Dhe une i shkreti ngela ne dore tende te me besh kritika !!!
Mendoi pak ato qe ke shkruar era dhe mo bej si filosofe ?
Sa di une "te meta mendore" jane kur ti lind meeeeee teeeeeeeeee meeeeeta meeeendoreeeeee dmth e mete = dicka te mungon tek poci i vogel siper qafeskurse ky ka mundesi kam thene une qe te ngelet : o budalla .......
Ti sje per analize mi era por ti je per "tek dhoma ime " aty filosofia jote mbase shpreh talentin
Po se kuptove dhe kete ...... ta them une ne PRV.
Desh harrova ku rri ne itali ????
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Me ka ndodhur njehere dhe ai djali ishte adoleshent por ne kete rast s'kishte pune racismi dhe ishin te huaj mes nj-tj. Ia nisen t'a rrihnin m'u ne mes te qytetit, jam ngritur nga aty ku isha ulur dhe iu afrova duke iu bertitur e kercenuar qe do telefonoja policine po s'u larguan. Tani keto te huajt impresionohet nga vendalinjte rehat dhe mendonin qe isha e tille ndaj u larguan.
Gjithe kemi familje etj. dhe une do doja qe dikush t'i ndihmonte ne rast nevoje. Sinqerisht s'mund te kuptoj ate qe rri duke pare ndersa masakrojne tjetrin; s'do me kishte lene koshienca rehat.
Diēka qe me acaron eshte dhe fakti qe shqipetaret ia rrasin gjitha racizmit; kush e di c'ka bere ky 19-vjeēari se kush te te rrahe vetem per racizem nuk vjen.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Gjynoh.
Fjalet e teperta jane fukarallik.
PS: Vetem dicka mbajeni mend sepse kot nuk te luan njeri.
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
po po mire jam
forumi mi ka sheruar plaget lol
p.s nuk du te bej rolin e te diturit sepse shume nga ju kane vite qe jane jashte po une personalisht them vetem ate qe kam perjetuar vete
shqiptaret(nuk futen te gjithe)vetem bla bla bla
une shkova per pune tek njeri ne nje kompani bastesh
me tha nuk di mire gjermanishten pas tre ditesh mori nje 40 vjecare polake qe dinte me pak se une
gjuhen por qe ishte me e zgjuar se une i vodhi ca lek dhe iku
JO SEKS PARA MARTESE
Keto gjera ndodhin edhe ne Shqiperi,dhe nuk besoj te jete shkak rracizmi.
Nese nuk je i zoti te mbrosh veten tende,heret a vone ti vejne kembet ne koke.Ky eshte rregull qe per fat te keq eshte bere prioritet ne ditet qe kalojme.
Nese ti denoncon nje njeri pai te kercenon,nuk mund ta arrestojne personin por vetem regjistrojne denoncimin.Me mire bjeri ti i pari,se sa te perfundosh si ky djali i shkrete
Sa here jemi zene me italian,aq te mira qofshin.Dhe po i ndejte urte ke mare fund.
Ket sillu mire apo keq prape albanese ngel.Italianet respektojne drurin,jo njeriun e mire.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Fiks e ke thene.Sa here jemi zene me italian,aq te mira qofshin.Dhe po i ndejte urte ke mare fund.
Ket sillu mire apo keq prape albanese ngel.Italianet respektojne drurin,jo njeriun e mire.
Sa her kam bere sherre dhe une anej, sme nxoren 1 here ne gazete.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ky shqiptari vet i paska pas fajet. duhet ti kishte thy dhamt kti italianit.
Po shkojsha i nate ne diskotek me nje shok dhe nje shoqe, rruges u ndalem per me mbush makinen me gaz, del ky shoku per ti futur gaz dhe aty ishin afersisht nja 10 kanadez qe po boshin muhabet te karburanti, tashi ato kanadezt fillun tu e sha ket shokun, ky shoku po rrite si mumje se kishte frike. Zbres nga makina, hap bagazhin dhe marr krikun dhe ju thashe me mire ikni sa mos ta zgjasim ket muhabet me teper, ato fillun tu sha ket femren ne makine dhe nuk mu duru. E godita njanin me krik mu ne stomak, cte shihje te gjith kanadezet iken si lepri me vrap dhe po lajmeronin policin. ne i hypme makines dhe ikem. Te nesermen shkova te i njejti karburant dhe i pashe ato cunat prape. i thashe njanit ca ke si shef dhe me tha i am sorry, me rrishin si mumje.
Pajtohem me Apollyon se duhet te jesh i zoti vet qe te dalesh nga balta. Nuk ka renci me ke apo me sa njerez ben sherr, duhet te dish si te dalesh nga situata se nuk te ndimon kush.
Armikut dhe eres kthej gjoksin
me rrespket Erando
Krijoni Kontakt