Ilira se pari e dashur jo vetem qe shqip s'kuptoke fare ti, por paske deficiency in understanding others. Lexoje dhe njehere ate qe te kam shkruar se ndoshta kete here e kupton me mire, por te lutem vetem ti mos u frikeso se do behet me mire. Thjesht nje fyi per ty zonje, ke shume te drejte qe une nuk e di ate "FIGHT THE STUPIDS" sepse ketu ku jetoj une nuk ka nga ata "y'all-et" qe ka te ty dhe nuk vuan njeri nga stupiditeti ketu ne ate mase sa andej nga ju. Prandaj, te kuptoj fare mire se pse ju aty e keni kur te zgjuarit aty jane thjesht minoriteti. Dhane e dhane te shkretet, u lodhen sa u lodhen, dhe s'kishin nga t'ja mbanin me dhe dolen me ate parrullen tende. I would too, trust me
Ahhh, sa per Hollywood-in, te them te drejten s'kam qene ndonjehere, por ne fakt kam rreth 10 vjet qe jetoj aty ne te njejtin qytet nga vjen presidenti jot i ardhshem

Po deshe t'i dergoj te fala te lutem me thuaj se 20 minuta larg e kam lol...
Persa i perket temes tani, qe dicka fshihet mbas kesaj fitoreje, ajo dihet dhe eshte budallallek ta kundershtosh. Me mrekullon fakti qe Obama theksoi faktin se e filloi kete fushate nga nje hic, por ne fakt arriti theu premtimin e tij qe do pranonte ndihmen nga shteti ashtu sic beri McCain. Ah, fyi Ilira, une nuk jam republikane por jam demokrate, por ndryshe nga ty apo te tjere ketu arrij qe te jem ne gjendje te kem nje open mind dhe te pranoj kur dicka nuk shkon. Try it sometimes sepse te ndihmon jo vetem te besh nje debat konstruktiv por edhe nuk friksohesh aq lehte.
Kalofsh mire
Krijoni Kontakt