Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    Mos u lut hiē, se ta them gratis...
    Per mua nuk ka fare rendesi se ē'fare feje ka ai ose ajo, por kryesorja qe te duhen dhe mbi te gjitha kur flitet per midis dy shqiptaresh!
    Pra per mua perparesore te jete shqiptare, pastaj te tjerat...
    Po ja qe une kam kohe qe e kam bere zgjedhjen time, ne ate kohe une zgjodha ashtu siē flas dhe ashtu si ha.
    Shendet.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Eeeeeeee dikush po mundohet te gjuaje arbereshin
    Hm, ca ke thone

Ne fakt une ketu nuk mundohem ta gjuaj askend, keshtu sa per informim, se ja kam merzi me u marr me shkronja, vec thjesht po me intereson mendimi i nje besimtari ortodoks, pasi e di qe ky eshte besimtar, te pakten nga ajo qe kam lexu.

Nuk jane krejt si ata/o qe mundohen t'i gjuajne shkronjat :P

Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    tani paramendo ti kur un marr vesh qe ka ortodoks shqiptar.
    Or ti djale i mire, po pse do te diskutojme kote, ti ē'kishe per ta thene e the dhe e the mire..., por edhe une tu pergjigja.
    Por shiko, se ndryshimin midis nesh e the vet, ketu siper, ti nisesh me paramendim, kur flet per shqiptare, pasi ti jo vetem orthodokset por te krishteret ne pergjithesi te japin nje fare "neverie", pasi qe ka mundesi ( edhe shume bilč ) qe femija qe do te mund te lindje ( gjithmone neqoftese ) me nje te krishtere, do te lindte "kryqtar"..., jane apo jo fjalet e tua, ky ishte edhe kuptimi!

Pasi as qe do te kisha hyre ne debate te tilla, si e lagu apo se lagu, por me doli perpara ai krahasimi me hiperbole qe perdore, pastaj duhet ta pranoj, ke guxim !
    Ke thene diēka qe shume pak si ty, do ta pohonin.
    Por mos pritni pra qe te jemi "vellezer", kur na quani te huaj...!

Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin

Kete fjalin e fundit nuk e kuptova se qfar the, kshtu qe deshifroje pak, mirpo po komentoj citimin qe e ke bo. Te mos martohesh me zezake apo malejziane nuk do te thot qe ke urrejtje racore kunder tyre, ka dallim kjo. Ti nuk tregohesh i sinqert, sepse as ti nuk martohesh me nje te besimit tjeter, un jam i sigurt qe do ta beni nje gje te till. Po tju propozohej martesa me nje Italiank qe ju andej nga Shqipria i keni shum ne qejf, sma mer mendja qe kishni me refuzu.

ajde ciao ciao :P

O celyy, po pse e zgjat, ke thene vete qe, perkundrejt muslimaneve zezake dhe aziatike ( te verdhe ) ke pak ngurrim per nje bashkim martesor, por qe kjo nuk duhet kuptuar si rracizem, shume mire, kete edhe bufi e kuptoi...,
    por qe ti ne te njejten kohe pohon se; nje bashkim ( hipotetik ) me nje te krishtere ne pergjithesi ( t'na ruaj Zoti ) dhe me nje orthodokse shqiptare ( qofte larget ), ti shprehesh tekstualisht keshtu; sa me larg kasaj te dytes, pasi kur shoh keta shqiptar orthodoks, shoh grek, serb, sllave..., tani edhe qellimi i pergjigjes me larte, pse nuk je rracist me nje muslimane pakistano-zezake-malajzeze, por me nje shqiptare orthodokse, PO! PSE?
    Ky ishte edhe qellimi i postimit te me pareshem, por rezervohu me mire dhe mos m'u pergjigje fare, pasi jo vetem une, por te gjithe e kane kuptuar.
    Shendet celyy, por une te rrespektoj njelloj, sikur nje shqiptar te ē'faredo besimi.

Shqiptaret ne pergjithsi nuk kane bere dallime fetare kur ka qene puna per martese. Shqiptari eshte shqiptar, eshte nje komb, nje gjak. Ne kete rast feja eshte thjesht perēarese nqs nuk lejon njerez brenda nje kombesie te martohen me njeri tjetrin. Per mendimin tim, nuk duhet lejuar martesa me rraca te tjera. E kam fjalen per kombin shqiptar, nuk me interesojne kombet e tjera.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar mė parė nga Conquistador Lexo Postimin
    Shqiptaret ne pergjithsi nuk kane bere dallime fetare kur ka qene puna per martese. Shqiptari eshte shqiptar, eshte nje komb, nje gjak. Ne kete rast feja eshte thjesht perēarese nqs nuk lejon njerez brenda nje kombesie te martohen me njeri tjetrin. Per mendimin tim, nuk duhet lejuar martesa me rraca te tjera. E kam fjalen per kombin shqiptar, nuk me interesojne kombet e tjera.
    Deri diku jam dakort me ty.
    Mire do ishte te ishte nga zona (krahina ime), prape mire do ishte te kishim te njejten fe... por keto jane gjera qe nuk mund t'i planifikosh nuk i dihet ne jete...
    Ama nje gje ta them te sigurt, rraca nuk preket, ndersa per dy kushtet e para do te ishte mire te ishte ashtu... per rracen nuk ka kompromis... aty nuk mund te zgjedhesh, ndryshe humbe pergjithnje.
    Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2008
    Postime
    6

Angry Jame e trishtuar

rtp, e te tjere..

Kur ju thash qe me trishtojn komente e JUAJA, mendoj qe ne shumicen e tyre ekziston doze e madhe e ngarkeses ne skajshmeri fanatike, jasht cdo kufiri te nje diskutimi normal, pajtohem gjithashtu me ate qe e tha *rtp*.

Kur them se *trishtohem*, e kame fjalen per keto*komente*, sidomos tek te rinjet, e cila pasqyron arritjet e sekteve te ndryshme fetare, sidomos atyre myslimane qe e vershuan Maqedonin, Shqiperin e Kosoven menjeher pas lufte, qe ne vend qe t*i strehojn popullin qe kishte mbet ne rruge pa shtepi, ndertuan xhamia neper tere Kosoven, shkuan aq larg sa haptazi nepermjet mjeteve te informimit, lavderoheshin se do t*i ndertonin 500 xhami, ja ky ish *kontributi i tyre per popullin i cili pos te afermit e vete, kishte humbur shtepi e me te pasurin e nderrtuar me decenje.
    Rasti i fundit qe ka ndodh ne Prishtine, kur nje fanatik mysliman, pasi qe e shoqja e tij e cila ishte me profesion Mjeke nuk pranoj te mbulohet, e vret dhe lene dy femij te vegjel jetima, e cka eshte mizerje asnje *mysliman* e as nje njeri i vetem nuk pate guxim qe ta gjykoj haptazi kete rast, kjo tregon se gjendja eshte alarmante, se *vllezerit*qe zbarkuan ne kete vend e qe ne vend te bukes na ofruan fen e tyre, ia kan arrit qellimit dhe po i fusin rrenjet thell e me thell, e kame thane se i takoj vete keti besimi, e kjo me jepe edhe me shume te drejt qe te kritikoj kete te keqe te madhe qe esht duke na ndodh.
    Por kjo nuk eshte arsye prap po them qe kur komunikojm mes vetes te perdorim kete gjuhe fyese, se une besoj qe asnje fe nuk predikon te drejten qe t*ia merresh jeten dikujt, por vetem se tregon qe secili nga ne, i cfardo feje qoft, eshte i ngarkuar ne ate mase sa te urrej tjetrin pse mendon ndryshe, e aq me pake pse i takon ndonje besimi tjeter.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o dea po ti do martoje nje te krishtere
    JO SEKS PARA MARTESE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Shqiptari si ka dhene asnjehere rendesi martesave nderfetare,sepse ai ka pare perhere gjakun dhe jo fene.
    Kjo ka ndodhur si pasoje e kultures se pasur pellazgo-ilire qe ka sherbyer perhere si baza e kombit shqiptar.Popujt e ardhur te Ballkanit sidomos ato sllave,qe vinin nga bashkesi primitive barbare dhe duke mos patur kulture paraardhesish ,ndermjet fese monoteiste u munduan te krijonin kombin dhe rracen dhe na dolen tre lloj sllavesh,si serbe,kroate e boshnjake qe nje Zot e di se c fare luftrash kane bere me njeri-tjetrin.
    Kjo gje nuk ndodhi tek kombi shqiptar,ku fete monoteiste nuk zune kurre rrenje te thella ne kulturen tone te paster.Prandaj ndodhin martesat multifetare qe nje i huaj do e quante mrekulli te cuditshme ndersa nje shqiptar,nje fenomen normal.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    o dea po ti do martoje nje te krishtere
    Une dhe burri kemi te njejten fe ,por kjo jo se zgjodha nje njeri te fese time,thjesht qelloi te kishte fene time .Motra ime eshte martuar mbrapa meje dhe une vone e kam mesuar cfare feje kishte burri i saj . Nusen e vellait nuk e di akoma cfare feje i perket.As me ka vajtur mendja te pyes vellain.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  3. Tradita ilire tek shqiptarėt e Maqedonisė
    Nga alibaba nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  4. Disa shkrime rreth budizmit
    Nga drini_nė_TR nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 28-02-2005, 12:56
  5. Pagėzimi dhe martesat Shqiptare
    Nga Redi nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2002, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •