Eshte iluzion....!!
Eshte iluzion....!!
Feel the pump √
iluzion me te njejtat dhimbje si ne realitet....
Nje beteje me zemren tende te shohesh ne sa pjese mund ta besh te copetohet
Pershendetje DI ANA.
Ne qofte se do ta kuptoshe se sa e do dike LARGOHU prej tij dhe n.q.s. AI/AJO te mungon atehere ti e do ate. Por qe te dashuroj dike dhe te qendroj larg saj gjate s`e bej dot! Per pak kohe po por per shume dalim tek fjala:- LARG SYVE LARG ZEMRES! Dikush tjeter e mbush boshllekun e krijuar. Ky eshte mendimi im.
larg syrit e larg zemres sikur e ka humbur kuptimin ne shek e 21 kur syri mund te shohe edhe me mijera km larg me ane te internetit...
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Sa keq, une kam dashuri ne largesi, deri kete moment e dua...e me vone S'DI.
(Edhe nese s'do ta du ne te ardhmen, sigurisht do jete naj arsye tjeter, e jo per shkak te largesise, nuk e besoj.)
**** ** ** ***** ** ***!
E drejt.Mund te dashurosh dike ne largesi,madje akoma me shume se dike qe mund te kemi prane.Arsyja? Sepse sa do large qe ai person eshte ne adhurojm diten qe do ta prekim,ledhatojm,perqafojm.
Jetojm me shpresen e asaj dite kur endrra te behet realitet. (eshte vuajtje e madhe)
Largesia eshte prova e dashuris,largesia e bene dashurin akoma me te fort dhe nuk besoj kurr se eshte ajo arsyja qe nje cift mund te ndahet.
Flasim per dashuri te sinqert dhe jo tallje ndjenjash...
Ndryshuar për herë të fundit nga _Elena_ : 30-11-2008 më 19:42
Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
dashuria si ne distance dhe afatgjate per nje kohe te gjate eshte armiku kryesor i dashurise. Duke menduar ndryshe , nuk beni asgje vec i beni vetes fresk dhe e mbani me shpresa dhe iluzione . Realiteti eshte ndryshe . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt