Të dashurosh dikë në largësi.
asht nje gja e pamundur nese je me kam ne toke.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Une jam plotesisht dakord me fjalen e GIRL-13!
Respekte motra!
Asgje nuk eshte e pamundur kur zemrat jane te nxehta.
"Carpe Diem"
Dashuria ne largesi?!
Paradoks ndjenjash!
Nese zemrat jan te pastra ateher dhe largesia mundet..
oh...te jetosh nje lidhje ne largesi eshte e veshtire, shume me teper nga cfare kisha mundur ta imagjinoja kur pranova te veproja keshtu...por besoj se ne nje fare menyre eshte kjo largesi qe po na mban ende 'prane' mua dhe partnerin tim. Ne fakt kur u njohem, e dinim qe une do largohesha, qe nuk mund te zgjaste me teper se 3 muajt e veres, dhe ne fakt si e tille filloi historia qe eshte bere me e rendesishmja e jetes time deri tani, si nje histori vere. Tani po behet nje vit e gjysem qe jemi bashke.
Duhet te pranoj, nuk eshte e thjeshte kur jemi larg. Duhet nje doze e mire besimi, dhe vendosmerie. Ajo qe kam mesuar eshte se komunikimi eshte shume i rendesishem, dhe jo thjesht mbi gjerat qe beni gjate dites, por mbi menyren se si e perjeton diten, mbi ndjesite qe ajo te le...keshtu fillon rinjeh te tjetri gjerat qe ke pare kur ke qene prane tij. Dhe mbi te gjitha, duhet dashuria, duhet ndjenja qe i perkisni njeri tjetrit.
Por duhet te pranoj, qe gjithsesi ia vlen, sepse momentet kur jemi bashke jane te mrekullueshme.
Keshtu qe nuk e di nese nje lidhje ne distance mund te funksionoje apo jo, por di qe e imja per momentin ecen, dhe qe panvaresisht se edhe jam ndjere keq (psh kur do ta kesh tjetrin prane ne nje moment te caktuar por eshte absolutisht e pamundur qe kjo te ndodhi, dhe personalisht e kam shume te veshtire te pranoj qe smund te kem dicka ne momentin qe e dua) eshte gjeja me e bukur qe me ka ndodhur deri tani![]()
Te dashurosh dike ne largesi?! = Te mallkosh veten!
Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Eshte shume e veshtire............................duhet ti mohosh vetes shume ne cdo aspekt
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt