As une nuk i besoj lidhjeve ku ka shume kilometra ne mes
Sidomos kur jeton ne nje qytet ose ne nje vend teper i dendur ne popullat.
Takon djithmon moshatar dhe nuk i dihet ... LOL
As une nuk i besoj lidhjeve ku ka shume kilometra ne mes
Sidomos kur jeton ne nje qytet ose ne nje vend teper i dendur ne popullat.
Takon djithmon moshatar dhe nuk i dihet ... LOL
E di une qe ty te tundojne shume turistet
Sa per temen: Ka njerez qe e kane bere, e bejne dhe do vazhdojne ta bejne pra te dashurojne ne largesi kuptohet
Se çfare sakrificash kerkon, pergjigjen mund ta japin vetem ata qe e kane provuar mbi shpatullat e tyre ndersa ju te tjeret beni mire te mos dilni ne konkluzione te pabaza![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
lol haha
Une sesonde toi! lol
Nuk kam ndermend te te tregoj jeten time po e kam provuar te kesh ngjenja per dike qe ndodhet 1000km larg. Sigurisht situatat nuk jane te njejta por erdhi nje dite ku i thirra mendjes dhe thashe : Secili ne vendin e vet dhe secili jeten e tij.
Dhe 8 vjet me pas po e shikoj qe pata te drejt.
Shpresoj ta kesh te dashuren afer gjithsesi per sa i perket konkluzioneve kur te dale ndo nje statistique shohim et bejme.![]()
Bonne soirée Altesse ca se sent que t'es amoureux
ps: Je suis jamais sortie avec des touristes car les histoires de 2 semaines c'est pas mon genre.
Ndryshuar për herë të fundit nga Lorena1 : 01-12-2008 më 02:28
Eshte e veshtire,gryerese e shpirtit ,shkaterim nervash, jeton me shpresen e asaj qe do vije duke i mohuar vetes kenqesit dhe deshirat e casteve qe jeton......... mbaron shume shpejt nese seshte teper e fort si lidhje ,,,,,,,,mbijeton ,por teper rall deri ne finale.Largesia,pritja te lodhin pa e kuptuar e vjen momenti kur ti nuk ke me asgje ca ti japesh kesaj lidhje qe se jetove kurr por vetem e ndjeve.
Ka dhe qe rezistojn deri ne fund por eshte vertet nje ruge e mundimshme.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Po gjerat nuk jane aq universale sa ky postimi i mesiperm...
Fillimisht,percaktohet nese boshti parnerial eshte aq i shendetshem,sa asgje tjeter e jashtme,e relatuar me partnerin ne largesi nuk quhet deshire,dhe aq me teper te ndjehesh e frustruar se kush e di cfare po ben qe po duron..Ncuqqq.ncuqqqqq
Me pas,percaktohet per cfare lloj largesisht behen fjale.dhe sa te gjata jane,a jane ne funksion te dyshes? A kane perkushtimin, intesitetin e duhur sa per te patur flutura edhe kur nuk e ke prane per perkedhelira,etj etj..
Pastaj,shyqyr fluturime ka...Shkohet ku te duash dhe kur te duash,i shton ketu edhe efektin mall dhe surprize,dhe cdo gje shikohet pozitivisht nese lidhja eshte e tille....
Personalisht,nuk do e kuptoja se per cfare po investohesha nese ditet pa tim partner do ishin me te shumta se ditet me te,por ama,per shkak te impenjimeve na ndodh qe te jemi pjese e tempullit te lumturise dhe hidherimit te quajtur "airport",dhe prej goxha vitesh ne fakt...
Ndryshuar për herë të fundit nga Intense-girl : 02-12-2008 më 14:52
Dashurite ne largesi jane si "flutura pa krahe" qe do te fluturoj por smundet ..
Si vala e detit qe niset nga thellesite per tu perplasur me bregun e detit dhe fatekeqesisht mund te perplaset me ndonje anije qe ne menyre te rastesishme i pret rrugen ....
"Larg syrit larg zemres " plotesisht e sakte , se ndryshe do ishim vetem enderrimtare ...
Largesia ben te mundur te dobesoje nje dashuri te dobet qe ndoshta nuk do funksionoje me vone.
Dashuria vertete nuk pyet se sa larg eshte personi.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Meqense kjo teme ka te beje me Dashurine ne Largesi po ju pershendes me nje kenge timen. Kerkoni ne youtube. D.I.P. Feat. ADA - LARG TEJE. Po ju jap edhe linkun nese lejohet nga moderatoret.
Kalofshi sa me bukur. Gjithe te mirat.
Me RESPEKT
D.I.P.
Krijoni Kontakt