Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 108
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Meshkujt jane me indeferent se vajzat ne lidhje me ndjekjen e modes.Mjaftohen me veshje te rehatshme.Burrit tim c'do gje ja ble une,ai vet nuk ka durim te beje pazar.

Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Ka qe din ,e ka qe nuk dine .Varet nga njeriu ,i pelqen te mbaj veten apo jo .
    C'far te doni vishni cuna por aman kur shoh meshkuj me pantallona trecerekeshe ne vere ,me
    erren syte ......

Nje keshille nese mundem :Kur shikoni gjera qe ju erren syte , vendosni syzet (e diellit ose te saldatorit) loooooool

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Meshkujt ne Shqiperi(me aq sa arrita te shoh ne aq pak qe isha per pushime atje) visheshin si homoseksualet e perendimit: pantallona te ngushta, kepuce te bardha me maje(ose te zeza), shirte aderente te hapura deri ne gjoks. Apo s'dukeshin me ate gjoks tere lesh, te pakten kendej leshrat i heqin. Ato floke si mos e me keq, akoma me modelet ne kohen kur im ate ka qene i ri. Bah, kam dalur ne perfundimin qe ne Shqiperi s'kane kulture te veshuri e as kulture produktesh per t'u kujdesur per veten. Nje mashkull i tille kurre s'do arrinte te me terhiqte, shyqyr qe kemi keto te reformuarit ne perendim. POR nje diferencim do e bej: meshkujt ne Shqiperi sado keq qe te vishen, prape me keq vishen femrat atje.

Kurse burrat, hahahahahaha: pantallona teritali, kemishe te hekurosur vije(ne fakt jo vetem burrat, por dhe kategoria e atyre leshkove cuna qe iu dukej vetja demek 'intelektuale'), floket e ndare ne njeren ane dhe te pikturuar me ngjyra te zeza pis sikur t'i kishin lyer me boje kepucesh, barkun fuēi nga alkoli duke u rropatur tere diten kafeve.

Sdq, mendime personale keto, cdokush ka shijet e veta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 18-11-2008 mė 12:55
    Kam vetem nje limit: qiellin!

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Meshkujt ne Shqiperi(me aq sa arrita te shoh ne aq pak qe isha per pushime atje) visheshin si homoseksualet e perendimit: pantallona te ngushta, kepuce te bardha me maje(ose te zeza), shirte aderente te hapura deri ne gjoks. Apo s'dukeshin me ate gjoks tere lesh, te pakten kendej leshrat i heqin. Ato floke si mos e me keq, akoma me modelet ne kohen kur im ate ka qene i ri. Bah, kam dalur ne perfundimin qe ne Shqiperi s'kane kulture te veshuri e as kulture produktesh per t'u kujdesur per veten. Nje mashkull i tille kurre s'do arrinte te me terhiqte, shyqyr qe kemi keto te reformuarit ne perendim.
    Me fal,keni te beni gje me kete presidentin e ri te Amerikes,O ba o ma ?

Jo per gje,por po shof qe paske perparuar shume qe kur ke lene pas Shqiperin,po mos harro se dhe ti je nje krijes e gatuar nga balta e saj,eshte me mir "te kuptosh,se sa te gjykosh"!!
    Feel the pump √

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Njehere pash nje shqiptar qe kishte veshur keto kepuce me corape leshi te trasha.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Meshkujt ne Shqiperi(me aq sa arrita te shoh ne aq pak qe isha per pushime atje) visheshin si homoseksualet e perendimit: pantallona te ngushta, kepuce te bardha me maje(ose te zeza), shirte aderente te hapura deri ne gjoks. Apo s'dukeshin me ate gjoks tere lesh, te pakten kendej leshrat i heqin. Ato floke si mos e me keq, akoma me modelet ne kohen kur im ate ka qene i ri. Bah, kam dalur ne perfundimin qe ne Shqiperi s'kane kulture te veshuri e as kulture produktesh per t'u kujdesur per veten. Nje mashkull i tille kurre s'do arrinte te me terhiqte, shyqyr qe kemi keto te reformuarit ne perendim. POR nje diferencim do e bej: meshkujt ne Shqiperi sado keq qe te vishen, prape me keq vishen femrat atje.

Se cfare te terheq ty , eshte puna jote kjo.Ti gezosh "te reformuarit e perendimit" e i pac me jete , se ndryshe po na ngel thate,Gjynaf ashtu !!

Po mir me ,se ke par ti ata tipa kjo nuk do te thote se jane te gjith njelloj.Me fal po nuk mund te japesh ,vleresime apo kritika pergjithesuese dhe aq me pak kur thua (me aq pak kohe qe isha me pushime)
    Mire qe ke ndenj pak kohe ,se do na ishe bere keq pa "te reforuarit e perendimit"

Nejse mendimi jot ky .tung!!

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Une s'kuptoj pse lodheni kot te kundershtoni; na kerkuat mendim? Jua dhame, cdokush ka opinionet e veta. Aha, nese kerkuat levdata te kota atehere thuajeni se do mundohemi te gjejme ndonje gje pozitive. Mua s'me ndjen fare nese ju jeni dakord apo jo! Preferenca personale keto. Pastaj publiku juaj i femrave qe doni te gjuani jane ato te njejtit nivel me ju dhe te se njejtit ambient, ndaj ju i pershtateni atyre femrave. S'keni pse ankkoheni nese nje tjeter target group femrash te rritura dhe edukuara ne shtete te tjera se gjejne veten ne formen tuaj te veshtjes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 18-11-2008 mė 13:04

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077

lol Blue_sky jo aq ashper me cunat , se i le pa martuar ....

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    [QUOTE=Blue_sky;2081331]pantallona te ngushta, kepuce te bardha me maje(ose te zeza), shirte aderente te hapura deri ne gjoks.

......dhe me modele flokesh trendy. Nese nje shqiptar vishet keshtu, per mua eshte shume sexy....do me mbeteshin syte tek ai.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    ......dhe me modele flokesh trendy. Nese nje shqiptar vishet keshtu, per mua eshte shume sexy....do me mbeteshin syte tek ai.
    S'e ve ne dyshim.

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fan Zone " BALLISTĖT " - Tetovė
    Nga KUSi nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 631
    Postimi i Fundit: 25-01-2012, 12:57
  2. Sunday Times: Shqipėria, tokėn qė e ka harruar koha
    Nga ahmed_tr nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 178
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 21:53
  3. Proze nga Elvira Dones
    Nga denku nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 03:52
  4. Iran, arrestohen 200 gra se nuk vishen sipas kodit
    Nga ALBA nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 15:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •