Ka patur sulme dhe probleme ne rrjet po u zgjidhen dhe sbesoj se do ndalet me.
MaChO
Ka patur sulme dhe probleme ne rrjet po u zgjidhen dhe sbesoj se do ndalet me.
MaChO
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Ca sulmesh?Erdhen me B2 dhe na bombarduan.Ky eshte konfirmim i stafit pa ofeze po ti nuk je as mod.Pres konfirmim nga stafi i FSH...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Po kjo nga doli lol...
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
a vetem une kam probleme sot apo dhe ju te tjeret
shume ngadale forumi
dhe sot gjithe diten sme hapej
JO SEKS PARA MARTESE
a vetem une kam probleme sot apo dhe ju te tjeret
shume ngadale forumi
dhe sot gjithe diten sme hapej
edhe postimet shume me vonese postohen
JO SEKS PARA MARTESE
Forumin po e shtyjne me manivel se nuk ka mundesi.
Edhe unė kam probleme tan ditėn.![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Problemi eshte njesoj per te gjithe. Ska nevoje te behet terkuze. Kur te rregullohet, do rregullohet njesoj. Beni durim se nuk do zgjidhet me shpejte po u rrembyet dhe nevrikoset.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
^^ Mire qe e the kete se isham gati ta hidhja kompjuterin nga dritarja.
Welt Meister 2014
Krijoni Kontakt