Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 108
    Citim Postuar mė parė nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    O arben, Por lere mer gocen te shohi. showgirl shih sa te dush, ta kam dhene une lejen. Po deshe te me shohesh mu jam dakort me kusht qe dhe une te shoh. eshte zgjidhja me drejte. Ti ma sheh, une ta shoh rrobet e kom fjalen se vec per shintanlluqe ju vete mendja ju te forumit
    hahhahahhahahhahhahah

Une thash ku humi goca ajo qenka tu te pa ty dmth veshjen tende .Ok vazhdoni lol

Citim Postuar mė parė nga jul-linda Lexo Postimin
    me falni per injorancen , eshte hera e pare qe degjoj per kete firme GABY , eshte firme shqiptare kjo ?
    O julke gaby gucci ,gucci i ka dhen te drejten ekskluzive gabit ne Shqiperi qe te prodhojne produktet e tyre looooool

Mire qe i kemi se na prishin synin e keq :P:P

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Te rralle jane meshkujt (ne Shqiperi) qe vishen me stil qe te pelqen t'i shofesh per veshje te kombinuar apoka nga ataqe dhe per gjerat me minimale (lare,rruar,qethur ) nuk e kane shume me qef

Kohet e fundit jane perhapur rrobat me gure e xixa per meshkuj, boboooo, nejse
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    ...une ju bera nje kompliment ju cunave qe visheni ashtu kurse ju......
    euuuu...eshte e kote te flasesh me ju!!! Vishuni si te doni pra.....vetem mos na hajdeni me breke ne forum .......

Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Meshkujt ne Shqiperi(me aq sa arrita te shoh ne aq pak qe isha per pushime atje) visheshin si homoseksualet e perendimit: pantallona te ngushta, kepuce te bardha me maje(ose te zeza), shirte aderente te hapura deri ne gjoks. Apo s'dukeshin me ate gjoks tere lesh, te pakten kendej leshrat i heqin. Ato floke si mos e me keq, akoma me modelet ne kohen kur im ate ka qene i ri. Bah, kam dalur ne perfundimin qe ne Shqiperi s'kane kulture te veshuri e as kulture produktesh per t'u kujdesur per veten. Nje mashkull i tille kurre s'do arrinte te me terhiqte, shyqyr qe kemi keto te reformuarit ne perendim. POR nje diferencim do e bej: meshkujt ne Shqiperi sado keq qe te vishen, prape me keq vishen femrat atje.

Kurse burrat, hahahahahaha: pantallona teritali, kemishe te hekurosur vije(ne fakt jo vetem burrat, por dhe kategoria e atyre leshkove cuna qe iu dukej vetja demek 'intelektuale'), floket e ndare ne njeren ane dhe te pikturuar me ngjyra te zeza pis sikur t'i kishin lyer me boje kepucesh, barkun fuēi nga alkoli duke u rropatur tere diten kafeve.

Sdq, mendime personale keto, cdokush ka shijet e veta.

Opinion per koke te opinionit
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Citim Postuar mė parė nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    O arben, Por lere mer gocen te shohi. showgirl shih sa te dush, ta kam dhene une lejen. Po deshe te me shohesh mu jam dakort me kusht qe dhe une te shoh. eshte zgjidhja me drejte. Ti ma sheh, une ta shoh rrobet e kom fjalen se vec per shintanlluqe ju vete mendja ju te forumit
    Ti s'me sheh gje se kur vjen SHIU une vishem si qepa
    me tre bluza, me pallto, cizme, dorashka, pantallona e me kapuc nga ata qe te lene jashte vetem syte.

Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    ...une ju bera nje kompliment ju cunave qe visheni ashtu kurse ju......
    euuuu...eshte e kote te flasesh me ju!!! Vishuni si te doni pra.....vetem mos na hajdeni me breke ne forum .......
    Mos u shqeteso se s`ta mer kush tubin jo .Pastaj me ate avatar qe ke ven ti ,do jesh me fat po te erdhen me breke .

Nejse po meso me bo komplimenta se sic ke dhe foton koke poshte ashtu po na i thua gjerat seprapthi .

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Mua vjet ne vere meshkujt mu duken te gjithe njesoj me pantallona te shkurtra me vija mjes, drek, darke. Kete vit pak a shume sic tha Blue_sky edhe se nuk duken aq keq fort jo:P
    Normale sa me thjeshte me bukur
    La vita č bella...

Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Arben, fjalet e tua jane me nenkuptime jo te kendshme kurse te mijat jane thjesht batuta qesharake. Duhet TI te mesosh ...te respektosh nje femer dhe nese je vertet burre kerko te falur.

Dhe te lutem...mos fol me avatarin tim por fol me MUA.

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    edhe une isha para dy muaj ne Shqiperi , dhe te them te drejten nuk mu duk aq keq veshja e cunave dhe gocave atje , sic thone ca ketu , nejse mbase une nuk u perqendrova shume te shikoja se si duken te tjeret , me mjaftoi vetem ajo qe cmallesha ne vendlindjen e babait ...

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fan Zone " BALLISTĖT " - Tetovė
    Nga KUSi nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 631
    Postimi i Fundit: 25-01-2012, 12:57
  2. Sunday Times: Shqipėria, tokėn qė e ka harruar koha
    Nga ahmed_tr nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 178
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 21:53
  3. Proze nga Elvira Dones
    Nga denku nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 03:52
  4. Iran, arrestohen 200 gra se nuk vishen sipas kodit
    Nga ALBA nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 15:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •