Close
Faqja 164 prej 323 FillimFillim ... 64114154162163164165166174214264 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,631 deri 1,640 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-07-2008
    Postime
    1
    une kam perdoruru shume antivirus ne filllim kam perdoru anti vir i mire ka qene mbase andenaj kam perdorur kaspersky 6.0 me licens me ka funksionuar shume mire po ku e kom qite windows visten kaspersky 6.0 nuk e e njihke e tani e kam qite kaspersky 2009 nuk me ka fonksionuar mire se si e kom qite bitedefender 64 virusa mi ka gjete tashti per momentin e kom norton antivirus 2009 shume i knaqun me te jom

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ne gjysmen e dyte te 2009-es mikrosofti do leshoje ne qarkullim nje program antivirus falas qe thuhet se nuk rendon kompjuterin,i mbeshtetur ne motorrin mbrojtes ndaj malware "code name Morro"
    http://windowsonecare.spaces.live.com/
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Unė e pėrdor Eset Smart Security (Eseti ėshtė zhvillues i NOD32-shit). Sot pėr sot ėshtė ndėr programet mė tė kėrkuara pėr siguri tė kompjuterit.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga *Lorisa* Lexo Postimin
    Unė kam pėrdorur Kaspersky internet security pėr mė tepėr se 1 vjet, 1 vjet e kisha me licencė, mė pas disa muaj e shkarkoja kaspersky trial dhe isha shumė e kėnaqur mirėpo lejoheshte vetėm njėherė pėrdorimi i tyre dhe vendosa ta zėvendėsoj me Avast-in qė ishte falas dhe sjam aq e kėnaqur.

Kaspersky ishte shumė mė i mirė dhe habitem kur lexoj atė qė ka shkruar Clay_More, unė spata as edhe 1 problem gjate pėrdorimit tė tij.
    Kaspersky i ndalon gjatė kohės qė ėshtė i aktivizuar por nėse kompjuteri infektohet kaspersky nuk i njeh mė si skedarė tė infektuar.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Kur eshte virus i forte edhe dreqi nuk i ben derman.si kasparovi simantec etj etj.

virusat i prodhojne vete ato.behuni pak cuna te mencem.

une ka 7 vjet qe perdor Aviren

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    E kam pėrdorur pėr disa orė dhe jo mė tepėr. Mė ka hyrė nė punė duke pastruar kompjuterin nga virusi qė nuk lejon kaspersky tė bėjė start.

Ėshtė i mirė apo jo duhet ta thuash ti qė e pėrdor, nėse tė ėshtė infektuar kompjuteri ndonjėherė? Ka ndaluar sulme tė ndryshme?

Jep shume shpesh njoftime per threat stopped , file qe mund te kene virus.Kerkon ti fshij files ne quarantine.Eshte bere me e shpeshte kohet e fundit dhe e bezdisur per mua.Une vetem kete antivirus kam perdorur dhe nuk mund te beje dot krahasime .

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Kur eshte virus i forte edhe dreqi nuk i ben derman.si kasparovi simantec etj etj.

virusat i prodhojne vete ato.behuni pak cuna te mencem.

une ka 7 vjet qe perdor Aviren
    Pėr aq kohė sa virusi krijohet nga dora e njeriut e ka gjithmonė zgjidhjen
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Pėr aq kohė sa virusi krijohet nga dora e njeriut e ka gjithmonė zgjidhjen
    Po burim tjeter krijimi nuk ka.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Falas eshte AVG 8.0 por..po i sosen ditet. Kompjuteri im thote qe i kane mbetur edhe 59 dite. Po pastaj? Megjithmend, po pastaj cdo behet? A di ndonjeri si ta bej perseri falas AVG pervecse duke e genjyer me daten e comp. Flm te gjithe njerezve te mire te kesaj bote qe ndihmojne njeritjetrin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Ca eshte ky Mualti?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •