Te rralle jane meshkujt (ne Shqiperi) qe vishen me stil qe te pelqen t'i shofesh per veshje te kombinuar apoka nga ataqe dhe per gjerat me minimale (lare,rruar,qethur) nuk e kane shume me qef
Kohet e fundit jane perhapur rrobat me gure e xixa per meshkuj, boboooo, nejse![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
...une ju bera nje kompliment ju cunave qe visheni ashtu kurse ju......
euuuu...eshte e kote te flasesh me ju!!! Vishuni si te doni pra.....vetem mos na hajdeni me breke ne forum .......
Mua vjet ne vere meshkujt mu duken te gjithe njesoj me pantallona te shkurtra me vija mjes, drek, darke. Kete vit pak a shume sic tha Blue_sky edhe se nuk duken aq keq fort jo:P
Normale sa me thjeshte me bukur![]()
La vita č bella...
Arben, fjalet e tua jane me nenkuptime jo te kendshme kurse te mijat jane thjesht batuta qesharake. Duhet TI te mesosh ...te respektosh nje femer dhe nese je vertet burre kerko te falur.
Dhe te lutem...mos fol me avatarin tim por fol me MUA.
edhe une isha para dy muaj ne Shqiperi , dhe te them te drejten nuk mu duk aq keq veshja e cunave dhe gocave atje , sic thone ca ketu , nejse mbase une nuk u perqendrova shume te shikoja se si duken te tjeret , me mjaftoi vetem ajo qe cmallesha ne vendlindjen e babait ...![]()
Krijoni Kontakt