Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 108
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Une s'kuptoj pse lodheni kot te kundershtoni; na kerkuat mendim? Jua dhame, cdokush ka opinionet e veta. Aha, nese kerkuat levdata te kota atehere thuajeni se do mundohemi te gjejme ndonje gje pozitive. Mua s'me ndjen fare nese ju jeni dakord apo jo! Preferenca personale keto. Pastaj publiku juaj i femrave qe doni te gjuani jane ato te njejtit nivel me ju dhe te se njejtit ambient, ndaj ju i pershtateni atyre femrave. S'keni pse ankkoheni nese nje tjeter target group femrash te rritura dhe edukuara ne shtete te tjera se gjejne veten ne formen tuaj te veshtjes.
    Jo me jo ty te lumshin kembet qe erdhe e na dhe mendim tend"si e ema e zeqos ne maje te thanes "Edhe ne nuk na e ndjen shum se cfar mendon ti jo mos u shqeteso per kete .

Ti je femer e thua "femrat qe gjuani" me fal po mos te duket gje vetia SEND.

E dashur "shoqia fshatare"Edukata dhe nuk ka lidhje me veshjen ,as me vendin ku jeton.
    Sepse ajo meret fillimisht nga familja dhe pastaj plotesohet nga shkolla dhe kur shkolla mbaron nga shoqeria qe te rethon.

Nje keshille te vockel meru me "qiellin" gjeji fundin mos hajde me fol ketu si "kodra mbrapa bregut"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arben-30 : 18-11-2008 mė 13:17

Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    pantallona te ngushta, kepuce te bardha me maje(ose te zeza), shirte aderente te hapura deri ne gjoks.

......dhe me modele flokesh trendy. Nese nje shqiptar vishet keshtu, per mua eshte shume sexy....do me mbeteshin syte tek ai.
    As ne se veme ne dyshim se ku te mebsin syte ty .Po kujdes se mos po na vritesh aty ke tubi :P(ne foto)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arben-30 : 18-11-2008 mė 13:18

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Beno, po mundohesh te me mbushesh mendjen per te kunderten? Bujrum, na bind! Ke ndonje shembull konkret te analizojme?

E di si eshte puna? Cdokush ka target group-in e tije/saje. Jam e sigurte qe as forma ime e te veshurin s'do ju pelqente shume njerezve qe banojne ne Shqiperi.
    Dhe mos u shqeteso shume per qiejt e mi, shqetesohu per te tute E bisedo si burre, e jo si adoleshent qe mendon se do 'munde' kundershtarin duke e share ne nivel personal, pa e njohur fare. Nivel grash fshati ky.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 18-11-2008 mė 13:30
    Kam vetem nje limit: qiellin!

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    ca flet mer si nuk dim te vishemi. Jo vetem qe vishemi po dhe e bojme vete moden. Mbaj mend te fillim te viteve 90 i grisja vet xhinset ne fund dhe ashtu pa pertese me gjilpere i hiqja fijet qe ti boja me thek (mos qeshni ashtu ishte moda ne ate kohe). Merrja shamine e momes dhe e lidhja ne koke me u duk si rrepist. Shkojsha te firma "GABY" me gjet bluza me ca fjale te pakuptimpta per mua ne ate kohe, por s'ish problem se asnje duk dinte gjuhe te huaj atehere. Gjeja kepuce me maje me u duk cik si kaubojs, kur s'kishte dal llaku akoma ti ngrinte sapuni floket ti bonte hekur (sapun 15).

Ehh ka pas lezet ne ate kohe...
    Moderator, e di vet ti...

Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Beno, po mundohesh te me mbushesh mendjen per te kunderten? Bujrum, na bind! Ke ndonje shembull konkret te analizojme?

E di si eshte puna? Cdokush ka target group-in e tije/saje. Jam e sigurte qe as forma ime e te veshurin s'do ju pelqente shume njerezve qe banojne ne Shqiperi.
    Dhe mos u shqeteso shume per qiejt e mi, shqetesohu per te tute

Dhe sa per t'u sqaruar, ai mesazhi qe citove mesiper qe doli i emertuar "postuar nga Blue_sky", eshte i perpiluar nga Showgirl.
    Jo me jo , spo mundohem te te mbush mendjen se ti e ke aq plote sa smer me ( po se me cfar e ke plote spo e mar vesh edhe pse po mundohem shume)

Por po te them qe te mso i paragjykosh , dhe aq me keq ti quash te gjithe njelloj.Se di mbase e kishe me dike ate qe postove ne fillim e doje ta quaje homoseksual , po thuaja me Mp me mire mos u bej " mish per top".

Jo me se se kisha me ty ate punen e tubit , ti ske avatar me tuba , apo ndoshta te pelqejn dhe ty keto tubat , se nga bota jote e modernizuare vijne ...."nga te reformatoret e perendimit"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arben-30 : 18-11-2008 mė 13:27

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Citim Postuar mė parė nga Arben-30 Lexo Postimin
    As ne se veme ne dyshim se ku te mebsin syte ty .Po kujdes se mos po na vritesh aty ke tubi :P(ne foto)
    Pse qe kur na doli ky MEKAT te shohesh nje cun dhe veshjen e tij ???!!!

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Citim Postuar mė parė nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Shkojsha te firma "GABY" me gjet bluza ..

me falni per injorancen , eshte hera e pare qe degjoj per kete firme GABY , eshte firme shqiptare kjo ?

Jo me perkundrazi , futu me thelle ......lol

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    O arben, Por lere mer gocen te shohi. showgirl shih sa te dush, ta kam dhene une lejen. Po deshe te me shohesh mu jam dakort me kusht qe dhe une te shoh. eshte zgjidhja me drejte. Ti ma sheh, une ta shoh rrobet e kom fjalen se vec per shintanlluqe ju vete mendja ju te forumit

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar mė parė nga jul-linda Lexo Postimin
    me falni per injorancen , eshte hera e pare qe degjoj per kete firme GABY , eshte firme shqiptare kjo ?
    Gaby - Gabi - Arixhinjte te stadiumi Elbasanit

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fan Zone " BALLISTĖT " - Tetovė
    Nga KUSi nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 631
    Postimi i Fundit: 25-01-2012, 12:57
  2. Sunday Times: Shqipėria, tokėn qė e ka harruar koha
    Nga ahmed_tr nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 178
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 21:53
  3. Proze nga Elvira Dones
    Nga denku nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 03:52
  4. Iran, arrestohen 200 gra se nuk vishen sipas kodit
    Nga ALBA nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 15:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •