Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Gjeneva e jo Xhenove. Sherri eshte per pune femre, c'lidhje ka racizmi ? Apo hajde bejme viktimizem meqe eshte ne mode.

Ti century mos je gje islamik ?
    O tapore eshte ne genova jo gjenova .
    Xhenova me e di ku bie?? Ne afrike .
    Chyn islamik ketu por permbahu temes nese nuk di gje mos fol fare se burri botes eshte ne spital thjesht se ishte shqiptar dhe kishte 15 vjet ne itali (krejtesisht i interegruar).
    I kane gjujt nga mbrapa me nje cope hekuri nga ato qe perdorin badigardat.
    Ka mundesi te ngeli sakat i shkreti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga che_guevara86 : 09-11-2008 mė 12:44 Arsyeja: gabim

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Turp per ate shqiptarin qe s'e ka ndihmuar; une te them te drejten edhe qe kam nenshtetesine italiane, edhe qe jetoj shume vite ketu jam gjithmone nga ana e shqiptareve dhe, edhe qe jam femer dhe sikur te ndodhesha ne nje situacjon te tille une do futesha per te shpetuar shqiptarin....nuk e them per te treguar forcen por shqiptaret i mbaj gjithmone ne zemer dhe ky sensi per ti "mbrojtur" do me shtynte ta beja kete.
    Sdo u fusje po leri fjalet boshe. E dime te gjithe se sa e ndihmojme njeri tjetrin ne shqiptaret kur jemi ne vend te huaj.

Te gjith i kthejm shpinen njeri tjetrit sepse gjasme "ne jemi te kulturuarit (italianet) edhe te tjeret jan fshataret e veriut" Lerini llafet boshe kot, tregohuni te sinqerte, un personalisht as qe do e kisha ndihmuar, pse ta ndihmoj?

Ky ka zene te dashur italiane, nga ta di un qe ai cuni italian nuk eshte vellai apo kushuriri ksaj femres, a ku ta di ca problemesh te tjera kan pas kta!? Ca me plas mua te futem ne sherr per femra kot.. ec e cun se je emigrant edhe nese te ofendon dikush, duhet te besh sikur se degjove, sepse ske ca i ben se je vetem ne mes te ujqerve.

Un jam zi me i tufe italian mu ne stacione centrale ne Milano, edhe kur vjen puna asnje shqiptare ska nderhyre ( jo se e prisja, edhe mos me thuaj qe sja shqiptare ne stacione centrale) por ne fakt kur i hy sherrit vete, nuk pres qe te me ndihmoje njeri tjeter, nese ja dal vete ok, nese sja dal... le te mi thyejn brinjet. Ta keshe me 100% te sigurte, asnje ste ndihmone ne te tilla raste, kot flasim e bejm sikur jemi heronjt e leshit.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Kshu eshte kur ben sherr, o te rrafin o i rref.
    O lale nuk kane bere sherr por thjesht llafe ne fillim dhe ky ishte kthyer me shpine dhe po ikte bashke me shokte e tij kurse italjani ksihte nxjerre manganell ( mund te merret si shkop i gjate hekuri qe perdorin policet ose badigardat) dhe e ksihte godit nga mbrapa ne koke dhe i eshte deformuar kafka dhe thojne se do i heqin nje pjese te trurit te demtuar .
    Zoti e ndihmofte kete te gjorin qe donte me bo si italian dhe respektonte rregullat.
    Kush te can k@r!n thyji brinjet kurse stivi vetem e kishte denoncu dhe sdonte me ba sherr .
    Per fat te keq tani ka mundesi qe te ngelet o budalla ose i paralizum ose te humbi memorjen .

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    O tapore eshte ne genova jo gjenova .
    Xhenova me e di ku bie?? Ne afrike .
    Chyn islamik ketu por permbahu temes nese nuk di gje mos fol fare se burri botes eshte ne spital thjesht se ishte shqiptar dhe kishte 15 vjet ne itali (krejtesisht i interegruar).
    I kane gjujt nga mbrapa me nje cope hekuri nga ato qe perdorin badigardat.
    Ka mundesi te ngeli sakat i shkreti.
    Vetem se ishte shqiptare? LOL

Na shkrite o cuna, po pse ju te tjeret qe jeni ne itali ca jeni, apo sjeni shqiptare ju? Pse sjua fusin juve me leve pas koke?? Aman sa dramatike gjerat, ta garantoj se ai sherr eshte bere per kte femren, se e kemi ne gjak ne shqiptaret te bejm sherr per femra.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    O lale nuk kane bere sherr por thjesht llafe ne fillim dhe ky ishte kthyer me shpine dhe po ikte bashke me shokte e tij kurse italjani ksihte nxjerre manganell ( mund te merret si shkop i gjate hekuri qe perdorin policet ose badigardat) dhe e ksihte godit nga mbrapa ne koke dhe i eshte deformuar kafka dhe thojne se do i heqin nje pjese te trurit te demtuar .
    Zoti e ndihmofte kete te gjorin qe donte me bo si italian dhe respektonte rregullat.
    Kush te can k@r!n thyji brinjet kurse stivi vetem e kishte denoncu dhe sdonte me ba sherr .
    Per fat te keq tani ka mundesi qe te ngelet o budalla ose i paralizum ose te humbi memorjen .
    o Che-Guevera kur behet sherr, faji ngel jetim. As un as ti nuk e dime kush e ka pas fajin aty se skemi qene aty ne ate moment.. Kur behet sherr njeri ngel i demtuar, ne kte rast ka ngel ky cuni shkrete, gjynah me vjen se qenka demtuar shume.. moshe e re

Ktij italianit mos u merzit se ja marrin hakun te tjeret qe Stivi i ka ne fis, shquhemi edhe per hakmarrje ne mos harro. Po gjynah ky cuni qe ka ngel me pasoja.. e tmerrshme.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Sa bukur e ke shprehur ore, o budalla... (thuji me te meta mendore se e semure me rende me kete qe the) LoL
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    gjynah, i shkreti spaska pas mbeshtetje.
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Apollyon, sikur te gjendesha ne prezence (dmth, ne raste qe shoku im italjan ngacmon nje shqiptar ose ne raste qe une te isha me nje shqiptar dhe KY TE NGACMOHEJ nga nje italian) ta perseris SIKUR PREZENCA IME te ndodhej aty...SIGURISHT QE DO FUTESHA (e do mbaja anen e shqiptarit). Une nuk e kisha fjalen qe "te mar armet" dhe TE SHKOJ te mbroj nje qe as nuk e njoh dhe as qe s'kam qene aty.
    Mund te gjykoj negativisht disa veprime tipike te shqiptareve por kur eshte per te mbrojtur (dmth qe gjenden ne menyre veshtiresie)...sigurisht qe e bej.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga showgirl : 09-11-2008 mė 14:16

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Nuk e njoh kete djalin por me ēudit fakti qe studion ne Genova per Mjekesi dhe nuk e njoh..

Nejse ishalla behet me mire se gjynah djale i ri

Sa per ate italianin mos gjej studentet dhe mat forcen dhipimotres por le te meret me ata qe i gjen ne Piazza Principe ose Brignole FS ose Cornigliano ose Sampierdarena etj etj

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Une per vete nuk kam mendim te mire per meshkujt qe perzihen me femra te huaja ,cilado qofte situata.Je shqiptar ,gjej nje shqiptare.Nuk gjen dot, rri beqar...Nuk ka arrit bota akoma ne ate nivel sa te sheshohen diferencat midis kombeve.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ju rrėfej nga Kreta, gjyqin e njė linēimi racist
    Nga lone_star nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-03-2007, 20:37
  2. Adoleshenti masakron gjyshen me thikė
    Nga CERIKSI-CHICAGO nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 20-01-2007, 06:04
  3. Pafajesi skocezit racist me flamurin shqiptar.
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-03-2005, 02:11
  4. Pafajėsi skocezit racist me flamur shqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 09-03-2005, 14:56
  5. Italiani dhe Gjykata Shqiptare
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-06-2003, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •