Close
Faqja 166 prej 323 FillimFillim ... 66116156164165166167168176216266 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,651 deri 1,660 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Une me kete KAV te 2009 kam patur probleme.
    E instalova ne nje qender interneti, mi prishi te gjitha kompjuterat.
    Nuk lejonte Handycaffe, me thoshte se ishte virus.
    Me fshiu handy caffe dhe mu desh ti formatoja pc perseri nga e para, pasi me dilte fusha me lule dhe asnje ikone tjeter.
    Mund te hapja startin, me duhet te punoja me mendje, pa pare asgje.

E kane ekzagjeruar per mendimin tim ne shume gjera ne kete KAV KIS 2009.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mu.*i.+Mjalti...
    ahahahahahahahahahahahaha

Une kam disa vite qe vetem produkte te kasperskyt perdor, dhe deri tani asnje problem nuk kam patur.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Une kam disa vite qe vetem produkte te kasperskyt perdor, dhe deri tani asnje problem nuk kam patur.
    Shiko sa i pėrket pėrdorimit tė produkteve tė Kaspersky ato janė mėse tė mira, mirėpo fakti qė dikush has probleme me to dhe dikush jo ėshtė dicka tjetėr. Duhet ditur se produktet e sigurimit tė pc-sė tė Kaspersky kėrkojnė performanca tė mira tė pc-sė tuaj dhe jo cdokush i ka ato dhe normal qė hasen probleme, kur Kaspersky nuk njihet si ndonjė program i lehtė pėr njė pc, andaj edhe dikush has probleme por nėse keni pc me performanca tė mira atėher Kaspersky ėshtė mė i miri nga tė gjithė.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Shiko sa i pėrket pėrdorimit tė produkteve tė Kaspersky ato janė mėse tė mira, mirėpo fakti qė dikush has probleme me to dhe dikush jo ėshtė dicka tjetėr. Duhet ditur se produktet e sigurimit tė pc-sė tė Kaspersky kėrkojnė performanca tė mira tė pc-sė tuaj dhe jo cdokush i ka ato dhe normal qė hasen probleme, kur Kaspersky nuk njihet si ndonjė program i lehtė pėr njė pc, andaj edhe dikush has probleme por nėse keni pc me performanca tė mira atėher Kaspersky ėshtė mė i miri nga tė gjithė.
    Te besoja po te thoshe keto gjera per norton ne pergjithesi, por kaspersky eshte i lete as nuk e rendon sistemin fare dhe nuk kerkon pc performant aspak
    Siē thot dikush tjeter ketu( Po ngaterron kekun me byrekun)

Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Une me kete KAV te 2009 kam patur probleme.
    E instalova ne nje qender interneti, mi prishi te gjitha kompjuterat.
    Nuk lejonte Handycaffe, me thoshte se ishte virus.
    Me fshiu handy caffe dhe mu desh ti formatoja pc perseri nga e para, pasi me dilte fusha me lule dhe asnje ikone tjeter.
    Mund te hapja startin, me duhet te punoja me mendje, pa pare asgje.

E kane ekzagjeruar per mendimin tim ne shume gjera ne kete KAV KIS 2009.
    Nuk e kan egzagjeruar per asgje dhe fajin nuk e ka KAV dhe KIS po e ka PC.Pasi ai thoshte qe ka virus ti ca bere i fute nje avg dhe avg ta nxori ne rregull?

Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Edhe una nuk kam pasur probleme po do shkallojne dhe keto ndonjehere dhe vijne prap ne qender lol.

Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    KAV nuk kerkon performanca te mira fare.Sepse ke 7 per nje PC normal p4 dhe 2.2ghz me 256 ram.Ke 6 per nje p3 me 63mb ram me 800mhz.Ke edhe 8-2009 i cili eshte per nje PC te sakte.Cdo antivirus ka nje mete nuk ka perfekt.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Nuk e kan egzagjeruar per asgje dhe fajin nuk e ka KAV dhe KIS po e ka PC.Pasi ai thoshte qe ka virus ti ca bere i fute nje avg dhe avg ta nxori ne rregull?

Kishte KAV 7.0... dhe i futa KAV 2009.
    Pasi e formatova, i futa NOD32 2008.
    kur kishte KAV 7 nuk ma beri, i futa 2009, si per modernizim, me shfaqi probleme.
    por me mbaruan celesat e 7 dhe ngela me duar bosh.
    Dhe i vura NOD32 me update automatikisht cdo dite!
    Nje muaj kaloi dhe duket NOD32 si i ri!

Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Kishte KAV 7.0... dhe i futa KAV 2009.
    Pasi e formatova, i futa NOD32 2008.
    kur kishte KAV 7 nuk ma beri, i futa 2009, si per modernizim, me shfaqi probleme.
    por me mbaruan celesat e 7 dhe ngela me duar bosh.
    Dhe i vura NOD32 me update automatikisht cdo dite!
    Nje muaj kaloi dhe duket NOD32 si i ri!
    Atehere ja ku po te them une qe fakti qe ti nuk gjete celes(sepse nuk e ke te blere me licence te dyqanet e Kasepersky)nuk e ben kete AV kot.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Njė 'worm' ka infektuar rundll.exe

Nje Wurm me ka infektuar rundll.exe.

nuk di ndonje mundesi pa e formatuar kompjuterin.!!!!!!!!!!

faleminderit.

File me sa di une gjendet te C:/Windows/System32.Provoje te besh nje scanim skedarin rundll32.exe ose sic thua ti rundlle.exe te adresa www.virustotal.com.Na jp rezultatet ketu se sa Antiviruse e kan detektuar.
    2-)Nqs nuk ta fshin dot virusin nderro AntiVirus dhe bej nje scanim ne SafeMode.Dhe per AntiSpyware mqs ra fjala.Pac Fat.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •