Close
Faqja 265 prej 323 FillimFillim ... 165215255263264265266267275315 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,641 deri 2,650 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Nod 32 antivirus ka edhe antispyware andaj nuk ke nevoj te ngarkosh procese pa nevoj,
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    116

Virusa

pershendetje kam nje problem me nje mp3 me ka hy do virusa edhe spo mundem me i hjek ma, as mp3 nuk po mundem me ba format as muzikat qe kam ne ta nuk mundem me i fshi e as me shti tjera
    ne pc e kom AVG 9.0
    me posht ka nje foto
    nese kini naj ide te "menqur" se qysh me ja ba kesaj pune me trgoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    116
    Citim Postuar mė parė nga nani91 Lexo Postimin
    pershendetje kam nje problem me nje mp3 me ka hy do virusa edhe spo mundem me i hjek ma, as mp3 nuk po mundem me ba format as muzikat qe kam ne ta nuk mundem me i fshi e as me shti tjera
    ne pc e kom AVG 9.0
    me posht ka nje foto
    nese kini naj ide te "menqur" se qysh me ja ba kesaj pune me trgoni

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Kjo gjeja ketu nuk eshte virus eshte nje program qe te ndihmon te besh fotot me slaid show ose shqip te t'i nxjere fotot nje nga nje ne baze te nje rradhe dhe sekondave.

Mbase ajo qe ti mendon se eshte kenge a filem ku e di une qe e quna mp3 dhe qe ka probleme eshte virus dhe ben mire te besh skanim te plote te kompjuterit jo vetem te USB me sa po shoh nga fotot qe ke postuar. gjithe te mirat
    have a little faith!!!

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    te duhet te shkarkosh kete per te hapur ate qe se hap dot:

http://www.irfanview.com/main_download_engl.htm jepet nga faqja zyrtare keshtu qe nuk eshte ilegale
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    116
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Kjo gjeja ketu nuk eshte virus eshte nje program qe te ndihmon te besh fotot me slaid show ose shqip te t'i nxjere fotot nje nga nje ne baze te nje rradhe dhe sekondave.

Mbase ajo qe ti mendon se eshte kenge a filem ku e di une qe e quna mp3 dhe qe ka probleme eshte virus dhe ben mire te besh skanim te plote te kompjuterit jo vetem te USB me sa po shoh nga fotot qe ke postuar. gjithe te mirat
    flm shoku po po e shof se paska ndodh nje keqkuptim aty ky osht e klikuar slide show ka qen krejt e rastesishme sepse ajo fotoja e dyt qe kam postu ata nuk po mi fshin avg-ja jo virusa per kete edhe e hapa kete tem seps me ka blloku mp3
    nders une ata e perdor nganjehere edhe si fllesh per at arsyeje aty osht ai programi per foto por esht i infektuar
    met mira e flm shum

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga nani91 Lexo Postimin

Perdor nje antivirus tjeter:

Si PSh NOD32 eshte free
    ose Avast!

Mund ti shkarkosh ketu :
    http://www.filehippo.com/software/antivirus/

AVAST

NOD32

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    116
    aha shum mir po a nuk ka ndonje program ver usb fllesh se po mu dhimbset me e hjek avg se per net shum mir me funksionon nese dini naj program qe kish kry pun per me e hjek kta virusa prej usb
    gjithsesi shum faleminderit juve qe me mi dhat keto propozime

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Nqs e ke ne USB vepro keshtu:

hap proramin RAR dhe gjej USB ky progar do te te shfaqe te gjitha materialet qe ke ne USB madje edhe ato hidden, fshi te gjitha materialet qe ti mendon qe nuk jane te tuat sepse cdo kush e di cfare materiale ka ne USB gjithe te tjerat fshihi. Jepi nje restart PC dhe shiko cfare do te te ndodhe, po e ke ne USB kete virus hiqet shume kollaj me rar.

Gjithe te mirat
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    116
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Nqs e ke ne USB vepro keshtu:

hap proramin RAR dhe gjej USB ky progar do te te shfaqe te gjitha materialet qe ke ne USB madje edhe ato hidden, fshi te gjitha materialet qe ti mendon qe nuk jane te tuat sepse cdo kush e di cfare materiale ka ne USB gjithe te tjerat fshihi. Jepi nje restart PC dhe shiko cfare do te te ndodhe, po e ke ne USB kete virus hiqet shume kollaj me rar.

Gjithe te mirat
    epo problemi qendron se nuk mudesh asgje me fshi e as me shtu ne usb pa i hjek virusat
    klm

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •