Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    tironce as nuk e zene ne goj kete lajm gazetat dhe tv, po te kishte ndodh ne te kundert ngjarja, do te ishe ne faqe te pare per nja 3 dite
    ashtu esht dhe ketu ne gjermani kur ben nji i huaj dicka me vrap e japin lajmet dhe me emer mbiemer kurse kur bejn gjermanet e japin pak fare ose hic....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    po cili shqiptar te ndihmo ne keshtu rastesh
    vetem te hapemi b...... po
    se kur vje puna ikin si pulat
    une e kam provu vet isha ne sherr e siper me dy serb filluam te rriheshim kur te tjer serb qe ishin me te dashurat lan te dashruat ne tavoline e u sulen ndaj meje
    e pranoj qe me rrahen keq
    pas ca ditesh me tha nje patriot e di si eshte puna une me shoket ishim me te femra ne tavoline prandaj ste ndihmuam
    mire e ke ti vetem per gam gam jemi ne...eeeeeeeeee leje aman te isha une si ty as nuk do i shikoja me by..ato po ku kemi turp ne aman....po tani je mire te pakten je sheru nga dhimbjet
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Sa bukur e ke shprehur ore, o budalla... (thuji me te meta mendore se e semure me rende me kete qe the) LoL
    Dhe une i shkreti ngela ne dore tende te me besh kritika !!!
    Mendoi pak ato qe ke shkruar era dhe mo bej si filosofe ?
    Sa di une "te meta mendore" jane kur ti lind meeeeee teeeeeeeeee meeeeeta meeeendoreeeeee dmth e mete = dicka te mungon tek poci i vogel siper qafes kurse ky ka mundesi kam thene une qe te ngelet : o budalla .......

Ti sje per analize mi era por ti je per "tek dhoma ime " aty filosofia jote mbase shpreh talentin
    Po se kuptove dhe kete ...... ta them une ne PRV.
    Desh harrova ku rri ne itali ????
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Sdo u fusje po leri fjalet boshe. E dime te gjithe se sa e ndihmojme njeri tjetrin ne shqiptaret kur jemi ne vend te huaj.
    Me ka ndodhur njehere dhe ai djali ishte adoleshent por ne kete rast s'kishte pune racismi dhe ishin te huaj mes nj-tj. Ia nisen t'a rrihnin m'u ne mes te qytetit, jam ngritur nga aty ku isha ulur dhe iu afrova duke iu bertitur e kercenuar qe do telefonoja policine po s'u larguan. Tani keto te huajt impresionohet nga vendalinjte rehat dhe mendonin qe isha e tille ndaj u larguan.
    Gjithe kemi familje etj. dhe une do doja qe dikush t'i ndihmonte ne rast nevoje. Sinqerisht s'mund te kuptoj ate qe rri duke pare ndersa masakrojne tjetrin; s'do me kishte lene koshienca rehat.

Diēka qe me acaron eshte dhe fakti qe shqipetaret ia rrasin gjitha racizmit; kush e di c'ka bere ky 19-vjeēari se kush te te rrahe vetem per racizem nuk vjen.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Gjynoh.

Fjalet e teperta jane fukarallik.

PS: Vetem dicka mbajeni mend sepse kot nuk te luan njeri.
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin

Diēka qe me acaron eshte dhe fakti qe shqipetaret ia rrasin gjitha racizmit; kush e di c'ka bere ky 19-vjeēari se kush te te rrahe vetem per racizem nuk vjen.

Bluje vazhdo te flasesh me "endrra ne sirtar" por keto te tuat u takojne "sirtareve te fundit" se ata te fillimit ti kane zene epopete dhe filozofite e tua plot pathos

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    mire e ke ti vetem per gam gam jemi ne...eeeeeeeeee leje aman te isha une si ty as nuk do i shikoja me by..ato po ku kemi turp ne aman....po tani je mire te pakten je sheru nga dhimbjet
    po po mire jam
    forumi mi ka sheruar plaget lol

p.s nuk du te bej rolin e te diturit sepse shume nga ju kane vite qe jane jashte po une personalisht them vetem ate qe kam perjetuar vete
    shqiptaret(nuk futen te gjithe)vetem bla bla bla
    une shkova per pune tek njeri ne nje kompani bastesh
    me tha nuk di mire gjermanishten pas tre ditesh mori nje 40 vjecare polake qe dinte me pak se une
    gjuhen por qe ishte me e zgjuar se une i vodhi ca lek dhe iku
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Hyj-Njeriu nuk eshte puna vetem per vajzen por inati i ketij djalit italian ishte pse pikerisht vajza qe donte ai e la per nje te huaj, ne rastin konkret nje shqipetar. Ky sipas teje nuk quhet diskriminim?!
    Kuptohet qe eshte veprim i kryer nga nje deshtak, ose "bulli" si i quajne keto, gjela qe duan vetem te duken pa nje pike truri, por si keto nga ana tjeter ka kudo. Djali shqipetar para dy vjetesh me diten e pare qe mberriti ne Itali vrau italianin ne Bari me nje thike, qe ngjante si shpate. Nuk duhen harruar edhe keto...

Sado kohe te kesh ne nje vend te huaj ne nje menyre apo ne tjeter, ka perhere diskriminime e dallime. Ndoshta ketij djalit 19 vjeē i ra fati me i keq duke u bere viktime fizike e drejte per drejte, por sa here na diskriminojne neper punera e gjera te tjera. Sa do i zoti te jesh, sado kurrikulum te mire e te plote te kesh, keto perpara llogarisin italianet pastaj ne te tjeret. Ndoshta kshu do vepronim edhe ne ne vend te tyre, por duke i vuajtur ne kurriz tone nuk na vjen mire.

Sidoqofte ishalla shpeton ky cuni shqipetar edhe se nga lajmet qe jane dhene deri tani thuhet se do kete probleme me te foluren minimumi per shkak te nderhyrjeve kirurgjikale ne tru:S

P. S Genova sigla italiane
    Keto gjera ndodhin edhe ne Shqiperi,dhe nuk besoj te jete shkak rracizmi.
    Nese nuk je i zoti te mbrosh veten tende,heret a vone ti vejne kembet ne koke.Ky eshte rregull qe per fat te keq eshte bere prioritet ne ditet qe kalojme.
    Nese ti denoncon nje njeri pai te kercenon,nuk mund ta arrestojne personin por vetem regjistrojne denoncimin.Me mire bjeri ti i pari,se sa te perfundosh si ky djali i shkrete

Sa here jemi zene me italian,aq te mira qofshin.Dhe po i ndejte urte ke mare fund.
    Ket sillu mire apo keq prape albanese ngel.Italianet respektojne drurin,jo njeriun e mire.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sa here jemi zene me italian,aq te mira qofshin.Dhe po i ndejte urte ke mare fund.
    Ket sillu mire apo keq prape albanese ngel.Italianet respektojne drurin,jo njeriun e mire.
    Fiks e ke thene.
    Sa her kam bere sherre dhe une anej, sme nxoren 1 here ne gazete.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    ky shqiptari vet i paska pas fajet. duhet ti kishte thy dhamt kti italianit.

Po shkojsha i nate ne diskotek me nje shok dhe nje shoqe, rruges u ndalem per me mbush makinen me gaz, del ky shoku per ti futur gaz dhe aty ishin afersisht nja 10 kanadez qe po boshin muhabet te karburanti, tashi ato kanadezt fillun tu e sha ket shokun, ky shoku po rrite si mumje se kishte frike. Zbres nga makina, hap bagazhin dhe marr krikun dhe ju thashe me mire ikni sa mos ta zgjasim ket muhabet me teper, ato fillun tu sha ket femren ne makine dhe nuk mu duru. E godita njanin me krik mu ne stomak, cte shihje te gjith kanadezet iken si lepri me vrap dhe po lajmeronin policin. ne i hypme makines dhe ikem. Te nesermen shkova te i njejti karburant dhe i pashe ato cunat prape. i thashe njanit ca ke si shef dhe me tha i am sorry, me rrishin si mumje.

Pajtohem me Apollyon se duhet te jesh i zoti vet qe te dalesh nga balta. Nuk ka renci me ke apo me sa njerez ben sherr, duhet te dish si te dalesh nga situata se nuk te ndimon kush.

Armikut dhe eres kthej gjoksin

me rrespket Erando

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ju rrėfej nga Kreta, gjyqin e njė linēimi racist
    Nga lone_star nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-03-2007, 20:37
  2. Adoleshenti masakron gjyshen me thikė
    Nga CERIKSI-CHICAGO nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 20-01-2007, 06:04
  3. Pafajesi skocezit racist me flamurin shqiptar.
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-03-2005, 02:11
  4. Pafajėsi skocezit racist me flamur shqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 09-03-2005, 14:56
  5. Italiani dhe Gjykata Shqiptare
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-06-2003, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •