Jo jo vetem vajzat dine.Ne rrojme kot...
Jo jo vetem vajzat dine.Ne rrojme kot...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Une respektoj ata/ato qe me respektojne , respekti nuk eshte detyrim .
Ok me , batute qesharake e quake ti qe ofendon te gjithe meshkujt , qe jetojne ne shqiperi ?!
Nejse gjithsesi nuk doja qe te ndiheshe keq .Meqe qenka keshtu puna ok e leme me kaq .
Kalofshi kendshem dhe te lutem mos mendo se kam dashur te te ofendoj .Tung !!
Moderator, e di vet ti...
un cun shqiptar jam,sme ka then njeri vishesh keq ose te lej nje njeri te me veshi se ndryshe e kap prej veshi..nuk diskutohet gusti njeriut!!!!
po,meqe kerkohet nje mendim,shumica cunave shqipatr vishen ma kot se ska!!gjith trike qe bin ne sy me shkrujtme te medhaja dolce&campana made in gabi
pa gust po vetem mark..gjynah te shkretit
Kjo ka qene pak a shume edhe pershtypja ime. U mungon deri diku individualiteti i tyre, stili vetjak ne te veshur ( e njejta gje edhe per femrat: vjet ne dimer kur isha, kishin dale aty ato palltot me ngjyre; 1 ne dy femra kishte nje, si shtepia e femijes ). Megjithate duhet te pohoj se kam pasur shoke qe dinin te visheshin vertet mire, kishe qef kur i shihje.Por ne pergjithesi ashtu cope-cope![]()
Elegance is an attitude.
Me mire nje mbup fiku me pak ne forum.
Ty pafillo se te dogji miza keq s'eshte fai im qe te pelqen te vishesh si femer.Po si mund te pergjithesosh nje gje te tille dhe te thuash:''Meshkujt s'dine te vishen dhe vetem ne femrat dime,por dhe ata meshkuj qe kujtojne se vishen bukur duken gay''!?!?
Kjo tjetra ja keput:'' Meshkujt qe vishen me trecerekshe me acarojne''!!! -- Pse moj katundare qe e ke akoma qimen e djegur nga sistemi koperatives, ku jemi ne ne kohen e xhaxhit, qe ishte tabu te vishje pantallona te shkurtra!?!
Ka meshkuj qe nuk kane shije ne veshje,ka nga ata qe e ekzagjerojne me ato veshje metroseksuale, gjasme ''trendy'', ka dhe meshkuj qe vishen me shije(s'i puna ime).Pa patur fare nevojen te ndjekin moden e kohes,por thjesht duke i besuar gustos vet - te ndikuar pak nga mendimi i turmes
![]()
Pastaj une s'fola per pantallona te shkurtra,po per trecerekshe,apo nuk i dallon dot ti?!
Shyqyr qe tu rigjenerua ty qimja qe shfaqe dhe nxore ne drit 'identitetin'.
Hajde keput qafen tani me ate gusto qytetari qe paske.
Arben, nese e lexon dhe njehere ate qe kam shkruajtur do te kuptosh qe une bera nje kompliment cunave shqiptar se si vishen. Kupton? Ishte kompliment!
Dhe.....per sa i perket respektit....te keshilloj te tregosh respektin ne CDO SITUACJON dhe jo vetem aty ku te Intereson...sepse tregon vetem edukaten tende..mua s'me ben gje nese ti me respekton apo jo!!!
Ja kalofsh me shendet.
Cili eshte dallimi midis pantallonave te shkurtra dhe trecereksheve, sipas teje?!
lol Nuk e dija qe trecerekshet na paskan qene veshje vetem per gjinine femerore!!!!!!!
P.s Nje keshille nga une,mos posto asnjehere ne forum kur je ne ato ditet e muajit(e ke parasysh ti),se bene figure arrogante.
p.p.s Dhe une nuk pretendova ndonjehere qe jam ndonje qytetar ne breza,po shyqyr zotit te pakten nuk kam mentalitet qimedjeguri,si ca e ca. lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt