Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 156
    DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anëtarësuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252

Question Përse shqiptarët e Shqipërisë nuk janë aq fanatikë në besim?

doja te dihet se si shpjegohet qe besimtaret ne shqiperi nuk jan aq fanatik sa besimtaret ne kosov ose maqedoni??pse???
    respekte
    ps: po flas per besimtaret e te gjitha besimeve
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 24-03-2008 më 21:53
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Mendimi im subjektiv,qe ka te ngjare te jete i vertete,prevec arsyeve te tjera,njera eshte qe shqiptaret ne shqiperi jane shume me teper te arsimuar se ne kosove apo maqedoni.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

SPORTIV GJITHE JETEN Maska e JARANI
    Anëtarësuar
    01-03-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU JETOJNE TE GJITHE
    Postime
    82
    kjo ka te beje me ambjetin ku rrriten personi dhe arsimimi i tyre qe bejne
    PARTIZONI@MILAN FOREVER

pershendetje

une mendoj kshu:Shqiptaret e Maqedonise apo Kosoves nuk jan fanatik religjioni ne plotkuptimin e fjales,sepse duhet te dallojme te qenurit Fanatik besimi fetar,dhe Fanatik i bindjeve boshe qe nuk kan te bejn fare me religjionin,,thjesht keta shqiptare ndjekin traditen,sepse po te ishin Fanatik religjioni ne plotkuptimin e fjales do ishin shume me ndryshe,,,Ndersa sa per ata te shqiperise ata nuk jan fanatik religjioni,kane arritur disa nga ata qe jetojne neper qytetet te clirohen nga zinxhiret e kalbur te tradites,por tani kan ngelur ne Semafor,,per momentin jane te hutuar dhe marin nga pak nga secila kulture e tradite thjesht,per te provuar ne koken e vete se cila do u del me mire.....
    Hajeni fjalen pa merak, a keni degjuar dike te vuaj nga dispepsia e fjales

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    shqiptaret ne shqipri kan jetu per 25 vjet ne ni shtet ateist dhe jan rrit me at frym
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    shiko mendimi im eshte se komunizmi ne Kosov dhe Maqedoni nuk e ka ndaluar fene ashtu si ne Shqiperi siq ka bere xhai juaj dhe kjo pas pasoja sepse populli nuk kane qene te informuar ka pas cenzura e gjera tjera mendimi im eshte ky.
    Kurse per ate fjalen fanatik mbane per vete sepse kjo ska te beje me besimtaret .

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga SNIPER 79 Lexo Postimin
    doja te dihet se si shpjegohet qe besimtaret ne shqiperi nuk jan aq fanatik sa besimtaret ne kosov ose maqedoni??pse???
    respekte
    pso flas per besimtaret e te gjitha besimeve
    Komunizmi Faktori Absolut...

Shoku Enver ka investur ne diqka qe e rrenon nje Religjion...dhe ky investim eshte Shprehija per te konsumuar Alkool tek popullsia...

Dhe kjo penges qe e pamundeson besimin e normal te nje besimtari te qfar do feje qoft,akoma qendron ne psiken e popullsis ne shqipri edhe qoft tek Ata Musliman qei thonë vetes,sepse dihet se Alkoolizmi nuk sherohet aq leht dhe keshtu qe ky Investim Enverist i ka efektet esenciale per te qenë nje Faktor Absolut ne kete qeshtje...

Te mos e nenqmojm Faktin se shqipria sipas mendimit tim nuk dallon aq me shtetet e ishullit Britanik sa i perket Konsumimit te Alkoolit...

Ndersa ndryshimi ne Kosove dhe Maqedoni ku praktikohet me mire Feja eshte Nga mungesa e atij faktori qe ishte ne shqipri qe e cekem me lartë...

Por dita dites efektet e ketij faktori do zbehen...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nuk e kuptoj pse ju djeg vetem ju myslimanve?ne na la enveri mbrapa po juve kush ju la?

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    Mendimi im subjektiv,qe ka te ngjare te jete i vertete,prevec arsyeve te tjera,njera eshte qe shqiptaret ne shqiperi jane shume me teper te arsimuar se ne kosove apo maqedoni.
    Nuk mendoje se e ke drejte....shqiptaret e Kosoves kane tjeter dialekt gjuhesore, por te shkolluar kane qene dhe jane sa ty sta merr mendja hiq ...

@Snajper e ke mendu ti kete , apo veq e lshove edhe ti kete teme (si lopa baglen ) ???

shnet

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga SNIPER 79 Lexo Postimin
    respekte
    pso flas per besimtaret e te gjitha besimeve
    Ne fakt pyetja jote nuk ka kuptim fare!!!
    Nese ty te intereson pse shqiptaret e Maqedonis dhe Kosoves , respektojne fene me shum se sa Shqiptaret e Shqiperis, kjo eshte tjeter, por te na paraqesish neve si fanatik, me vjen keq te te them por ti shpreh idiotsine tende sepse nuk i kupton fare gjerat.
    Shqiptaret e Maqedonis dhe Kosoves jane me shum besimtare per te vetmen arsye se kemi qene te lire ( deri diku ) te besojsh dhe studjojne fene islame. Ne Shqiperi xhaxhi Enver , ua zbrasi koken nga mesimet fetare dhe ua mbushi dy here me shum se sa mund te mbaj koka njerezore me doktrine komuniste!!!
    Andaj kisha thene shqiptaret nga pikepamja fetare ndahen ne besimtar sic jane muslimanet, kristijanet, ortodokest etj dhe ne komunista sic jane keto ketu ne forum qe nuk e kane idene se cfar eshte besimi!

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •