Close
Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 156
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Aq shume kishte sa kur dola rrugve ate pasdite s kishte kembe njeriu si qytet ne shtetrrethim.Pastaj muslimani falet perdite jo nje here ne vit.Ah kur u bete te gjithe te flisni per Shqiperine ju hoxhallaret.Rri ne xhami ti se je ne rregull.Une jetoj ketu dhe e shoh se ca po ndodh.E shoh se si eshte e orientuar rinia,gjeja me e rendesishme qe eshte e armdhja e jo me femijet.Pyti femijet e vegjel ketu se c fare eshte islami kur tia krisin vrapit.
    Keshtu qe vazhdoj me keshillen time qe ti te rrish i ngujuar ne xhami edhe mos na fol idiotlliqe.Te shoh qe je rregjistruar tashti se fundmi dhe gjeja e pare qe ben vjen e shkruan per fe e besytni arabesh.Rri rehat.

Ju kam lexuar në heshtje,... dhe thash ne vete, pse mos te shkruaj edhe un ?!

Ja,. se pari, s'jam HOXHË, s'kam kryer kurfar shkolle fetare. Kam profesionin tim, shkollen time, familjen time, shtetin e qytetin tim. Pra jam nje banor, i thjeshte ne jeten civile.

Në xhami shkon njeriu kur te doje, nuk eshte OBLIGIM që të shkoje 5 here në dite,
    Kem musliman praktikant, e jo-praktikant. Por jo AGNOSTIK apo ATEIST.
    Me gojët e tyre dëshmojn që nuk egziston zot Tjetër pos Allahut, dhe se Muhamedi eshte "ROB" dhe i Dërguari i Tij (Zotit).

Ti tani, mundohu, e largoj besimtarët nga besimi i tyre nëse ja ARRIT,.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Por me gjithe kete mund a ka mundesi te ma shpjegosh se pse xhamite ne Shqiperi ose me mire te pakten ne Tirane(1 000 000 banore) jane bosh dhe popullsia eshte komplet e c interesuar ndaj islamit meqe qenka ringjallur nga shqiptaret pas viteve 90?
    Endrrat ti dim tani te gjith ma merr mendja , disa ti kemi kuptuar , disa i ke shpreh vet , vet e ke shpreh endrren per kthimin e muslimanve te Kosoves ne te krishter , kthimin e emrave shqiptar ne emra Europian (te huaj).
    Por i ke endrra te deshtuara.
    Ne Shqiperi ska interesim per religjionet ne pergjithsi , sesht ky problem vetem i muslimaneve. Por un mendoj se dot behet me mir , fajet i ka diktatura.
    "Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Endrrat ti dim tani te gjith ma merr mendja , disa ti kemi kuptuar , disa i ke shpreh vet , vet e ke shpreh endrren per kthimin e muslimanve te Kosoves ne te krishter , kthimin e emrave shqiptar ne emra Europian (te huaj).
    Drini Jeshil se jeshil je bere.
    Nuk kam thene une z Jeshil qe emrat shqiptar te kthehen ne europian.Kam thene per emrat arab sic e ke dhe ti psh.Te pakten emrat europian jane gjysma e se keqes se europian jemi e jo Abdula e Ibrahima.
    Po emrat arab z Jeshil jane shqiptare keshtu?Emri Abdul emer shqiptari eshte?Apo Mustafa apo Mehmet?Ti shko falu te xhamia e Sulltan Muratit se nuk e ke larg Shkupin.Shko falu te xhamite me emrat e atyre qe na masakruan per 5 shekuj.

Por i ke endrra te deshtuara.
    Ne Shqiperi ska interesim per religjionet ne pergjithsi , sesht ky problem vetem i muslimaneve. Por un mendoj se dot behet me mir , fajet i ka diktatura.
    Me ne fund e kape ate qe desha te them ne te gjitha menyrat keto 3 muajt e fundit.Ne Shqiperi nuk e vret mendjen njeri per fene.Kemi qellime per Europe ne jo si ti per Bashkim Aziatik.

Ti lexo dac ne heshtje dac ne zhurme.Pergjigje per ate serbin me nick Ramadan s me dhe!Sepse shoh tmerresisht shume ngjashmeri ne propaganden tende me ate te serbit.Mos them 100% e ngjashme.

Ja,. se pari, s'jam HOXHË, s'kam kryer kurfar shkolle fetare. Kam profesionin tim, shkollen time, familjen time, shtetin e qytetin tim. Pra jam nje banor, i thjeshte ne jeten civile.
    Me behet qejfi.

Në xhami shkon njeriu kur te doje, nuk eshte OBLIGIM që të shkoje 5 here në dite,
    Ne Kuran thote ndryshe.Dmth ti qenke nga ato besimtaret musliman te rinovuar dhe integruar me shoqerine europiane me keto ide qe ke.Pergezimet e mia.

Me gojët e tyre dëshmojn që nuk egziston zot Tjetër pos Allahut, dhe se Muhamedi eshte "ROB" dhe i Dërguari i Tij (Zotit).
    Ktu ja ke fut rrockes.Shqiptaret thone Zot e jo Allah.Jemi shqiptare dhe flasim shqip.
    Nuk dim te lexojme Kuranin ne arabisht e te falemi neper namaze arabe.
    Ndalo ndonje djale te ri apo vajze te re dhe beja kete kerkese per punen e pranimit.Dhe shikoje reagimin.
    Zoti im eshte Gjergj Kastrioti sic eshte i te gjithe shqiptarve.Harroje Allahun sic e harroi dhe sh*erdheu edhe Gjergji

Nuk mundohem sepse jane te tille.Ne shoqerine time nuk ka ndonje qe beson ne Allah e dreq.Jane te gjithe me mbiemra myslo si pasoje e rregjimit te zi turk por vetem me letra myslo sepse ne praktike jane shqipe te pastra ok?

Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    I RA PIKËS ! ...

Dmth, edhe katolikët, edhe ortodoksët Shqiptar, na qenkan konvertuar me DHUNË, dhe kete se thot një musliman por e thot një i KRISHTER, TIRONS !
    E ku e ke kete krishter tironas? se qeka i mençem shum. Kjo teme eshte diskutu i her ne ket forum megjithate e fillojm prap nga fillimi u pa puna.

Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin

O trim, ti dhe te gjithe ata qe jetojne ne territorin gjeografik europian, jetoni ne kombe te lira dhe laike dhe nuk te detzton njeri te nderrosh fe. Po ajo feja qe ke ti eshte asimiluese pasi gjithmone mbart pas vetes, kudo ku perhapet kulturen prej nga e ka origjinen. Eshte aq asimiluese sa edhe gjuhen e predikimit nuk e ndryshoni dot. Shiko p.sh. ate mikun tend Drinin e Zi. Ka harruar qe eshte shqiptar, dhe na hap tema ketu ne forum ku na sjell informacione sa islamike ka ne Bote, sa xhamia ka periferia Kabulit, sa hale ka xhamia e kelnit, etj etj budalleqe me thes si puna ktyre. Nuk shikon token e vet qe sllavi i ndaloi gjuhen shqipe dhe i la xhamite ku predikohej ne arabisht. Dhe qe maqedonasit dite perdite po i marrin nga pak qytetet e populluara me Shqiptare dhe po i zhdukin me ngadale dhe fshehtesi totale simbolet shqiptare. Dhe po i shpallin si mish te huaj shqiptaret e maqedonise duke i piketuar si minoritet turk. Po skane faj, se vete e kerkojne kur vene emra si Abdulhaqi.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Edhe njëherë se nuk ia vlen të humbi nga faqja e parë:

(shkruan anëtari pryll)

Edhe mjaft late nam ca nga ju vehabistet me ket historine e Enverit. Nqs populli do ishte fetar, nuk do ia mbate as Enverit e asnji Enveri t'ia hiqte fene popullit. Te vetmit qe reagun kane qene ca prifterinj, asnjonit nuk i plasi krapi, biles robt qene te lumtur qe i zhduken ato gjirize antishqiptarie. Kjo tregon se sa fetare kemi qene, nderkohe qe as ne Rusi qe ateistet kishin dhe shoqata te mirefillta nuk bon dot gjo, sepse truri i sllavit eshte si bageti, ka nevoje per bari fetar.

Vetem pse te qu turku e serbi mysliman, kjo nuk te bon mysliman. Kur ti nuk betohesh se beso ne allah, kur nuk betohesh shprehimisht se e prano islamin, nuk je myslimon. Kur ti pi alkool e nuk lutesh asiher, nuk je myslimon. Kur ti je nacionalist nuk je myslimon. Kur ti nuk ndjek rregullat arabe te islamit, nuk je myslimon, le te kete qene baba car te dete. Kur ti shko me kobure ne kishe, nuk je kristian, le te thote ca te dete prifti. Kur ti bo be mbgur e jo mbungjill, nuk je kristian. Kur ti respekto me shume kombin se sa fene, nuk je kristian. Kur ti nuk kthe faqen tjeter, kur te gjujne ke njona nuk je kristian. Feja e ndalon nacionalizmin. E ndalon sepse e ka rival. Feja do te te udheheqi ty si bageti, nuk i intereson kombi jot, i intereson qe ti t'i perulesh autoritetit te pakundershtushem te arabit dhe cifutit. Ti pra nje shqiptar duhet te biesh ne gjunet e priftit e te hoxhes e te lypesh meshire. Dhe ti thu se je krenar? O je shqiptar o je fetar.

S'ka me e dredh si homoseksualet, here me i ane, here me tjetren. O turk serb italion grek arab cifut, o shqiptar. Kaq e thjeshte eshte. O do i harxhosh energjite duke punu per kombin, ose per fete e jevgut. Ose do mesosh historine shqiptare ose ate arabe, greke, serbe, cifute. Ose do mesosh kulturen shqiptare, ose ate arabe greke serbe cifute. Ose do mesosh moralin shqiptar, ose ate arab grek serb cifut. Burra me te mire se ty e se mu punun per ate shqiptar kush qekena ne qe po dilkemi me te squt dhe po flasim sot per fe. Feja ne Azi, shqiptaret ne Shqiperi me kodin, ligjin, kulturen dhe racen e vet. Prandaj kushdo qe mund te kene qene kushtet qe i detyrun disa shqiptare te tradhetojne kulturen shqiptare dhe te blejne ate arabe gjoja per ti shpetu sllavit, sot nuk vlejne mo dhe jane te papranueshme. Sa me shpejt ta kuptojne shqiptaret ne Maqedoni kete aq me mire per te gjithe.

Qeveria maqedone po vazhdon te islamizoje shqiptaret me program te posacem. Keni kujdes. Sllavet na i fusin fete qe ne te harxhojme energji duke u henger me njeri tjetrin ne vend qe te punojme per komb. Ata duan te shkaterrojne cdo gje shqiptare dhe feja eshte metoda me e mire per t'i bere format kultures origjinale te nje kombi jofetar. Mos bini pre.

Ndihmoni Shqiperine, luftoni fete.
    Prektora

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga Conquistador Lexo Postimin
    O trim, ti dhe te gjithe ata qe jetojne ne territorin gjeografik europian, jetoni ne kombe te lira dhe laike dhe nuk te detzton njeri te nderrosh fe. Po ajo feja qe ke ti eshte asimiluese pasi gjithmone mbart pas vetes, kudo ku perhapet kulturen prej nga e ka origjinen. Eshte aq asimiluese sa edhe gjuhen e predikimit nuk e ndryshoni dot. Shiko p.sh. ate mikun tend Drinin e Zi. Ka harruar qe eshte shqiptar, dhe na hap tema ketu ne forum ku na sjell informacione sa islamike ka ne Bote, sa xhamia ka periferia Kabulit, sa hale ka xhamia e kelnit, etj etj budalleqe me thes si puna ktyre. Nuk shikon token e vet qe sllavi i ndaloi gjuhen shqipe dhe i la xhamite ku predikohej ne arabisht. Dhe qe maqedonasit dite perdite po i marrin nga pak qytetet e populluara me Shqiptare dhe po i zhdukin me ngadale dhe fshehtesi totale simbolet shqiptare. Dhe po i shpallin si mish te huaj shqiptaret e maqedonise duke i piketuar si minoritet turk. Po skane faj, se vete e kerkojne kur vene emra si Abdulhaqi.
    He mor goja t'lumt ty, a e din qe je ne kontradikt em veten ? Ne njeren an, thua mbaje cilen do fe duash, ne tjetren po na "assimulon", Cfar nenkupton ti me "asimilim" ? Shqiptaret edhe ne momentet me kritike e ruajten gjuhen, kombin dhe fen e tyre, (po te flas per muslimanet). Shiqoj ata qe iken ne Itali, shiqoj ata qe iken ne Amerik e Ukrain, din te flasin shqip ? Ata boll qe origjinen e mbajn mend, se te flasin s'behet as fjala !

Muslimanet jan vllezër në besim. Nëse rrahët, torturohet nje turk, boshnjak, apo sudanez e diq tjeter vetem pse eshte Musliman, per ne eshte sikurse ta kishin rrahur nje vella te kombit ! Shqiptaret e Maqedonis, kan treguar patriotizmin e tyre ne vitin 2001, pleq e te rinj, ua kthyen maqedonasve !Ata ishin me besim Islam, e ne besimin Islam, ti mbrosh vlerat e tua patriotike, familjare e fetare eshte Pjes e BESIMIT !

Asnje xhami nuk predikon ne gjuhen ARABe, perpos arabet. Ne xhami predikohet ne gjuhen Shqipe, kurse recitohen ajetet kur'anore ne gjuhen ARABE, qe mos te ket keq-interpretime devijuese. Kur'ani eshte nje libër ku nuk do te ket ndryshe siq ka pasur me biblen e tevratin. Ky libër që ne e quajm Kur'an, eshte udhezim, dhe pasuria me e vlefshme per ate qe e kupton dhe lum ai qe e kupton !

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Muslimanet jan vllezër në besim. Nëse rrahët, torturohet nje turk, boshnjak, apo sudanez e diq tjeter vetem pse eshte Musliman, per ne eshte sikurse ta kishin rrahur nje vella te kombit !
    ASIMILIM.Shporru edhe vellazerohu me arabe.Plehre arabe e zeze edhe vjen e shkruan idiotlliqe.Eshte forum shqiptar e jo islamik.Shporru plehre.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    ASIMILIM.Shporru edhe vellazerohu me arabe.Plehre arabe e zeze edhe vjen e shkruan idiotlliqe.Eshte forum shqiptar e jo islamik.Shporru plehre.
    ... e tani ? Te ikim 7 milion shqiptar dhe t'ja lem nje minoriteti qe se arrin as 100 mijshin memedhen ??

Te thash, beso ne ate qfar beson, dhe besoj ne ate qfar besoj ! Feja ime nuk eshte e re ne kto troje, qe 600 vjet musliman,... 600 vjet !!

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    7 milion te tyt eti.Jeni as jeni 700 cope magjype.Zyklon B mos e vrit mendjen.Pastaj ik e vellazerohu me magjype sic e dhe vete.Ik e vellazerou me kombin e zi islamik sepse jane muslimane si ty.Jenicerllek te mbare!

Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •