Copy Paste ato qe kane thene lartpostuesit...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Sa kalama i keq qe je Blood_Venom,
po ka dy dite qe po thuhet se eshte ēaktivizuar ai opcion nga vete administratori i forumit sepse "work in progress", pra nuk eshte difekt por nje situate e perkoheshme.
pashi zotin rregullojeni pak ma shpjet lol se u qorrum sun gjejm asni tem
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Per mendimin tim po te sillet Postimet e Reja ashtu si ishte me pare do te mbyllte mjaft diskutime. Per te tjerat megjithse jam moderator dhe gat 7 vjet ne forum Reklamat midis postimeve me duken shume pavend.
Kalofshi mire,
EdiR
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
Ne nje pergjigje te adminit dhene ne kete teme per te njejtin problem eshte thene:
Pra beni durim se eshte dicka e perkoheshme.Postuar mė parė nga albo
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ti djale ndoshta e ke kohen e lire per Forumin me oke (plot dmth) dhe nuk ta ndin po te futesh ne forum e t'i zesh temat me rradhe. Une dua te futem dy min, te shoh te temat e reja nese ka shkruar ndokush qe njoh dhe me pelqen, dhe te dal se jeta me therret. Lol.
Darius flm.
Tashi dhe dicka tjeter. Nuk dua te behem grindavece, se njehere ne dy muaj futem ketu, por atehere qe futem, dua te jete nje experience e kendshme. Dhe nese experienca eshte e kendshme, fillon rritet dhe frekuentimi i forumit.
Te tema e fotove te femijeve bera nje koment se sa cute na eshte bere cuni i Pinkut. Futem tashi e komenti eshte hequr. Nese nuk doni qe komentet mos jene bashke me fotot (qe mua me duket budallallek) atehere te pakten transferojini ne teme tjeter komentesh. Por mos fshini cdo gje se s'ka lezet, keto jane kalamalleqe dhe krijime konfliktesh kot.
Ja naten.
Se s'e kisha lexuar kete. Une s'kerkoj te nxjerrim prethidente nga ky forum. Por dhe gjithe kalamjte qe vijne nga chati i albasoulit nuk ka pse te inkurajohen te rrine ketu. Le njehere qe eshte bere Forum Kosova. S'kam gje me ta, pervecse nuk u kuptoj shqipen...ose menyren e te arsyetuarit, lool. Le te hape Albo nje forumikosovar.com. Cdokush me te vetet.
Te rroje Obama!
Darius faleminderit per kometin dhe me fal nese nuk e vura re postimin e Albo.
Kozy per te njejten gje flasim dhe te jesh i sigurt qe ajo lista eshte per Temat me postime te reja jo patjeter temat e reja :-)
kalofsh mire,
Ed
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
Krijoni Kontakt