Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 156
    biotech Maska e Atheist
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    në mal
    Postime
    141
    Cili qe morali i fabulës? Morali është që secila racë ka kulturën e vet dhe përkatësinë e vet racore e kulturore. Kur ti je i bardhë me kulturë jevgjish, je element i degjenerum i racës tënde. Kët duhet me pas parasysh disa veta në Maqedoni. Shifni në Shqipëri e Dardani se ç'bëjmë ne vëllezërit tuaj që i kemi tregu vendin feve dhe kulturave të tjera evgjite. Sa më shpejt të imunizohemi nga sllavët dhe arabët, nga raca dhe kultura e tyre, aq më shpejt do jemi prapë bashkë. Luftoni fetë, harxhojini energjitë për familjen e madhe shqiptare, se jemi vetëm 8 milionë para një deti sllavo-arab që shef si të na përpijë. Thirrini mendjes.
    Një shëtitje e rastit në pavijonin e të çmendurve tregon se besimi nuk provon kurrgjë — Fridrih Niçe

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Afganistani , Turqia , Malajzia, Senegali, se shpejti , Bangladeshi, Pakistani, Katari. Ne te ardhmen pritet : Algjeria, Bahreini , Brunei , Bregu i Fildisht , Xhibuti , Egjypti , Etiopia , Gana, Indonezia , Irani , Jordani, Kuvajti, Libani, Maldivet , Omani , Arabia , Siria , Tunisi , EBA , Jemen.
    Cte bejm me Rusin , Greqin dhe Qiprin ? Vendet me ndikim ? Ne njerin prej ktyre 600.000 shqiptar. Prej ktij shteti njeri udheheq orthodokset shqiptar dhe ai spo arrin te ndikoj. Aha ?
    Ja se si e shpejgon vellai yt Olsi Jazexhi:

te dashur kosovare

shtyhem te shkruaj kete nga ato qe tha Naimi me pare, apo edhe
    ndokush tjeter, qe shume muslimane po ndjehen keq qe OKI-ja nuk po e
    njeh kosoven.

arsyeja pse vendet e OKI-se nuk po e njohin pavaresine e KOsoves jane
    se:

1. ne si shqiptare nuk i kemi lene vend vetes per te krijuar nje lob
    ne OKI. qe nga vitet 95 ne konferencat e OKI-se ne perfaqesohemi me
    ambasadore apo ne rastet me te mira me ministra dhe zv. ministra
    surrogate. islamiket e kane kuptuar qe ne edhe pse jemi rrjepacuke ju
    shesim dengla. e di qe fajin na e kane kauret qe na lehin kunder OKI-
    se dite e nate, na kane bere mercenar te amerikes sa ne Irak dhe
    afganistan. na kane bere qe te shesim arme sa ne Izrael, Afganistan
    etj per te vrare muslimanet etj. Ama ne kete moment kur shume vende
    te OKI-se nuk po njohin Kosoven ne serisht po rrime dhe nuk po
    kalojme ne ofensive ne shtyp qe te sulmojme kauret qe na kane
    mbajtuar larg OKI-se deri me tani. sepse eshte histeria e tyre
    sponsorizuar nga fanatizmi kaur, qarqet greko-ruse jane ato qe ben
    boten islame te mos doje me shqiptaret.

nje diplomat egjiptian me thoshte njehere: pse ti duam ne shqiptaret
    me ate qe ju bete ju arabeve ne vendin tuaj. dhe kishte te drejte.

kur lexova ca kohe me pare ketu ne liste qe Ef. Sulejmani i BIM-it ne
    Maqedoni donte te bente proteste per te futur Maqedonine ne NATO dhe
    cuar mercenare per te vrare muslimane - thashe bir Selman i nenes,
    per muslimane qe te kam.

2. fushata politike kaurizuese qe rugovizmi morri ne Kosove ku
    islamin e shkeli me kembe nuk ka lene asnje pershtypje islamike te
    popujt muslimane. shume muslimane, pervec turqve qe i njohin punet ne
    detaj, thone cfare muslimanesh jane keta kur ministrat dhe
    presidentet e tane puthen me papet. shume muslimane, ashtu si edhe
    shume evropjane kane neveri per ne, me servilosjne qe ne i bejme
    vrasesve amerikane. ketu ne itali e vetmja gje qe permiresoi
    opinionin e majte italian kur erdhi Bushi ne Tirane, ishte ajo hileja
    e ores, ku shqiptaret - ben sikur u duken pak nastradina. pse
    perndryshe te gjithe paten neveri me legenllekun tone.

por mbi te gjitha duhet te them qe keta qe kane pushtetin te ne ne
    Shqiperi sot dhe te ju ne Kosove, jane ca zvarranike qe edhe vete ne
    si shqiptare nuk i duam. dhe jo me muslimanet. shikoni diferencen qe
    po ndodh sot me OKI-ne dhe dje po me OKI-ne me punen e Bosnjes. te
    gjithe vendet e OKI-se me ne krye iranin, mbeshteten boshnjaket me
    mish dhe me shpirt qe te marrin pavaresine, ju dhane arme etj, edhe
    pse kjo i coi ne konflikt me te gjithe boten. Boshnjaket kishin
    Alijan e madh, qe arriti qe ta trondise boten e islamit. Ama keta
    Hashimet, Vetonet, Edvinet qe kemi ne na e shpifin ne, dhe jo me qe
    te prekin muslimanet e botes per te njohur Kosoven.

3. arsyeja e trete eshte faktori iraken dhe afgan. kur pas 11
    shtatorit amerika po perdor precedente si Kosova per te copetuar
    shtetet sovrane dhe krijuar republika bananesh si me rastin kosovar
    tani. shume vende islame nuk duan qe ky precedent te perdoret nga
    amerika kunder tyre nje dite. dhe prandaj ka nje konsensus te heshtur
    per te mos e njohur Kosoven.

gjithesesi une mendoj qe ju qe jeni nga kosova keto gjera duhet ti
    shkruani ne shtyp dhe te sulmoni keta fanatiket anti-muslimane te
    cilet me histerine e tyre e kane bere boten e islamit te ftohte me ne
    shqiptaret muslimane.

alb-muslimstudents
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Eshte me patritotike per ty ta shikon asimilimin grek qe po behet permes kishes greke se qenke gogja patriot
    Po pate naj gjo me shtu për argumentin që po flisnim, shtoje, jo me ja fut kot. Mund te na e sqarosh se c'lidhje ka komenti yt me postimin qe cituar nga une? Nga sytë si je? Nuk është gjë e madhe të vesh syve. Apo problemi eshte më i thellë?

Unë s'jam as shteti as kisha as xhamia, shko fol me ata po te interesun. Nqs je i interesuar per greqizimin, shko te temat perkatese dhe lexo postimet e mia .

P.S.

Korcar, webi është media e lirë, gjithkush mund të shkruajë edhe ai më i paafti. Nuk është e zorshme të hapësh një faqe interneti (6 Euro/vit), dhe të krijosh një organizatë të paqenë. Gjithashtu nuk është e vështirë të shkruash nën 7-8 emra të ndryshëm. Tipa si ai që ka shkruar artikullin a ekzitojnë në Shqipëri? Jo, nuk ka njerëz të tillë. Shumica janë në Maqedoni, njerëz që u është shplarë truri nga organizata islamiste, njerëz pa llogjikë dhe pa atdhe, shqipfolës po jo shqiptarë. Edhe në Kosovë ka, por jo kaq shumë, aq më tepër që pjesa nacionaliste e Kosovës i bën të parrezikshëm këta trutharë.

Jo çdo artikull gjë gjen në rrjet ia vlen të postohet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 24-03-2008 më 08:38
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    se shpejti , Bangladeshi, Pakistani, Katari. Ne te ardhmen pritet : Algjeria, Bahreini , Brunei , Bregu i Fildisht , Xhibuti , Egjypti , Etiopia , Gana, Indonezia , Irani , Jordani, Kuvajti, Libani, Maldivet , Omani , Arabia , Siria , Tunisi , EBA , Jemen.
    Do veçoja Pakistanin që i pallo para mrapa ata myslymont e vet..

..po kto Algjerira e Burnera ça jan? Kush pyt për ata, as nuk dum të na njohin fare.

Atë Etiopinë e kam merak... duhet patjetër të na njohi dhe të fillojnë shkëbimet tregtare dhe kulturore.

Kurse me Xhibutin duhet me pas kujdes, duhet me i lujt letrat mirë. Është shtet i fuqishëm dhe agresiv. Rusia e ka paralajmëru të mos e njohi Dardaninë se ka për ta pas keq. Po xhibutasit iu përgjigjën ashtu siç i ka hije, me krenari.

Serbia, Rusia dhe Greqia kësaj i ruhen që këto vende të njohin Dardaninë... se po e njohën këto vende puna për Rusinë e Serbinë shkoi për lesh se kanë shumë frikë nga këto shtete.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Korcar, webi është media e lirë, gjithkush mund të shkruajë edhe ai më i paafti. Nuk është e zorshme të hapësh një faqe interneti (6 Euro/vit), dhe të krijosh një organizatë të paqenë. Gjithashtu nuk është e vështirë të shkruash nën 7-8 emra të ndryshëm. Tipa si ai që ka shkruar artikullin a ekzitojnë në Shqipëri? Jo, nuk ka njerëz të tillë. Shumica janë në Maqedoni, njerëz që u është shplarë truri nga organizata islamiste, njerëz pa llogjikë dhe pa atdhe, shqipfolës po jo shqiptarë. Edhe në Kosovë ka, por jo kaq shumë, aq më tepër që pjesa nacionaliste e Kosovës i bën të parrezikshëm këta trutharë.

Jo çdo artikull gjë gjen në rrjet ia vlen të postohet.
    Fatkeqesisht ose fatmiresisht per disa te tjere, tipa si ky qe kane shkruar kete artikull nuk jane as kosovare dhe as shqiptare nga Maqedonia por shqiptare nga shqiperia. Nuk jane thjesht shqipfoles por shqiptare (na vjen apo sna vjen mire).
    Solla kete artikull per Renean, meqenese eshte i shkruar nga nje musliman i thekur shqiptar dhe i cili justifikon ne nje menyre se perse vendet islamike nuk e njohin kosoven megjithese me mburrje thone se eshte 90% muslimane.
    Artikull shkruesi ka emer e mbiemer, nuk fshihet pas 7-8 emrave sic pretendon ti. Nuk eshte as si mua dhe as si ty qe shkruajme ne menyre anonime.

Olsi Jazexhi eshte tiranas dhe me shume per te mund te lexosh ketu
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Per mendimin tim, rol kyc ne kte jo-fanatizem te besimtareve te feve te ndryshme ne Shqiperi, ka qene sistemi komunist gjate kohes Enveriste, pasojat e se cilit ndihen edhe sot e kesaj dite..
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Fatkeqesisht ose fatmiresisht per disa te tjere, tipa si ky qe kane shkruar kete artikull nuk jane as kosovare dhe as shqiptare nga Maqedonia por shqiptare nga shqiperia. Nuk jane thjesht shqipfoles por shqiptare (na vjen apo sna vjen mire).
    Solla kete artikull per Renean, meqenese eshte i shkruar nga nje musliman i thekur shqiptar dhe i cili justifikon ne nje menyre se perse vendet islamike nuk e njohin kosoven megjithese me mburrje thone se eshte 90% muslimane.
    Artikull shkruesi ka emer e mbiemer, nuk fshihet pas 7-8 emrave sic pretendon ti. Nuk eshte as si mua dhe as si ty qe shkruajme ne menyre anonime.

Olsi Jazexhi eshte tiranas dhe me shume per te mund te lexosh ketu
    Ok, ne fakt per here te pare po e shoh. 1 ne 3 milion e gjys njerez mund të gjesh tip të çdo kalibri, si puna e ketij, ndonje katolik me katolik se papa, apo edhe ndonje ortodoks edhe më keq. Kështu si e shoh unë situatën e feve në Shqipëri, më rezultojnë të parrezikshme, hë për hë. Populli në Shqipëri nuk është fetar (në kuptimin e fetarizmit), ky është perceptimi im dhe i shumicës së njerëzve, besoj se edhe i yti. Është realiteti shoku. Tipat e këtillë janë të vetmuar në kulm, nuk i mbështet askush.

Rreziku me i madh vjen nga ata që shkollohen ne teologji ne vendet e lindjes. Kushdo që shkon e studion fenë në Siri, Arabi apo edhe Kuala Lumpur (djepi i shkencës lol) del ekstremist, dhe jasht realitetit shqiptar. Sepse myslimanzmi shqiptar është tjetër lloj nga ai i vendeve të Lindjes, ku Islami ka edhe djepin. Në këtë pikë do të desha që të hapet sa më shpejt ai Universiteti teologjik në Shqipëri, në mënyrë që ata që do të studiojnë atje të jenë të përshtatshëm për mendësinë e popullatës në Shqipëri, dhe të mos përhapin kulturë aziatike, siç bëjnë këta studentët qe kanë mbaruar në Lindjen e Mesme.

Realiteti eshte i qartë: ne shumicën e popullit fetarizmi nuk ekziston.
    Life's too short to remove USB safely.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    OFF TOPIC:

un jam i rri ne kete forum dhe ska shum kohe qe kam hy, por jam tu pa se ka shum tema interesante dhe me shum me intereson historia dhe kteto debatet e fese.

ON TOPIC:

Pse shqipetaret e shqiperise nuk jane fanatik ka vetem nje sqarim qe o te thote se ne kohen e Enver Hoxhes Xhamite dhe Kishat nuk ishin te lejuara dhe feja nuk luante asnjefare lloj roli ne shoqerine.

A eshte mire kjo?

Jo nuk eshte, sepse cdo njeri duhet te kete besimin e vet pa mar paasysh Musliman a Krishter.

Te kesh besim do te thot te jetosh dhe permbahesh simbas asaj qe beson dhe e oranizon jeten ne baze te besimeve dhe vlerave te tua.

Per tash Kaq, te shofim me von.

Pershendetje.
    Mia San Mia

DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anëtarësuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    OFF TOPIC:

un jam i rri ne kete forum dhe ska shum kohe qe kam hy, por jam tu pa se ka shum tema interesante dhe me shum me intereson historia dhe kteto debatet e fese.

ON TOPIC:

Pse shqipetaret e shqiperise nuk jane fanatik ka vetem nje sqarim qe o te thote se ne kohen e Enver Hoxhes Xhamite dhe Kishat nuk ishin te lejuara dhe feja nuk luante asnjefare lloj roli ne shoqerine.

A eshte mire kjo?

Jo nuk eshte, sepse cdo njeri duhet te kete besimin e vet pa mar paasysh Musliman a Krishter.

Te kesh besim do te thot te jetosh dhe permbahesh simbas asaj qe beson dhe e oranizon jeten ne baze te besimeve dhe vlerave te tua.

Per tash Kaq, te shofim me von.

Pershendetje.
    feja ka 20 vjet qe esht e lejuar ne shqiperi.ca lidhje ka xhaxhi enver ktu kur shumica e forumistave jan te rinj ne mosh dhe jan te lir te shkojn neper kisha a xhamia a ku di un?/ashtu si te gjith shqiptaret jan te lir te besojn.enveri ska te bej per mua
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga SNIPER 79 Lexo Postimin
    feja ka 20 vjet qe esht e lejuar ne shqiperi.ca lidhje ka xhaxhi enver ktu kur shumica e forumistave jan te rinj ne mosh dhe jan te lir te shkojn neper kisha a xhamia a ku di un?/ashtu si te gjith shqiptaret jan te lir te besojn.enveri ska te bej per mua
    po ke te drejt se feja eshte e lejuar ka 20 vjet, por nese e shikon rastin nga kjo pik qe do te thot:

Feja dhe besimi fitohet gjate jetes se njeriut dhe gjate eksperiencave te tija poshtu varet nga ambienti se ku jeton dhe nga familja se ku eshte ritur.

Qe do te thot ne Maqedoni dhe Kosove popullata jane me Fetare poashtu dhe Rinia, un flas per veten time jo se un jam ku me dit cfar fetari por jetoj ne Maqedoni dhe ketu feja nuk ka qene e ndaluar ashtu qe Prindrit ja kane mesuar fene femijeve dhe i kane frymezuar ne ate ruge, poashtu Feja ketu 20 Vjet me pare ka qene e lire dhe ju eshte mesuar njerzive, ne shqipri 50 Vjet izolim dhe 50 Vjet largim nga feja eshte shume qe do te thot edhe ato qe kane besuar ne te kaluaren ka pas shum prej tyre qe e kane braktisur fene per shkaqe sigurie ose shkaqe ndeshkimi ne ate kohe dhe gjate atyre 50 Viteve komunizem si e di un jan Lindur edhe Prinderit tane qe do te thot baba im tash i ka 50 nena ime i ka 45 pra kto jan lindur ne kohen e komunizmit, qe do te thot ne shqiperi Prinderit dhe gjeneratat e moshes se prinderve tone jane lindur ne ate kohe dhe jane mesuar pa fe poashtu edhe ato qe e kane pasur fene kur nje njeri kalon 50 vjet me dicka ose pa dicka ateheren ajo i Behet Orgnike se ashtu eshte psikologjia e njeriut se njeriu jo vetem qe i pershatatet ambientit natyror por njeriu shum here detyrohet qe ti pershtatet edhe ambientit social dhe ne kete menyre ai Argaset me dicka ose pa dicka.

Kete mund ta sqaroj edhe ne menyr tjeter ku prindrit e mij nuk jan shum mbas Komjuterave ose lojrave Kompjuterike ose Gjysherit tone nuk jane shume te interesuar per teknologhin se ka dallim ne mes gjeneratave dhe ne mes se cfar dhe si kane jetuar ato dhe cfar vlera kan formuar gjate kohes kur ato kane jetuar.

Pershendetje

Faleminderit per Citimin
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sturmgewehr : 24-03-2008 më 16:37
    Mia San Mia

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •