mqs femrat i bem telef per "moden'' t'shofim ca mendojn femrat per cunat shqiptar. si vishen cunat ?
mqs femrat i bem telef per "moden'' t'shofim ca mendojn femrat per cunat shqiptar. si vishen cunat ?
He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.
e kush nuk di te vishet ne kete kohe qe po jetojme tani , si femrat ashtu dhe meshkujt ...
nese ke xhepat plot me leke , ehehe si e ndjek moden , madje edhe moda fillon te ndjek nga pas![]()
Ka qe din ,e ka qe nuk dine .Varet nga njeriu ,i pelqen te mbaj veten apo jo .
C'far te doni vishni cuna por aman kur shoh meshkuj me pantallona trecerekeshe ne vere ,me
erren syte ......
jo nuk din me u vesh ne femrat jemi ato qe i japim nji drejtim si te vishen....ka cuna qe vishen gjasme mire po me shume ngjajn si gay pastaj.....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Niveli i diskutimit te kesaj teme ketu,te jep deshiren mos ta frekuentosh me kete forum. lol
Po si mund te pergjithesosh nje gje te tille dhe te thuash:''Meshkujt s'dine te vishen dhe vetem ne femrat dime,por dhe ata meshkuj qe kujtojne se vishen bukur duken gay''!?!?
Kjo tjetra ja keput:'' Meshkujt qe vishen me trecerekshe me acarojne''!!! -- Pse moj katundare qe e ke akoma qimen e djegur nga sistemi koperatives, ku jemi ne ne kohen e xhaxhit, qe ishte tabu te vishje pantallona te shkurtra!?!
Ka meshkuj qe nuk kane shije ne veshje,ka nga ata qe e ekzagjerojne me ato veshje metroseksuale, gjasme ''trendy'', ka dhe meshkuj qe vishen me shije(s'i puna ime).Pa patur fare nevojen te ndjekin moden e kohes,por thjesht duke i besuar gustos vet - te ndikuar pak nga mendimi i turmes
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Nuk eshte e then te kesh rroba te shtrenjta per tu dukur trendy,nje mashkull i zgjuar di se si i kombinon,stilon dhe t`i pershatet kohes ne ditet e sotme per te trajtuar veten ne aparenc e tij!
Gjithcka eshte individuale,por ka dhe nga ata qe kopjojn dhe kan mani te duken shembelltyra e dikujt,qoft VIP apo shok!
Per mos ta zgjatur shume,une hy te djem modest & veshja qe une perdor,anon me shume te sportivja.
Feel the pump √
Krijoni Kontakt