Kozyshack, ne itali ai gjest me gishta ashtu, i drejtohet nje burri qe e tradheton gruaja.
Kozyshack, ne itali ai gjest me gishta ashtu, i drejtohet nje burri qe e tradheton gruaja.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kozy yryshi im eshte per tema te tjera jo per Obamen. Pastaj ca te te provoj une ty per briret kur ate e kane provuar prej 1 shekulli e gjysem ca te tjere, madje nga ajo toke qe flet ti. Keshtuqe mos e lodh veten me euforira te tilla ose bej nje xhiro neper forum se ke ca tema si carcaf per ato shenjat. Po te kesh nevoje te jap dhe links te sakta.
p.s. Skam prekur asnjehere postime te tuat, e jo me te heq foto. Ske ditur ti postosh ndofta.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ok per here te fundit, kur behet nderhyrje ne nje shkrim atehere poshte ne fund me germa italike tregohet se nga kush eshte bere. Kontrolloje me vemendje postimin tend se mbase e gjen. Shembull, shiko postimin 242 te bere nga Shkelqesia e Tij. Ne fund fare ai ka ndryshuar dhe me germa italike te shfaqet ndryshimi si dhe arsyeja qe ai ka vendosur. Cdo nderhyrje ne forum dokumentohet dhe eshte e lehte per tu pare nga te gjithe. Besoj se u sqarove tani.
p.s. Nuk kam permendur asnje kult dhe as nuk kam thene qe i perkasin te njejtes shoqeri apo grup sekret. Ose kuptoi ato qe shkruaj ose interpretimet leri se nuk ndihmojne temen. Nese nuk i ke te qarta keto gjera atehere lexo temen per Illuminatin ose ate te Teorive Konspirative.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ndersa kur hiqen komplet postimet, jo vetem qe nuk merr vesh kush i hoqi, por as perse u hoqen. Ndersa ti si SuperMod mund t'i shikosh keto levizje.
E pra po te pyes, TI qe solle foton e dic deshe te provoje, na thuaj dhe neve c'kane te perbashket gjithe ata siper me gishtat perpjete. Mos u acaro, flasim qete dhe embel. lol.
Shenja e postuar ketu me siper e Bushit dhe te bijes eshte shenja e TU. Shume kollaj per te vene re sesi gishti i madh rrethon dy te tjeret per te lene vetem dy gishta lart per simbolin e brireve.
Ne shenjen ILY, gishti i madh dhe ai tregues jane te hapur per te formuar L per LOVE.
Sa i nxehur qeke ne koke jeni mor zot i madh. E di inerpretimin e dhise se Skenderbeut. Po beja aludim me faktin qe nje shenje mundet qe te kete interpretime te ndryshme ne kultura te ndryshme. Keshtu dhe shenja e brireve. Disa kultura e kane per supersticion kunder syrit te keq, disa e kane shenje satanike, disa nga T'ameldhe[/B]-jaetj. Asgje nuk eshte statike dhe ka vetem nje kuptim te vetem.
Po S&B per cfare e perdorin (po pyes seriozisht jo me ironi)
Ti kuptohet se nuk ke kalamaj se po te kishe do kishe vene re prinderit qe ja dergojne kete shenje nga larg femijeve te tyre. Shume qetesuese per nje 5-vjecar qe eshte ne skene te marre nje "silent" ILY nga mami/babi vet.
Per nje si Obama e Palin qe kane femije te vegjel, e kuptoj fare mire qe mund ta kene zakon familjar qe e transmetojne dhe tek perkrahesit e tyre.
Sa per shifren $2 miliarde une e kerkova por nuk po e gjej.
Krijoni Kontakt