..ka qene Dhjetori i 99-tes ose Janari i 2000-it kur nje anetar i forumit me nikun "Regy4u2 njoftoi qe : nga malli per Shqiperine ndryshoj nikun tim nga "Regy4u2" qe nuk ka asnje emocion per mua, e ndryshoj me nikun "Dajti" qe me duket sikur me sjell me prane tek une Shqiperine, si me eren ,flladin, freskine e malit te Dajtit ashtu dhe me kujtimet e bukura te xhiros perpara hotel Dajti-t.
Ne postimet mbas njoftimit tim vetem dy me jane fiksuar, njera qe thoshte: " Pse, mua me pelqen me shume " Regy4u2" qe te nesermen e harrova se kush e postonte dhe tjetra qe me beri shume pershtypje dhe kurre nuk e harrova postuesin por perkundrazi fillova te kerkoja postimet e tjera te tij dhe sa me shume qe lexoja aq me shume me terhiqte aftesia e tij neper postime. Postimi i tij ishte " ..me pelqeve..cfare ishte ky "Regy4u2" si pseudonim spiunesh. dhe postuesi ishte as me shume dhe as me pak por vete "Brari"
Pra "Brari" edhe disa muaj behen 9-vjet dhe hyjme per 10-te si anetare te FSH.
Kur une u anetaresova isha anetari i 97 dhe ti ishe anetaresuer me pare se une.
Ne keta 10-vjet nuk kam shfaqur neper diskutimet e paketa te mia se jam simpatizant, anetar jo se jo, i ndonje partie ne opozite me PD.
Dikur e kam thene qe kam qene anetar i PPSH dhe ky fakt ne vetvete me bente me turp qe dikur une isha aq shume naiv dhe per pasoje nuk i jepja te drejte vehtes qe te diskutoja per politike me te tjeret. Ky ka qene i vetmi shkak qe nuk kam qene pothuajse fare aktiv ne dhenien e mendimeve ..por vetem lexoja me kenaqesi me te diturit, nder to "Brari " i pari.
Gjithmone me torturonte mendimi se si ka mundesi qe une nje anetar i thjeshte i PPSH te ndjehem fajtor per naivitetin tim dhe mos te kem kurajon te jap nje mendim ne forum kurse Berisha edhe ai nje anetar PPSH si une ka guxim neper tribuna te jape direktiva ? Pergjigja u formua dale ngadale, ne fillim ishte si dicka e qullet pa forme konkrete por me vone . pak nga pak, ngjarje pas ngjarje, tronditje pas tronditje pergjigja erdhi dhe u ngurtesua, u formua dhe u saktesua perfundimisht ne formen qe: Berisha, ne karakter, eshte njeriu me negativ dhe me i paparashikueshmi nder njerezit publike nga viti 1990 dhe deri ne ditet e sotme. Ai qe e mbron jo se nuk e din , perderisa e dij une nje naiv, por ai e mbron se ka interesa qe lidhen me qenien e Berishes.
Te jesh anti-Berishian or "Brari"nuk do te thote te jesh pro PS ose pro Edvin.
Une jam anti-hipokrizise-Berishiane. Jam fuqimisht pro PD-se se shpresave per te cilen ajo u kriju por qe u uzurpu nga Berisha. Nga pozicioni i diteve te sotme do te thoja qe do te ishte fatmiresi per te gjithe shqiptaret, e perseris, do te ishte fatmiresi per te gjithe shqiptaret nje PD me Bamir Topin ne krye edhe nese do te duhej qe te linte presidencen, ose ose nje PD me Besnikun ne krye i cili duket se lejon me shume frymemarje ne parti.
Lul Basha nuk eshte aspak me shume se sa nje marionete ne duart e Berishes.
Eshte i gjate dhe i bukur...edhe Enver Hoxha ka qene i gjate dhe i bukur..por o Zot na mbro dhe mos e lejo Lul Bashen te behet si Enveri.
..ju kerkoj ndjese te gjitheve per keto shenime te gjata..por nje ze i brendeshem me thote ..Dajti bej edhe ti dicka per Shqiperine dhe per njerezit qe ke ne Shqiperi. Demaskoje Berishen qe te largohet sa me shpejt nga drejtimi famekeq i PD, qe ne drejtimin e PD te vine elemente me horizont dhe ti japin nje frymemarje tjeter Shqiperise. Sa me perpara zgjedhjeve te 2009-es te behen keto aq me shume rriten shpresat per nje PD prap ne pushtet. Ne se ne 2005 ,votuan per Berishen nga zemerimi ndaj Nanos , viti 2009 mund te sjelle ne pushte Ramen qe te gjithe e kujtojme me k.are perjashta dhe kjo do te jete nje pergjegjesi jo vetem e Berishes por edhe e atyre qe nuk ndihmuan ne largimin e tij nga skena politike.
Krijoni Kontakt