Close
Faqja 27 prej 36 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 357
    Citim Postuar mė parė nga KozyShack Lexo Postimin
    Ndersa kur hiqen komplet postimet, jo vetem qe nuk merr vesh kush i hoqi, por as perse u hoqen. Ndersa ti si SuperMod mund t'i shikosh keto levizje.

E pra po te pyes, TI qe solle foton e dic deshe te provoje, na thuaj dhe neve c'kane te perbashket gjithe ata siper me gishtat perpjete. Mos u acaro, flasim qete dhe embel. lol.
    Tani une ta shpjegova njehere, ti spo do te kuptosh. Duhet ta shtrembrojme temen me keto budallalliqe? Ne lidhje me foton une sdoja te provoja asnje gje, aq me pak ty. Bera nje ilustrim dhe nje koment direkt mbas fotos per ata qe e marrin vesh. Ata qe jane te gjithe me gishta perpjete ne fakt kane te perbashket faktin qe e duan vendin e tyre, ju keputet shpirti per Kozyn dhe company, i hapet barku shume per njeriun e punes dhe te djerses dhe se perpiqen me mish e shpirt per prosperitetin e masave, qofshin ne Manhattan, qofshin ne Scarsdale (per kete te fundit e kam fjalen ne LA jo NYC). Happy?

Citim Postuar mė parė nga Ilira2 Lexo Postimin
    Sa i nxehur qeke ne koke jeni mor zot i madh.
    Me fal ku e shihni ti dhe Kozy te nxehuren ne kete mes? Perkundrazi une u cava duke hedhur akull se ketu po na perveloni me keq se ne purgator (Pain and Fire above and below) LOL

Po S&B per cfare e perdorin (po pyes seriozisht jo me ironi)
    Nuk e marr aspak me ironi. Por une jam lodhur per ti pergatitur ato tema, sbesoj se eshte mund i madh per ju qe ti gjeni e te pakten ti lexoni.

Tani ti rikthehemi temes qe po merr drejtim shume te gabuar. Postimi i nje fotoje time ne kontekst me nje koment te Alex Jones po shkakton nje mori pergjigjesh e lagu se lagu. Si thoni, a vazhdojme me yllin gjithnje ne ngritje te Obames apo ta katandisim temen brire e gishta?

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po hyn more se e gjen ne internet dhe nuk besoj se mediat ne Kosove do te jepnin shifra pa pasur ndonje burim te besueshem. Phaa, sa mosbesues more ju klubi husseinist.
    Une e kerkova dhe nuk e gjeta prandaj ja kerkova Dariusit referencen. Ajo qe di une jane shifrat e kombinuara te fondeve te mbledhura te fushates se Hillary dhe te Obames. Te dy fushatat mblodhen gati 1 miliarde (690 milon te Obames se pjesa tjeter e Hillary).

O Rina, s'besoj se ka shqiptar qe nuk njeh a nuk ka ne fis ndonje Hysen a Hysni atje ne tokat shiptare. Prandaj mos bej karagjozen kot pa pas pun.

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin

Tani ti rikthehemi temes qe po merr drejtim shume te gabuar. Postimi i nje fotoje time ne kontekst me nje koment te Alex Jones po shkakton nje mori pergjigjesh e lagu se lagu. Si thoni, a vazhdojme me yllin gjithnje ne ngritje te Obames apo ta katandisim temen brire e gishta?
    Hem, a thua kush ishte ai qe donte te provonte dicka "fishy" me ato gishtat dhe briret dhe solli fotot i pari?

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une e kerkova dhe nuk e gjeta prandaj ja kerkova Dariusit referencen. Ajo qe di une jane shifrat e kombinuara te fondeve te mbledhura te fushates se Hillary dhe te Obames. Te dy fushatat mblodhen gati 1 miliarde (690 milon te Obames se pjesa tjeter e Hillary).

O Rina, s'besoj se ka shqiptar qe nuk njeh a nuk ka ne fis ndonje Hysen a Hysni atje ne tokat shiptare. Prandaj mos bej karagjozen kot pa pas pun.

Une shume sinqerisht e tregova shifren qe e kam degjuar permes TV-se sepse me ka befasuar nje shume aq e madhe dhe jo qe e shpika nga mendja, mirepo nuk e di pse po krijoni ketu nje mjedis mosbesimi, per cdo gje qe shkruhet per Obamen.

Nuk eshte ceshtje tek Hysenet apo Hasanet shqiptare, poenta eshte diku tjeter kur po e theksoj emrin e tij.

P.S. cka do te thote karagjoze?

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Une shume sinqerisht e tregova shifren qe e kam degjuar permes TV-se sepse me ka befasuar nje shume aq e madhe dhe jo qe e shpika nga mendja, mirepo nuk e di pse po krijoni ketu nje mjedis mosbesimi, per cdo gje qe shkruhet per Obamen.

Nuk eshte ceshtje tek Hysenet apo Hasanet shqiptare, poenta eshte diku tjeter kur po e theksoj emrin e tij.

P.S. cka do te thote karagjoze?
    karagjoz=ai/ajo qe ben hajgare

nuk eshte pune mosbesimi personal ndaj teje apo dikujt tjeter. por nese ke per qellim qe te bindesh ata qe mendojne ndryshe, duhet t'ua mbyllesh gojen me fakte te ftohta. sepse ti jep nje shifer e une jap nje tjeter, te dy shifrat mund te jene te pasakta e ne po rrahim kot ujin ne hava.

Hem, a thua kush ishte ai qe donte te provonte dicka "fishy" me ato gishtat dhe briret dhe solli fotot i pari?
    Ok Iliria, e shoh qe nuk ka shume rendesi per ju asnje nga keto. Atehere po e mbyll kete argumentin e fishy-t duke thene qe Obama eshte nje engjell, i do shume te gjithe dhe ato gishta i perdor si efekt i kursit te paternitetit dhe loving family person qe ka marre nder vite ne realitetin fare te panjohur amerikan (per jo amerikanet). Pra perpjekja ime e ulet per te provuar nje ane negative te Obames deshtoi. Figura e tij mbetet brillante deri ne faktet e tjera fishy qe do bie une ose antaret e tjere ne kete teme. Next !!!

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ok Iliria, e shoh qe nuk ka shume rendesi per ju asnje nga keto. Atehere po e mbyll kete argumentin e fishy-t duke thene qe Obama eshte nje engjell, i do shume te gjithe dhe ato gishta i perdor si efekt i kursit te paternitetit dhe loving family person qe ka marre nder vite ne realitetin fare te panjohur amerikan (per jo amerikanet). Pra perpjekja ime e ulet per te provuar nje ane negative te Obames deshtoi. Figura e tij mbetet brillante deri ne faktet e tjera fishy qe do bie une ose antaret e tjere ne kete teme. Next !!!
    Darius, ka nje problem ketu ne teme sepse fillohen njeqind diskutime e nuk mbarohet asnje. Reagimi im kishte lidhje me ate qe, ti vete e fillove diskutimin e shenjave te shoqerive te fshehta pastaj ne menyre arbitrare vendose ta mbyllje po vete.

Po thua se qe nga Ahmedinaxhan (whatever) deri te Papa e te Obama e gjithkush tjeter brenda ketij spektri jane anetare te te njejtes organizate sekrete. Akuza eshte shume e rende per t'u provuar si e vertete me ca 5 foto qe mund te kene interpretim te shumfishte. That's all.

Darius, ka nje problem ketu ne teme sepse fillohen njeqind diskutime e nuk mbarohet asnje. Reagimi im kishte lidhje me ate qe, ti vete e fillove diskutimin e shenjave te shoqerive te fshehta pastaj ne menyre arbitrare vendose ta mbyllje po vete.

Po thua se qe nga Ahmedinaxhan (whatever) deri te Papa e te Obama e gjithkush tjeter brenda ketij spektri jane anetare te te njejtes organizate sekrete. Akuza eshte shume e rende per t'u provuar si e vertete me ca 5 foto qe mund te kene interpretim te shumfishte. That's all.
    Ilira,

andej nga Louisiana praktikohet ajo thenia: "Choose your battles", sidomos kur ke shume anetare qe po te thone lexo tema te tjera dhe do ta kuptosh se cfare tregojne ato foto dhe ti akoma vazhdon me e lagu, s'e lagu? Meqe paske ca mangesi ne research ose ndoshta nuk kuptoke shqip, kliko ne linkun qe po te ve ketu dhe perqendrohu sidomos ne postimet 14-16 dhe ndoshta do ta kuptosh se per cfare po flasin te tjeret ketu

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=51189

P.S. Qe kur qenka bere Bushi me Laura-n dhe Obama kaq te dashur kur na dalkan me shenja per t'u thene njerezve te dua??? Mos ndoshta te gjithe qenkan shurdhe memeca???!!!

Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Ilira,

andej nga Louisiana praktikohet ajo thenia: "Choose your battles", sidomos kur ke shume anetare qe po te thone lexo tema te tjera dhe do ta kuptosh se cfare tregojne ato foto dhe ti akoma vazhdon me e lagu, s'e lagu? Meqe paske ca mangesi ne research ose ndoshta nuk kuptoke shqip, kliko ne linkun qe po te ve ketu dhe perqendrohu sidomos ne postimet 14-16 dhe ndoshta do ta kuptosh se per cfare po flasin te tjeret ketu

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=51189

P.S. Qe kur qenka bere Bushi me Laura-n dhe Obama kaq te dashur kur na dalkan me shenja per t'u thene njerezve te dua??? Mos ndoshta te gjithe qenkan shurdhe memeca???!!!
    Qeka be e frikshme me marre pjese ne nje forum shqiptar ku qellimi kryesor duhet te ishte shkembimi i ideve ne menyre te lire. Numri i bullies qe te hedhin ne plehra vetem per mendimin e kundert qe jep, sa po vjen e po rritet.

S'e ku e pe ti qe kisha nevoje per research as ti s'besoj se e ke idene. Une dhashe aq 'clues' sa ata qe dine sado pak ta kuptojne se kam dijeni per subjektin ne fjale. Se refuzoj te mos e perkrah si ide, kjo eshte puna ime per te cilen s'i jap llogari kerkujt.

Ajo shprehja per betejat ne fakt eshte thjesht nje proverb qe e perdorin te gjithe. Ne ketej nga Luiziana kemi eksluzivitetin e FIGHT THE STUPIDS.

Po ti s'ke si ta dish se pake prejardhje elitiste nga Hollivudi.

i/e regjistruar Maska e izenku
    Anėtarėsuar
    13-03-2005
    Vendndodhja
    Chicago, USA
    Postime
    45
    Kishte kohe qe nuk kam patur mundesi te shfletoj forumin dhe desha vetem te le gjurmet e urates presidentit te ri... me ka deshperuar fakti qe ka shume shqiptare qe kane shijuar diskriminimin etnik dhe prape e shikojne te arsyshme qe lehtesisht te ofendojne/diskriminojne racat e tjera. Nuk e dij si shpjegohet kjo dhe sa kohe do duhet te kaloje qe te ndryshojme.

Po nejse, urime Obama dhe pune te mbare. Ne mos asgje, Obama arriti te frymezoje djalin tim qe edhe ai me emrin e cuditshem ne Amerike mund nje dite te jete president i Amerikes. Sigurisht qe shpresoj te realizoje sa me shume projekte madhore per shoqerine amerikane dhe njerezimin, po edhe me kaq ai eshte ndryshim pozitiv ne tefterin tim.

Tung,
    Iliri

Faqja 27 prej 36 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatos Nano: PS ka per ti humbur zgjedhjet e qershorit
    Nga juanito02 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 07:02
  2. Godo: Zgjedhjet, pėrgjegjėsi e Berishės
    Nga Albmaster nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-11-2008, 15:55
  3. Sofra Tetovare
    Nga Coca-Cola nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1444
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 23:26
  4. Kėrcėnime me armė nė qėndrat e votimit nė zgjedhjet e 1921
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 20:27
  5. Strategjia e opozitės nė zgjedhjet lokale
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •