Close
Faqja 162 prej 323 FillimFillim ... 62112152160161162163164172212262 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,611 deri 1,620 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Per kuriozitet e pash:

Error 404 - File not found

The requested file could not be found.

BlooD_VenoM,

e vertete, e ceka edhe me lart duke filluar fjaline me (*) se lidhja e raporteve nuk funksionon direkt, faqja ne fjale lejon lidhjet vetem me faqen kryesore Only links to our main site are allowed..

Verehet se autoret nuk deshirojne qe faqja e tyre kryesore te anashkalohet nga perdoruesi per te shiquar apo per te lidh ne faqe tjera vetem rezultatet.

Error 404 - File not found

The requested file could not be found.

Please ensure that you are trying to access the correct URL. Only links to our main site are allowed.

If you have reached this error message from one of your "bookmarks" or "internet favourites" then please update the bookmark/favourite.
    If you have reached this error message by following an out-of-date link from a web page then please inform the person responsible for that web page, so that the link may be corrected or removed.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Kam te istaluar NORTON 360 2.0 . Cili eshte mendimi juaj per kete antivirus. Deri tani nuk kam pasur ndonje problem.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Kam te istaluar NORTON 360 2.0 . Cili eshte mendimi juaj per kete antivirus. Deri tani nuk kam pasur ndonje problem.
    Une personalisht perdor kte antivirus dhe jam teper i knaqur sepse asnjeher nuk me ka shfaq ndonje problem.
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Unė pėrdor afro 1 vit e tepėr Kaspersky Anti-Virus 2008 tash kam bėrė update nė versionin 2009 dhe jam mėse i kėnaqur nuk kam hasur ndonjė problem dhe gjithcka shkon nė regull.
    Sui generis

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ti clay provove te gjitha antiviruset e lartpermendura dhe asnjeri nuk ta gjeti ate virus vec Ikarus?Bahhh paska qene 1 pc jote.M kaspersky provove ta beje scan ne SM dhe nuk te gjeti gje.I kishe bere UPDATE ti KAV???
    Kur unė postoj qė kaspersky nuk arriti ta zbulonte si virus pas infektimit do tė thotė se i kam provuar tė gjitha mėnyrat.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Unė pėrdor afro 1 vit e tepėr Kaspersky Anti-Virus 2008 tash kam bėrė update nė versionin 2009 dhe jam mėse i kėnaqur nuk kam hasur ndonjė problem dhe gjithcka shkon nė regull.
    Edhe une te njejten gje...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    une perdore avast antivirus dhe me ka ndihmuar jashte mase per viruse dhe per ato viruse qe kasperskay dhe norton smundnin ti kapnin dot ose per botet qe me futeshin ne pc ai antivirus mi shuante.
    Jam shume i kenaqur kam 2 muaj qe kam filluar ta perdor dhe po me bene nje pune te jashtezakoneshme.
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une perdor trend Micro Antivirus.C'mendim keni per kete?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    E kam pėrdorur pėr disa orė dhe jo mė tepėr. Mė ka hyrė nė punė duke pastruar kompjuterin nga virusi qė nuk lejon kaspersky tė bėjė start.

Ėshtė i mirė apo jo duhet ta thuash ti qė e pėrdor, nėse tė ėshtė infektuar kompjuteri ndonjėherė? Ka ndaluar sulme tė ndryshme?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Ne fillimet e mia kete perdorja.Mu duk i nivelit(HEC MO)..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •