"Plėnci, ėshtė i lirė" - thotė populli.
E rėndėsishme ėshtė cilėsia e anti-virusit, ēmimi ėshtė gjė qė zgjidhet, falas pėr nevojtarėt.
"Plėnci, ėshtė i lirė" - thotė populli.
E rėndėsishme ėshtė cilėsia e anti-virusit, ēmimi ėshtė gjė qė zgjidhet, falas pėr nevojtarėt.
Antivirus nga kto qe jane free: Nod32 4.0 tani sa e kam instaluar edhe me duket i mire.
Provo edhe Avir Antivirus.
Binary System
Pershendetje!
Kam nje problem me AV Kaspersky 2009.Mbreme isha ne internet dhe dola pak nga mozilla.Kur hyra perseri me nxori kete tabele Kaspersky.
Kete e ben vetem me www.google.com.
E provoj me faqe te tjera dhe eshte ne rregull.Kur i jap PAUSE PROTECTION me Kav faqja hapet normalisht.Si tia bej.
Faleminderit paraprakisht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 03-12-2008 mė 08:31
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Po sikur ta nderrosh e te vesh Kaspersky Internet Security (Kis) . Une kete version kam dhe ate tabele se kam pa kurre .
Ne mos gabohem ku problem ose me mire ku bllokim varet nga Parentel Control eshte nje komponent i kaspersky .
Nese e disaktivon funkionin Parentel Control me siguri nuk do kesh probleme ose hidhi nje sy opcioneve te ketij funksioni
Tani nuk po e nxjer me se mar vesh se ca ka...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Po kur u be edhe KAV privat...T'ia besh baaammmm,..
Krijoni Kontakt