Postuar mė parė nga
Kavir
Atehere pse merreni me punet e Zotit?
Pse deklaroni "keta apo ata nuk jane myslimane" (kur ju kritikojne e kam fjalen) dhe pastaj i perfshini pa pike turpi 70% te shqiptareve si myslimane?
Une e kuptoj problemin tuaj. Thjesht ju vuani nga psikoza e pasigurise dhe per t`i mbushur mendjen vetes juve ju nevojiten statistika, numra, shifra, "vertetime shkencore" dhe sulmoni te tjeret qe nuk mendojne si ju. (kete e kam edhe per te krishteret qe te mos e merrni si ekskluzive).
Ke pare sa tema hapen per "konvertimet"? Me shume ka tema sesa konvertime. Kushedi sa tema jane hapur "per shumefishin e myslimaneve ne Europe" biles edhe per "myslimanet jane me shume se te krishteret" (s`po permend temat e te krishtereve se njesoj jane).
Keto jane simptoma pasigurie. Ke pare psh qe ateistet te kerkojne "statistika sa ateiste ka?" Jo. Sepse besimi/jobesimi eshte ceshtje personale qe nuk ka lidhje me "sa miliarde njerez nuk besojne ne zot".
Nje besimtari/jobesimtari te vertete nuk i INTERESOJNE statistikat sepse edhe sikur gjithe bota te jete kunder ai eshte i sigurte ne besimin/jobesimin e tij.
Krijoni Kontakt