....taksirat.
Sado qe te jet karakteri i nje njeriu,sado qe dashuria tjet e fort ka momente jetsore te cilat te bien ne buze zhgenjimit.Nje dashuri ne distanc gjeografike esht e distancuar per deshtim,sepse dashuria e dy njerzve kurr nuk mund te kompenzohet me fjal.SHum mospajtime dhe divergjenca mendimesh,pastrohen me prezencen e njeri tjetrit,e asesi me vebalizm permes telefonit apo diq tjeter,pra sy me sy....
Valla e kendeshme por e rende - Do ta quaja Dashuri elekrtonike..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
nese eshte nje dashuri e paster dhe e sinqerte nga te dyja palet atehere po, eshte e mundur..por duhet te jete nje largesi e kufizuar , per nje periudhe kohe te caktuar sepse njerezit kane nevoje per siguri
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
jam pro menimit te pink![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
sic e tha dhe dikush ketu
qe eshte nje prove
nese e don dike, pret....
flas per dike qe e ke njohur me pare , jo per dike qe se njeh ose ska ndodhur asgje me te dy ne te kaluaren
Personalisht dike qe do e kisha ne xemel, e pres...s'shoh per askend tjeter
nuk e di por me kujtohet filmi The Notebook![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Eve : 05-01-2009 më 11:12
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
shum veshtir ta dashurosh nje njeri qe smund ta kesh afer...
esht diqka qe un nuk preferoj!!!
larg syve larg zemres!!
Te bejme nje analize.Sa jane te qendrueshme lidhjet e njerezve qe jetojne ne shtete te ndryshme pasi te ne shqiptaret eshte bere tashme e perhapur te kemi me se paku nje anetar te familjes ne ndonje vend tjeter?
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 25-02-2009 më 16:55
nuk ka nevoje per ndonje analize. Lidhjet ne distance humbasin, ne te shumten e rasteve.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Krijoni Kontakt