Per ta aplikuar Patchin apo Crackin duhet ta besh Disable NOD-in deri sa te kryesh pune, pastaj prape e ben Enable.E vetmja menyre.
Per ta aplikuar Patchin apo Crackin duhet ta besh Disable NOD-in deri sa te kryesh pune, pastaj prape e ben Enable.E vetmja menyre.
Me respekt,
Valdet Shala
valdetshala,
puna eshte qe ate crack po e bej replace me file origjinal te lojes edhe sa here qe po du me startu lojen Avira po me njeh si Worm.Tash sa here qe du me lujte lojen duhet me ndal antivirusin, per kete arsye pyeta per kete opsion qe ne Kaspersky ka qene mirpo licenca e ..... dhe jame me Aviren !!
per mendimin tim mund te perdoresh avastin, ai e ka ate opsion dhe per vec kesaj mund ta besh qe perpara se te hapet windows dhe te aktivizohen viruset ai i ben scan komplet sistemit dhe keshtu mund ti pastroj me mire viruset, dhe nje e mire e avastit eshte se per dy muaj eshte free pastaj e cinstalon dhe e instalon prap keshtu qe mer pa problem up-date per viruset e reja qe qarkullojne ne net.
Avast-in mund ta shkarkosh edhe nga faqja zyrtare, mjafton te besh nje kerkim ne google
Aldi Shuli
Separi ndiq ate qe te tha valdeti pra bej disable antivirusit dhe provo me lojen duke cracku pastaj testo lojen se a esht ne regull, ndal lojen gjej dhe fshi wormin,por nese nuk e gjen dhe antivirusi ta detekton si worm qdo her qe starton lojen game.exe ateher fshi at loje komplet sepse nuk esht ne regull ti japesh liri ati wormi ne asnje menyre + ju ne at moment jeni ne loj e kjo i bjen tamam sikur ti japish dikujt remote control.Po ne te kunderten qdo antivirus duhet ta ket at opcion qe kerkon ti, hap nod-is dhe shtyp f5 aty duhet ta gjesh.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Faliminderit te gjitheve problemi u rregullua e aplikova crack-in pasi e ndalova Aviren, dhe me nuk e shfaq si virus.
Une kam te instaluar Avira Free Edition dhe jam i sigurte qe nuk e ka kete opsion qe po kerkoj dhe ma hertet kam pase te instaluar AVG Free Edition poashtu edhe ky nuk e ka pas kete opsion,ndoshta qe jane te limituar Free Edition.qdo antivirus duhet ta ket at opcion qe kerkon ti, hap nod-is dhe shtyp f5 aty duhet ta gjesh.
Perndryshe me Aviren jame i knaqur mirpo me kto qe ju thate duhet ta provoj edhe ESET NOD 32 pasi ka edhe kete opsion, mirpo sa po e shoh nuk paska version Free Edition .
Faliminderit edhe njehere problemin e rregullova !
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Nese dikush mundet me ma postu naj tem per Viruset pasi qe me nevojitet per tem te diplomes ju faleminderit.
Varet se cfare kerkon me saktesisht.
Ke ktu ne forum te nenforum Trajnim dhe Leksione teme te hapur rreth mbrojtes se kompjuterave nga Viruset,Spyware etc...
Binary System
Ne rregull por nje qe pershtatet me shum per nje tem diplome eshte fjala per tem diplome qka jan viruset
Krijoni Kontakt