vec muslim te thekur sdo e merrja , sikur beqare te rrija gjithe jetes . lool
vec muslim te thekur sdo e merrja , sikur beqare te rrija gjithe jetes . lool
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Merr frymė thellė dhe qetėsohu njėherė. Ulu rehat nė ndonjė karrige dhe mbaj njė gotė uji pėrpara pėr ēdo tė papritur.Deri para 4 - 5 vitev nuk e kam dit qe ka Shqiptar ortodoks, kam qen ne dijeni per Shqiptar katolik, dhe kur kam ndegjuar me ka ardh si bomb atomike ne sistemin nervor. Kur me del "ortodoks" perpara , automatikisht me paraqiten : Serbet, Greket Ruset, armiqt shekullor te Shqiptareve. Prandaj psiqika ime nuk e paramendon dot qe un te martohem me nje ortodokse. Ka ortodoks Shqiptar qe jan me te vertet Shqiptar, mirpo disa prej tyre ia kan humbur imazhin duke perkrahur Greket ne ēdo situat, disa prej tyre i kemi ne forum ketu.
U qetėsove?
Tashi merr vesh se nėse je vėrtet shqiptar prej gjakut, edhe stėr-stėr-stėr-stėr gjyshi jot, ka qėnė ortodoks.
(nuk mbaj pėrgjegjėsi nėse celyy vret veten pas leximit tė kėtij postimi)
Ezekiel 25-17.
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Pra ēa ėshtė?Nuk kam njohur orthodhoks qe te kete emer te tille apo, besmir, fatmir, dritan etj, dhe po te jete nga elbasani e siper 99.99% nuk eshte orthodhoks.
Sahide,lum goja qe te flet!
Tani eshte 2009 gaati, dhe ka maru me vakt martesa e shqipetarve me lidhje fetare(mendoj te planifikuara qe ne djep).Mandej,edhe martesat me interes kane mbaruar qe moti, thuja 90%t te azilantave deri me tani i kane harruar problemet e lejes se udhetimit
Mandej,e dini ju sa cuna shqiptare martohen me te huja vetem se gjen rob me te mire se gocat shqiptare (foli dikush me heret se gocat shqiptare e kane llapen e gjate)HA HA HA HA
Gjithashtu gocat shqiptare lidhin martesa me te huaj se cunat shqiptare vijne e shtrihen mbas punes e kerkojne qaj,qaaj,qaaj, japin vetem dru dhe nuk dine me e trajtu femren me respekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Po keshtu kam ndegjuar,qofte rrene edhe kjo,po nejse.
Tani ne milleniumin e ri 90% te shqiptareve martohen ashtu si ua don zemra.Ua kane vu PIKE martesave me lidhje fetare,interesi,gjuhe,ngjyre,etj.
Keshtu qe,shyqyr se u ba shume mire puna.
E ju goca e cuna qe qani ketu derrasa koti,mos humbni kohen po shiqoni nga pengjerja se do ju kap syni ndonje qift qe kalon atypari,te perqafuar e duke i uruar njeri-tjetrit festen e bajramit,krishlindjet...e ju do u merrni lakmi .Ju ka marre dreqi tuj u sha ne mes veti e jeni shtangur ne karrike para kompjuterit .Mesiguri nuk do shkon kohe shume do keni probleme me kurrizin e me qafen.
Lumi shqiptari qe nuk qan koken me tema kesisoji.
KOLLITU DAJ,KOLLITU...............HAJT SHNET
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RTP : 10-12-2008 mė 17:34
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
Kush janė kėta shqiptarėt? Ēka janė kėta? A ekzistojnė?Tani ne milleniumin e ri 90% te shqiptareve martohen ashtu si ua don zemra.Ua kane vu PIKE martesave me lidhje fetare,interesi,gjuhe,ngjyre,etj.
Nėse njerėzit nė kėtė botė martohen me kė tė duan, pėrzihen lesh e li, atėherė kush qenkan kėta shqiptarėt?
Egzistojne nė imagjinatėn e Radio Televizionit te Prishtines lol,
Krijoni Kontakt