Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 200
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR
    Pershendetje i nderuari eldonel...

Une jam perjashtu nga forumi 2 here shkaku se kam dhene fakte me emra konkret. dhe disa here me eshte terheq verejtja.

Une te kam dhene imelen time nese do per fakte konkrete mund te te i jap ne imele Ty personalishte.

Me gjithate shkaku se me ke pyet e nje gje te tille ta them me qellim qe neser mos te me thone islamiket se nuk kam fakte.
    Une kam nje liber te gatshem per ta botu per veprimtarin e ketyre "terroristave" e qe me mire me i thene agjenteve te armiqeve tane.

A sheh njerez me mjekrra ne Prishtine, Gjilan, Mitrovice e kudo neper Kosove e gjetke, dhe qe kan pantollonat e shkurtera, qe njihen me emrin si "kandidate te dreqit" kete emre edhe ju e dini shume me mire nese jeni musliman. Kete emer ja keni lene ju muslimanet e jo une.

Mua me eshte ofru U.K.nga fshati Terpeze e Malisheves(per te paren here).
    Te dyten me eshte ofru preshevari( i fshatit tim Isuf Halim Halimi nga Rahovica e Presheves). Mos te flas me shume me emra konkret sepse po e shoh se me eshte cenzuru nje e drejte Hyjnore.Nese do edhe me shume mund te te njoftoj edhe me ne detaje.

Te jesh i sigurte se jam ne pergaditje te nje volumi te madhe dhe do ti publikoj edhe ne kete forum dhe mund te shihni aty emer mbiemer te cdo te tilli dhe te hopxhallareve dhe tregetareve(haxhive)tradhetare te Atdheut tone saktesishte nga Presheva sidomos jane.
    Nuk dij me shume si do te jepja fakte Ty e mos ti "ofendoja" ndjenjat e terroristave islamike.

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anëtarësuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    O GjergjPresheva...

Jemi ne pritje te atij volumi...

Ps. Shpresoj, qe ai volum te mos jete 100% genjshter, se paku 0.01 te jeti i vertete

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    o Skender, Ndrro ore nofken dhe largo "Presheva" nga nofka yte, se s'kem gje kundër Preshevës

Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Gjergji: Muslimanet e Kosoves do te pagëzohen në katolicizëm nga Selia e Shenjtë
    Prit Gomar ,sa te dalin bar!!!E kur bari te dalin Gomari ka per te qene i ngordhur!keshtu qe propaganda do ju shkoje per L.....sh!
    Ja keshtu ndodhi edhe kur ngordhi gomari turk. Propaganda i shkoi per lesh, dhe leshi i ngeli Shqiptareve.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ja keshtu ndodhi edhe kur ngordhi gomari turk. Propaganda i shkoi per lesh, dhe leshi i ngeli Shqiptareve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Kam mendimin e celyyt.

Vaftë në djall papa , me gjith , Selinë e Shenjtë
    - Imagination is more important than knowledge.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga geezer Lexo Postimin
    JAM KUNDER kesaj te ashtuquajtur SELIS SE SHENJT NE VATIKAN qe i Përqan njerzit e botes ne mes veti , ky eshte vetem nje skandal , keshtu mendoj une
    KATOLIKT jan TERRORISTA , po bravo ju koft jan TERRORISTA TE FSHEHUR TINZAR
    ndersa ISLAMIKET per tjetren bot do te jen Hero une jam Musliman dhe perkrahi ISLAMIN
    Te maret islami me vete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Sonte ishte nji debat per islamistet terroriste tema titullohej erro-terrorist

disa te ftuar folen dhe pyeten disa avokat e disa politikan qe punojn ne perendim dhe perfundim i te gjthve ,98% musliman jan njerz te paqes e 2% jan teroriste por me gjith ate me pak se ata qe bejn terror si partit extreme qe jan ne ngritje ne perendim

dhe keta te rij qe quhen terorista po mbrohen duke then ne jemi heroj qe mbrojmê qeshtjen tonê , terorishta jeni ju qe vrani femij ...

u fol edhe per filmin "fitna" te politikanit hollandez , Hollanda kishte 16 milion banor e nji milion musliman.vertet shum ...
    javen qe vjen nji tjeter debat,ku i merr paret kisha ?
    Vertet interesant ky lajm. Sipas ketij lajmi del se Bin Ladini duhet te mare tiullin nobel per paqen.

Cte te qaj me pare
    bir Selmon i nenes.
    Kanatjeren apo mendjen

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    o Skender, Ndrro ore nofken dhe largo "Presheva" nga nofka yte, se s'kem gje kundër Preshevës

Nuk eshte Skeder por ndryshe, e ka ndryshue emrin! Per besë isha ne Meshë at ditë kur u pagëzue ne Emer te Atit e te Birit e te Shpirtit Shenjtë. Kështu qe mos i thirr tjeter ne at emer.

Ndersa ty Gjergj Presheva ta zgjat Zoti Jeten.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Nuk eshte Skeder por ndryshe, e ka ndryshue emrin! Per besë isha ne Meshë at ditë kur u pagëzue ne Emer te Atit e te Birit e te Shpirtit Shenjtë. Kështu qe mos i thirr tjeter ne at emer.

Ndersa ty Gjergj Presheva ta zgjat Zoti Jeten.
    Mos ja ndrysho emrin ! Ose thirre Gjergj Stublla ose shkurt e shqip, Gjergj !

Presheva të thash, katolikët që jan, i numroj në gishta te dorës majt dhe nuk jan Shqiptar !

Nëse deshiron, edhe ati Skënderit ja citoj emrat dhe vendbanimët e tyre.

Qytetin që përmend, jan konvertuar si shum shqiptar në fen e armikut i cili pa menduar dy here vrau femijen ne djepin e tij ! Ae aj dorë-vrasës, besonte si ti, në Kryq, ne emrin e Atit tend, birit, bijave motrave e gjith kusherinjeve he Zoti i mallkoft !

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  2. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  3. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •