Close
Faqja 165 prej 323 FillimFillim ... 65115155163164165166167175215265 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,641 deri 1,650 prej 3223
    "Plėnci, ėshtė i lirė" - thotė populli.
    E rėndėsishme ėshtė cilėsia e anti-virusit, ēmimi ėshtė gjė qė zgjidhet, falas pėr nevojtarėt.

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    Antivirus nga kto qe jane free: Nod32 4.0 tani sa e kam instaluar edhe me duket i mire.

Provo edhe Avir Antivirus.
    Binary System

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Kam nje compac laptop dhe mbreme me eshte infektuar me virus trojan horse dhe disa spyware. Deri vjet kisha Norton si Antivirus po sivjet nuk e kisha blere produktin. Pashe antiviruse online por qe duhet te paguaja ne internet duke futur numrin e credit kartes. NUk ndihem komod ti vendos numrat e kredit kartes pasi nga scanimi qe Norton ka bere thuhet se nje nga spywaret qe me ka infektuar ka aftesi te mbledhi numra kredit kartash dhe passworde qe vendosen une type. A di ndonjeri ndonje antivirus falas apo ndonje antivirus qe mund ta paguaj pa perdorur kredit karten.
    AVG ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Ca eshte ky Mualti?
    Mu.*i.+Mjalti...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Kaspersky nxjerr njė problem me Google

Pershendetje!
    Kam nje problem me AV Kaspersky 2009.Mbreme isha ne internet dhe dola pak nga mozilla.Kur hyra perseri me nxori kete tabele Kaspersky.
    Kete e ben vetem me www.google.com.
    E provoj me faqe te tjera dhe eshte ne rregull.Kur i jap PAUSE PROTECTION me Kav faqja hapet normalisht.Si tia bej.
    Faleminderit paraprakisht.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 03-12-2008 mė 08:31
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Po sikur ta nderrosh e te vesh Kaspersky Internet Security (Kis) . Une kete version kam dhe ate tabele se kam pa kurre .

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Ne mos gabohem ku problem ose me mire ku bllokim varet nga Parentel Control eshte nje komponent i kaspersky .
    Nese e disaktivon funkionin Parentel Control me siguri nuk do kesh probleme ose hidhi nje sy opcioneve te ketij funksioni

Tani nuk po e nxjer me se mar vesh se ca ka...

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Tani nuk po e nxjer me se mar vesh se ca ka...
    Normal u bo privat dhe ai lol

Po kur u be edhe KAV privat...T'ia besh baaammmm,..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •