RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR
Pershendetje i nderuari eldonel...
Une jam perjashtu nga forumi 2 here shkaku se kam dhene fakte me emra konkret. dhe disa here me eshte terheq verejtja.
Une te kam dhene imelen time nese do per fakte konkrete mund te te i jap ne imele Ty personalishte.
Me gjithate shkaku se me ke pyet e nje gje te tille ta them me qellim qe neser mos te me thone islamiket se nuk kam fakte.
Une kam nje liber te gatshem per ta botu per veprimtarin e ketyre "terroristave" e qe me mire me i thene agjenteve te armiqeve tane.
A sheh njerez me mjekrra ne Prishtine, Gjilan, Mitrovice e kudo neper Kosove e gjetke, dhe qe kan pantollonat e shkurtera, qe njihen me emrin si "kandidate te dreqit" kete emre edhe ju e dini shume me mire nese jeni musliman. Kete emer ja keni lene ju muslimanet e jo une.
Mua me eshte ofru U.K.nga fshati Terpeze e Malisheves(per te paren here).
Te dyten me eshte ofru preshevari( i fshatit tim Isuf Halim Halimi nga Rahovica e Presheves). Mos te flas me shume me emra konkret sepse po e shoh se me eshte cenzuru nje e drejte Hyjnore.Nese do edhe me shume mund te te njoftoj edhe me ne detaje.
Te jesh i sigurte se jam ne pergaditje te nje volumi te madhe dhe do ti publikoj edhe ne kete forum dhe mund te shihni aty emer mbiemer te cdo te tilli dhe te hopxhallareve dhe tregetareve(haxhive)tradhetare te Atdheut tone saktesishte nga Presheva sidomos jane.
Nuk dij me shume si do te jepja fakte Ty e mos ti "ofendoja" ndjenjat e terroristave islamike.
Pershendetje
Krijoni Kontakt