja qe te instaloja dhe 3d max dhe auto cad dhe nuk me instaloheshin 3d max me pas e mora ne intern per 30 dite se nuk instalohej
Shiko njehere te Options te antivirusit se mos eshte aktivizuar ndonje opsion qe ne hapje te windowsit te fillon scan.Nuk mund te jap nje rruge te sakte per kete av se nuk e perdor po provoje njehere kete.Une nderkoh po kerkoj ndonje info tjeter.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ardita, double click tek ikona e symantec, e ke ne fund te ekranit, poshte, djathtas. Do te hapet dritarja e antivirusit, aty do kesh nje automatic scan apo dicka e tille, beje off ose unchek.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
sapo e mbylla dhe e hapa perseri kompj e njejta gje antivir filloon scanimin e memorjes dhe kur e mbaron te lejon ta mbyllesh ju lutem me japni nje mendim per nje antivir tjeter me te mire
Ardita, me i mire eshte Kaspersky, por mesa di une, tani ka filluar fshesen kasperskylab, ka filluar ti fuse te gjithe celesat ne blacklist.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
a eshte efikas dhe i lehte sepse megjithese rri gjith diten ne internet pervec arredimit dhe projektimit te mobiljeve nuk marr vesh shum nga te tjerat po per programet qe nuk me instalohen cmund te me thuash
Nqs do te shkonte ndermend te nderroje AV atehere na jep njehere te dhenat e pc..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Me sa pash une eshte Celeron M
512 ram
60gb HDD
po procesori sa eshte 1.6?
Megjithate Kaspersky 7 eshte shume i mire per kete laptop...
Krijoni Kontakt