Pershendetje,
Kam nje problem me nje lloj virusi qe spo mundem ta heq nga kompjuteri. Kam postuar disa here kete teme por eshte fshire nga "moderatoret".
Ai lloj virusi nuk lejon te aktivizohet fare asnje lloj antivirusi, kam bere skanim me disa antiviruse portabel por asgje.
Ka ndonjeri ndonje ide se si mund te veprohet ne kete rast?
Faleminderit.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Details, details, details - me specifik pls. Prandaj eshte fshire tema disa here ose mbase per arsye se ke perdorur fjalen "portabel".
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
me shume detaje, ok.
Ka hyre nje virus ne Kompjuter duke qene i instaluar dhe Kasperky por me te rejat e vitit 2006. Ne nje moment shikoj se nuk aktivizohet antivirusi fare, bej nje aktivizim manual, asgje. Keshtu qe bera dhe nje ri-instalim te ri te tij, perseri asgje, po ashtu dhe te nje lloji tjeter antivirusi por asgje... tani une desha nje zgjidhje se si ta heq kete lloj virusi pasi nuk dua ta formatoj se eshte nje program qe nuk dua te demtoj asgje.
Faleminderit...
Ke provuar tė skanosh kompjuterin nė SAFE MODE?
Ky ėshtė i vetmi "efekt" qė jep virusi?
Jeta ime, mban emrin e saj..
Provo skano nje here online ne internet ndoshta e heq ate virus qe ke.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Shume faleminderit per pergjigjet,
Te gjitha keto i kam provuar, asnjera nga keto rruge nuk ben pune. As ne safe mode nuk kam mundur te futem per te bere nje skanim te tille.
Ndonje ide tjeter?
Faleminderit....
Provo nje here te shkruash tek run msconfig dhe dhe do te dali nje tabel.Siper tabeles ke nje ikon qe shkruan STARTUP shtype dhe ne kete panel shtyp nje buton qe thote DISABLE ALL dhe jepi ok dhe beji kompjuterit restart dhe skanoje nqs nuk del beje prap ate ENABLE ALL.
Nuk lejohen faqet personale nė firmė, ato mund ti vendosėsh vetėm nė profil.
Pershendetje,
Kam provuar dhe ate rruge qe me the ne Safe mode dhe skam marre asnje rezultat pozitiv.
Virusi ka bere disable shume prej komandave, ku nder te tjera mund te permend Safe mode, regedit, msconfig, nuk mund te bej aktiv asnje lloj virusi, ne nje kompjuter te nje shoku kam provuar te formatoj ne menyren "quick" dhe po te njejtat probleme kam pasur, keshtu qe e vetmja menyre qe kam arritur te heq kete lloj virusi eshte qe ta formatoja ne menyren e ngadalshme. Por sic e kam permendur dhe me lart nuk desha qe ta bej nje gje te tille me kete kompjuter per disa arsye...
Faleminderit per pergjigjet
Krijoni Kontakt