Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    Dhe une i shkreti ngela ne dore tende te me besh kritika !!!
    Mendoi pak ato qe ke shkruar era dhe mo bej si filosofe ?
    Sa di une "te meta mendore" jane kur ti lind meeeeee teeeeeeeeee meeeeeta meeeendoreeeeee dmth e mete = dicka te mungon tek poci i vogel siper qafes kurse ky ka mundesi kam thene une qe te ngelet : o budalla .......

Ti sje per analize mi era por ti je per "tek dhoma ime " aty filosofia jote mbase shpreh talentin
    Po se kuptove dhe kete ...... ta them une ne PRV.
    Desh harrova ku rri ne itali ????
    Ajajajaja nejse nejse, zakonisht nuk merrem me njerez qe nuk pranojne kritikat, sidomos kur e dine qe e kane gabim. Nje njeri me te meta mendore mund te linde ose mund te behet gjate rritjes apo thjeshte gjate jetes, sepse sic e dime zoteri i nderuar njeriu kalon semundje, apo probleme te veshtira qe ndoshta tejkalojne vullnetin e tij/saj per te qendruar ne normale. Ky njeri quhet me te meta mendore nqs nuk arsyeton ne normale pra. Por juve jeni teper i zgjuar per te kuptuar ose me sakte pranuar nje gje te tille, prandaj eshte e kote vazhdimi me i gjate i kesaj replike.

Sa per pjesen e dyte, me kete fjalor foli atyre qe ke ne shtepi, jo per gje por nuk ke te drejte TI te me ofendosh mua apo ndonje tjeter qe shkruan lirisht ne forum per cfare do te behet fjale, prandaj mendoji mire perpara gjerat qe shkruan, se ndryshe ka edhe masa te tjera. Minimumi perjashtohesh

P. S Nje njeri qe perdor termin filozofi pa e ditur as kuptimin e atij termi e qe mendon se ka mencuri aq te madhe sa qe ne vend te degjoje e respektoje ne heshtje mendimet e te tjereve, dhe per me se shumti flet si gjel jevgu kot me kot, nuk me duket filozof, perkundrazi quhet ... si eshte ai termi yt i preferuar????... Ah po ---> Budalla.
    Shpresoj se u sqaruam kete here e mos riperseriten skena te tilla te papelqyeshme. Faleminderit per mirekuptimin.

Si perfundim, nuk besoj se hyn ne problemet e tuja ku rri une ne Itali.

Nje keshille: perpunoje e beje tenden ate qe degjon,mendo dhjete here e pastaj fol nje here e nje here te vetme ama, se po u riperserite ne hapat e tuja behesh boze, shkurt e shqip njeri pa vlere e pa yndyre. Kot nuk thuhet gjella me kripe e kripa me karar djalo.
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Por juve jeni teper i zgjuar per te kuptuar ose me sakte pranuar nje gje te tille, prandaj eshte e kote vazhdimi me i gjate i kesaj replike.
    Kush ka kohe te bej replike me juve aman .
    Kurse per ate pjesen tjeter ta thash me shaka se ti as e ke idene ku rri une .
    E kam ekzagjeru pak dhe te kerkoj falje por gjithsesi ti ke postuar sikur te ishe ne MBLEDHJEN E PARTISE .
    Ca fjale pa lidhje dhe te gjitha bashke ABSURDITET.

Minimumi perjashtohesh
    Skam perse te perjashtohem , por dhe nese pejashtohem do me besh nje nder se pertoj te cregjistrohem nga ky forum .

Gjithsesi kalo mire dhe here tjeter mos bej kercenuesen o te pejashtoj o keshtu o ashtu kemi miqe te forte ne bashki neve . Tung
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ore ti e ke thene vete ku ndodhesh qe kshu s'eshte e nevojshme te di une ku je ti e as me intereson ta di, edhe se u mor vesh:P. Jemi ne nje forum e sillemi me respektin e duhur si kudo. Normale qe ketu ka vend shakaja por ... Sidoqofte qe perdor fjale te medhaja perdor e kete mos e moho, por te pakten perdori tamam, jo kshu pa kuptim se na turperove se qenke edhe nga elbasani

P. S amici e basta litigare che ti strozzo poi, da sola, senza farmi aiutare da nessuno
    La vita č bella...

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Peace and Love people

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    ky shqiptari vet i paska pas fajet. duhet ti kishte thy dhamt kti italianit.

Po shkojsha i nate ne diskotek me nje shok dhe nje shoqe, rruges u ndalem per me mbush makinen me gaz, del ky shoku per ti futur gaz dhe aty ishin afersisht nja 10 kanadez qe po boshin muhabet te karburanti, tashi ato kanadezt fillun tu e sha ket shokun, ky shoku po rrite si mumje se kishte frike. Zbres nga makina, hap bagazhin dhe marr krikun dhe ju thashe me mire ikni sa mos ta zgjasim ket muhabet me teper, ato fillun tu sha ket femren ne makine dhe nuk mu duru. E godita njanin me krik mu ne stomak, cte shihje te gjith kanadezet iken si lepri me vrap dhe po lajmeronin policin. ne i hypme makines dhe ikem. Te nesermen shkova te i njejti karburant dhe i pashe ato cunat prape. i thashe njanit ca ke si shef dhe me tha i am sorry, me rrishin si mumje.

Pajtohem me Apollyon se duhet te jesh i zoti vet qe te dalesh nga balta. Nuk ka renci me ke apo me sa njerez ben sherr, duhet te dish si te dalesh nga situata se nuk te ndimon kush.

Armikut dhe eres kthej gjoksin

me rrespket Erando

shoku sot te le n'mes baltes,

kurse cekriku te ndihmon
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    baba ca bajme ne shqiptaret nami neper bote
    dhe nato ka frike te nderhyje kurr rrihet nje shqiptar
    se mendon nje shqiptar sa per 110 ushtare
    JO SEKS PARA MARTESE

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga BaBa Lexo Postimin
    shoku sot te le n'mes baltes,

kurse cekriku te ndihmon

mfal, por asht anasjelltas.
    hala skan vdek njerzit e beses

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Ju rrėfej nga Kreta, gjyqin e njė linēimi racist
    Nga lone_star nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-03-2007, 20:37
  2. Adoleshenti masakron gjyshen me thikė
    Nga CERIKSI-CHICAGO nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 20-01-2007, 06:04
  3. Pafajesi skocezit racist me flamurin shqiptar.
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-03-2005, 02:11
  4. Pafajėsi skocezit racist me flamur shqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 09-03-2005, 14:56
  5. Italiani dhe Gjykata Shqiptare
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-06-2003, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •