Meshkujt jane me indeferent se vajzat ne lidhje me ndjekjen e modes.Mjaftohen me veshje te rehatshme.Burrit tim c'do gje ja ble une,ai vet nuk ka durim te beje pazar.
Meshkujt jane me indeferent se vajzat ne lidhje me ndjekjen e modes.Mjaftohen me veshje te rehatshme.Burrit tim c'do gje ja ble une,ai vet nuk ka durim te beje pazar.
Meshkujt ne Shqiperi(me aq sa arrita te shoh ne aq pak qe isha per pushime atje) visheshin si homoseksualet e perendimit: pantallona te ngushta, kepuce te bardha me maje(ose te zeza), shirte aderente te hapura deri ne gjoks. Apo s'dukeshin me ate gjoks tere lesh, te pakten kendej leshrat i heqin. Ato floke si mos e me keq, akoma me modelet ne kohen kur im ate ka qene i ri. Bah, kam dalur ne perfundimin qe ne Shqiperi s'kane kulture te veshuri e as kulture produktesh per t'u kujdesur per veten. Nje mashkull i tille kurre s'do arrinte te me terhiqte, shyqyr qe kemi keto te reformuarit ne perendim. POR nje diferencim do e bej: meshkujt ne Shqiperi sado keq qe te vishen, prape me keq vishen femrat atje.
Kurse burrat, hahahahahaha: pantallona teritali, kemishe te hekurosur vije(ne fakt jo vetem burrat, por dhe kategoria e atyre leshkove cuna qe iu dukej vetja demek 'intelektuale'), floket e ndare ne njeren ane dhe te pikturuar me ngjyra te zeza pis sikur t'i kishin lyer me boje kepucesh, barkun fuēi nga alkoli duke u rropatur tere diten kafeve.
Sdq, mendime personale keto, cdokush ka shijet e veta.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 18-11-2008 mė 12:55
Kam vetem nje limit: qiellin!
Feel the pump √
Njehere pash nje shqiptar qe kishte veshur keto kepuce me corape leshi te trasha.
Se cfare te terheq ty , eshte puna jote kjo.Ti gezosh "te reformuarit e perendimit" e i pac me jete , se ndryshe po na ngel thate,Gjynaf ashtu !!
Po mir me ,se ke par ti ata tipa kjo nuk do te thote se jane te gjith njelloj.Me fal po nuk mund te japesh ,vleresime apo kritika pergjithesuese dhe aq me pak kur thua (me aq pak kohe qe isha me pushime)
Mire qe ke ndenj pak kohe ,se do na ishe bere keq pa "te reforuarit e perendimit"
Nejse mendimi jot ky .tung!!
Une s'kuptoj pse lodheni kot te kundershtoni; na kerkuat mendim? Jua dhame, cdokush ka opinionet e veta. Aha, nese kerkuat levdata te kota atehere thuajeni se do mundohemi te gjejme ndonje gje pozitive. Mua s'me ndjen fare nese ju jeni dakord apo jo! Preferenca personale keto. Pastaj publiku juaj i femrave qe doni te gjuani jane ato te njejtit nivel me ju dhe te se njejtit ambient, ndaj ju i pershtateni atyre femrave. S'keni pse ankkoheni nese nje tjeter target group femrash te rritura dhe edukuara ne shtete te tjera se gjejne veten ne formen tuaj te veshtjes.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 18-11-2008 mė 13:04
Kam vetem nje limit: qiellin!
[QUOTE=Blue_sky;2081331]pantallona te ngushta, kepuce te bardha me maje(ose te zeza), shirte aderente te hapura deri ne gjoks.
......dhe me modele flokesh trendy. Nese nje shqiptar vishet keshtu, per mua eshte shume sexy....do me mbeteshin syte tek ai.
![]()
Krijoni Kontakt