Close
Faqja 212 prej 323 FillimFillim ... 112162202210211212213214222262312 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,111 deri 2,120 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Per ta aplikuar Patchin apo Crackin duhet ta besh Disable NOD-in deri sa te kryesh pune, pastaj prape e ben Enable.E vetmja menyre.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    valdetshala,
    puna eshte qe ate crack po e bej replace me file origjinal te lojes edhe sa here qe po du me startu lojen Avira po me njeh si Worm.Tash sa here qe du me lujte lojen duhet me ndal antivirusin, per kete arsye pyeta per kete opsion qe ne Kaspersky ka qene mirpo licenca e ..... dhe jame me Aviren !!

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    per mendimin tim mund te perdoresh avastin, ai e ka ate opsion dhe per vec kesaj mund ta besh qe perpara se te hapet windows dhe te aktivizohen viruset ai i ben scan komplet sistemit dhe keshtu mund ti pastroj me mire viruset, dhe nje e mire e avastit eshte se per dy muaj eshte free pastaj e cinstalon dhe e instalon prap keshtu qe mer pa problem up-date per viruset e reja qe qarkullojne ne net.
    Avast-in mund ta shkarkosh edhe nga faqja zyrtare, mjafton te besh nje kerkim ne google
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Separi ndiq ate qe te tha valdeti pra bej disable antivirusit dhe provo me lojen duke cracku pastaj testo lojen se a esht ne regull, ndal lojen gjej dhe fshi wormin,por nese nuk e gjen dhe antivirusi ta detekton si worm qdo her qe starton lojen game.exe ateher fshi at loje komplet sepse nuk esht ne regull ti japesh liri ati wormi ne asnje menyre + ju ne at moment jeni ne loj e kjo i bjen tamam sikur ti japish dikujt remote control .Po ne te kunderten qdo antivirus duhet ta ket at opcion qe kerkon ti, hap nod-is dhe shtyp f5 aty duhet ta gjesh.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Anonomyous Lexo Postimin
    Pershendetje anetare te ForumitShqiptare nese mun te me tregoni cili antivirus ka opsionin "add in trust zone" nese mun ta quaj keshtu pasi qe me heret e kam pase te instaluar Kaspersky dhe e ka pase kete mundesi, dmth qe te mund ta vendosi nje *.exe file ne "trust zone" dhe te mos me njeh me ate file si virus, problemi eshte se kam nje crack te nje loje dhe Avira qe e kam te instaluar e njeh si Worm dhe nuk po muj me vendos ate crack.E skenova ate file ne http://www.virustotal.com dhe 11/40, 11 e njohen si Worm e 29 te tjeret jo.
    Poshte te cepi i ekranit ku eshte ora,klik i djathte ne avira dhe exit.
    Klikon ne krakun per te krakuar,lojen.Hap lojen.Nqs loja eshte krakuar,regjistruar me sukses,shkon te skedari krak dhe i ben klik i djathte dhe e heq(delete).Nuk te duhet me.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Faliminderit te gjitheve problemi u rregullua e aplikova crack-in pasi e ndalova Aviren, dhe me nuk e shfaq si virus.
    qdo antivirus duhet ta ket at opcion qe kerkon ti, hap nod-is dhe shtyp f5 aty duhet ta gjesh.
    Une kam te instaluar Avira Free Edition dhe jam i sigurte qe nuk e ka kete opsion qe po kerkoj dhe ma hertet kam pase te instaluar AVG Free Edition poashtu edhe ky nuk e ka pas kete opsion,ndoshta qe jane te limituar Free Edition.
    Perndryshe me Aviren jame i knaqur mirpo me kto qe ju thate duhet ta provoj edhe ESET NOD 32 pasi ka edhe kete opsion, mirpo sa po e shoh nuk paska version Free Edition .

Faliminderit edhe njehere problemin e rregullova !

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Citim Postuar mė parė nga Anonomyous Lexo Postimin
    Perndryshe me Aviren jame i knaqur mirpo me kto qe ju thate duhet ta provoj edhe ESET NOD 32 pasi ka edhe kete opsion, mirpo sa po e shoh nuk paska version Free Edition .
    NOD 32 mund ta instalosh prove nje muaj, pastaj nese te pelqen mund ta perdoresh me key (user and pass) te marre borxh te cilat shkojne nga nje dite deri gjashte muaj apo me teper, varet se sa shpejt futen key ne listen e zeze.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

Pyetje per nje tem rreth virusit

Nese dikush mundet me ma postu naj tem per Viruset pasi qe me nevojitet per tem te diplomes ju faleminderit.

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    Varet se cfare kerkon me saktesisht.
    Ke ktu ne forum te nenforum Trajnim dhe Leksione teme te hapur rreth mbrojtes se kompjuterave nga Viruset,Spyware etc...
    Binary System

pershendetje

Ne rregull por nje qe pershtatet me shum per nje tem diplome eshte fjala per tem diplome qka jan viruset

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •