Close
Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 230
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga KozyShack Lexo Postimin
    1. forumi qenka bere jashtezakonisht i ngadale dy ore me u hap nje teme. dhe mos guxoni te thoni qe eshte linja ime se e kam top notch internet connection.
    2. opsionin "kerko temat e reja" nuk e shoh gjekundi. a ka mundesi me e rivene?
    ja faleminderit.
    Te njejtat probleme kam edhe une!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Copy Paste ato qe kane thene lartpostuesit...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Sa kalama i keq qe je Blood_Venom,
    po ka dy dite qe po thuhet se eshte ēaktivizuar ai opcion nga vete administratori i forumit sepse "work in progress", pra nuk eshte difekt por nje situate e perkoheshme.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    pashi zotin rregullojeni pak ma shpjet lol se u qorrum sun gjejm asni tem
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Per mendimin tim po te sillet Postimet e Reja ashtu si ishte me pare do te mbyllte mjaft diskutime. Per te tjerat megjithse jam moderator dhe gat 7 vjet ne forum Reklamat midis postimeve me duken shume pavend.
    Kalofshi mire,
    EdiR
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Ne nje pergjigje te adminit dhene ne kete teme per te njejtin problem eshte thene:

Citim Postuar mė parė nga albo
    Eshte pezulluar perkohesisht (24-48 ore) derisa te mbarojme nje proces teknik qe do ta beje me te shpejte kerkimin ne forum dhe hapjen e forumit ne pergjithesi.

Do te hapet perseri si funksion sapo te mbaroje procesi.

Albo
    Pra beni durim se eshte dicka e perkoheshme.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Per mendimin tim po te sillet Postimet e Reja ashtu si ishte me pare do te mbyllte mjaft diskutime.
    Kalofshi mire,
    EdiR
    Ti djale ndoshta e ke kohen e lire per Forumin me oke (plot dmth) dhe nuk ta ndin po te futesh ne forum e t'i zesh temat me rradhe. Une dua te futem dy min, te shoh te temat e reja nese ka shkruar ndokush qe njoh dhe me pelqen, dhe te dal se jeta me therret. Lol.

Darius flm.
    Tashi dhe dicka tjeter. Nuk dua te behem grindavece, se njehere ne dy muaj futem ketu, por atehere qe futem, dua te jete nje experience e kendshme. Dhe nese experienca eshte e kendshme, fillon rritet dhe frekuentimi i forumit.
    Te tema e fotove te femijeve bera nje koment se sa cute na eshte bere cuni i Pinkut. Futem tashi e komenti eshte hequr. Nese nuk doni qe komentet mos jene bashke me fotot (qe mua me duket budallallek) atehere te pakten transferojini ne teme tjeter komentesh. Por mos fshini cdo gje se s'ka lezet, keto jane kalamalleqe dhe krijime konfliktesh kot.

Ja naten.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Kozy

Per Bushin thone qe e ka 120. Cfare limiti mendon ti se eshte i pranueshem per forumin?
    Se s'e kisha lexuar kete. Une s'kerkoj te nxjerrim prethidente nga ky forum. Por dhe gjithe kalamjte qe vijne nga chati i albasoulit nuk ka pse te inkurajohen te rrine ketu. Le njehere qe eshte bere Forum Kosova. S'kam gje me ta, pervecse nuk u kuptoj shqipen...ose menyren e te arsyetuarit, lool. Le te hape Albo nje forumikosovar.com. Cdokush me te vetet.

Te rroje Obama!

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Darius faleminderit per kometin dhe me fal nese nuk e vura re postimin e Albo.

Kozy per te njejten gje flasim dhe te jesh i sigurt qe ajo lista eshte per Temat me postime te reja jo patjeter temat e reja :-)

kalofsh mire,
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga KozyShack Lexo Postimin
    Se s'e kisha lexuar kete. Une s'kerkoj te nxjerrim prethidente nga ky forum. Por dhe gjithe kalamjte qe vijne nga chati i albasoulit nuk ka pse te inkurajohen te rrine ketu. Le njehere qe eshte bere Forum Kosova. S'kam gje me ta, pervecse nuk u kuptoj shqipen...ose menyren e te arsyetuarit, lool. Le te hape Albo nje forumikosovar.com. Cdokush me te vetet.

Te rroje Obama!
    Jo, jo mos i ndani, se ndoshta nuk na rastise me te lexojme dicka qe eshte edhe puding, edhe inteligjent/e

Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Misioni i Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  3. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  4. Pershtypjet tuaja per versionin e ri te forumit
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 00:46
  5. Publikohet portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •