Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 108
    Jo jo vetem vajzat dine.Ne rrojme kot...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Arben, fjalet e tua jane me nenkuptime jo te kendshme kurse te mijat jane thjesht batuta qesharake. Duhet TI te mesosh ...te respektosh nje femer dhe nese je vertet burre kerko te falur.

Dhe te lutem...mos fol me avatarin tim por fol me MUA.

Une respektoj ata/ato qe me respektojne , respekti nuk eshte detyrim .

Ok me , batute qesharake e quake ti qe ofendon te gjithe meshkujt , qe jetojne ne shqiperi ?!

Nejse gjithsesi nuk doja qe te ndiheshe keq .Meqe qenka keshtu puna ok e leme me kaq .

Kalofshi kendshem dhe te lutem mos mendo se kam dashur te te ofendoj .Tung !!

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Arben, fjalet e tua jane me nenkuptime jo te kendshme kurse te mijat jane thjesht batuta qesharake. Duhet TI te mesosh ...te respektosh nje femer dhe nese je vertet burre kerko te falur.

Dhe te lutem...mos fol me avatarin tim por fol me MUA.
    Thashe une qe do ma merrni per keq ate omentin e pare. Showgirl vazhdo ti je m'rregull se arben dem dem po me i ven i ka mendjen. Sa per avartarin tend, ca bon ajo goca eshte talent se nuk osht kollaj me ndenjt me kembet perpjet ne nje shtylle hekri, apo jo; si thu ti?
    Moderator, e di vet ti...

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    un cun shqiptar jam,sme ka then njeri vishesh keq ose te lej nje njeri te me veshi se ndryshe e kap prej veshi..nuk diskutohet gusti njeriut!!!!

po,meqe kerkohet nje mendim,shumica cunave shqipatr vishen ma kot se ska!!gjith trike qe bin ne sy me shkrujtme te medhaja dolce&campana made in gabi
    pa gust po vetem mark..gjynah te shkretit

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    un cun shqiptar jam,sme ka then njeri vishesh keq ose te lej nje njeri te me veshi se ndryshe e kap prej veshi..nuk diskutohet gusti njeriut!!!!

po,meqe kerkohet nje mendim,shumica cunave shqipatr vishen ma kot se ska!!gjith trike qe bin ne sy me shkrujtme te medhaja dolce&campana made in gabi
    pa gust po vetem mark..gjynah te shkretit
    Shiko shiko ...
    Mos u bej kaq i keq,se ka dhe nga ata qe vishen mire
    Ľųšŧ ļŋ Ťħųūġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga _Elena_ Lexo Postimin
    Shiko shiko ...
    Mos u bej kaq i keq,se ka dhe nga ata qe vishen mire
    e di e di..un gjithmone mir vishem se them te pakten po si pelqeva un do i pelqejn kepucet.o kemisha,pantallonat..vetem brek te me lej rehat aman

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Mua vjet ne vere meshkujt mu duken te gjithe njesoj me pantallona te shkurtra me vija mjes, drek, dark
    Kjo ka qene pak a shume edhe pershtypja ime. U mungon deri diku individualiteti i tyre, stili vetjak ne te veshur ( e njejta gje edhe per femrat: vjet ne dimer kur isha, kishin dale aty ato palltot me ngjyre; 1 ne dy femra kishte nje, si shtepia e femijes ). Megjithate duhet te pohoj se kam pasur shoke qe dinin te visheshin vertet mire, kishe qef kur i shihje.Por ne pergjithesi ashtu cope-cope
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Niveli i diskutimit te kesaj teme ketu,te jep deshiren mos ta frekuentosh me kete forum. lol
    Me mire nje mbup fiku me pak ne forum.

Po si mund te pergjithesosh nje gje te tille dhe te thuash:''Meshkujt s'dine te vishen dhe vetem ne femrat dime,por dhe ata meshkuj qe kujtojne se vishen bukur duken gay''!?!?

Kjo tjetra ja keput:'' Meshkujt qe vishen me trecerekshe me acarojne''!!! -- Pse moj katundare qe e ke akoma qimen e djegur nga sistemi koperatives, ku jemi ne ne kohen e xhaxhit, qe ishte tabu te vishje pantallona te shkurtra!?!

Ka meshkuj qe nuk kane shije ne veshje,ka nga ata qe e ekzagjerojne me ato veshje metroseksuale, gjasme ''trendy'', ka dhe meshkuj qe vishen me shije(s'i puna ime ).Pa patur fare nevojen te ndjekin moden e kohes,por thjesht duke i besuar gustos vet - te ndikuar pak nga mendimi i turmes
    Ty pafillo se te dogji miza keq s'eshte fai im qe te pelqen te vishesh si femer.
    Pastaj une s'fola per pantallona te shkurtra,po per trecerekshe,apo nuk i dallon dot ti?!
    Shyqyr qe tu rigjenerua ty qimja qe shfaqe dhe nxore ne drit 'identitetin'.
    Hajde keput qafen tani me ate gusto qytetari qe paske.

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Citim Postuar mė parė nga Arben-30 Lexo Postimin
    Une respektoj ata/ato qe me respektojne , respekti nuk eshte detyrim .

Ok me , batute qesharake e quake ti qe ofendon te gjithe meshkujt , qe jetojne ne shqiperi ?!

Nejse gjithsesi nuk doja qe te ndiheshe keq .Meqe qenka keshtu puna ok e leme me kaq .

Kalofshi kendshem dhe te lutem mos mendo se kam dashur te te ofendoj .Tung !!
    Arben, nese e lexon dhe njehere ate qe kam shkruajtur do te kuptosh qe une bera nje kompliment cunave shqiptar se si vishen. Kupton? Ishte kompliment!

Dhe.....per sa i perket respektit....te keshilloj te tregosh respektin ne CDO SITUACJON dhe jo vetem aty ku te Intereson...sepse tregon vetem edukaten tende..mua s'me ben gje nese ti me respekton apo jo!!!

Ja kalofsh me shendet.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Me mire nje mbup fiku me pak ne forum.

Ty pafillo se te dogji miza keq s'eshte fai im qe te pelqen te vishesh si femer.
    Pastaj une s'fola per pantallona te shkurtra,po per trecerekshe,apo nuk i dallon dot ti?!
    Shyqyr qe tu rigjenerua ty qimja qe shfaqe dhe nxore ne drit 'identitetin'.
    Hajde keput qafen tani me ate gusto qytetari qe paske.

Cili eshte dallimi midis pantallonave te shkurtra dhe trecereksheve, sipas teje?!

lol Nuk e dija qe trecerekshet na paskan qene veshje vetem per gjinine femerore!!!!!!!

P.s Nje keshille nga une,mos posto asnjehere ne forum kur je ne ato ditet e muajit(e ke parasysh ti ),se bene figure arrogante.

p.p.s Dhe une nuk pretendova ndonjehere qe jam ndonje qytetar ne breza,po shyqyr zotit te pakten nuk kam mentalitet qimedjeguri,si ca e ca. lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fan Zone " BALLISTĖT " - Tetovė
    Nga KUSi nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 631
    Postimi i Fundit: 25-01-2012, 12:57
  2. Sunday Times: Shqipėria, tokėn qė e ka harruar koha
    Nga ahmed_tr nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 178
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 21:53
  3. Proze nga Elvira Dones
    Nga denku nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 03:52
  4. Iran, arrestohen 200 gra se nuk vishen sipas kodit
    Nga ALBA nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 15:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •