Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Kishat mbyllen se krishterimi sesht me interesant dhe shkaku i dyt se popullata europiane humbet ne numer , mosha mesatare ne vitin 2050 ne BE do te jet 52 vjet ( ne vitin 1980 ka qen 32 vjet), pra Europa nje kontinent pa ardhmeri te mire per vendasit , ku moshen e re do ta perbejn te ardhurit (shumica musliman) , e cfar dot jet ardhmeria e nje populli pa rini ? Plus numri i madh i konvertimeve drejt Islamit .
    Pra pasojat e atyre qe devijojn nga rruga e Zotit po i shifni , zhdukje.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    po po sdun gjermanet.
    e pse nuk dashkan valle?
    historikisht marredheniet turqi-gjermani kane qene te mira , prandaj vjen kjo bujari e gjermanit ndaj fese islame. edhe ne angli i njejti skenar po ndiqet. kushedi sa kisha kam pare vete personalisht qe jane mbyll , e ato po blihen nga myslimanet e po kthehen ne xhami. eshte nje fenomen i pandalueshem. nga 2050 mund te arrijne parametrat 50/50 .
    qe atehere ti besoj se kesh arrire moshen e nje plake te keqe qe akoma cirret per te kaluaren. e njejta gje ndodh edhe me gjeneraten e vjeter ketu ne angli, e mos-pelqimi i tyre ndaj vales se emigranteve qe ka zene europen.
    Turqit erdhen ketu si punetore,te ftuar nga qeveria e athershme.Ajo cka gjermanet nuk llogariten ishte qe,turqit do sillnin me vete familjet e tyre e do hidhnin mire rrenje ketu.Ca kujton ti pse i shtrengoi gjermani se fundmi rregullat e bashkimit familjar,se i ka ardh ne maje te hundes!

Seshte bujari ndaj turqve,po si te thuash u ka zene rrota bishtin e sillen mire se ua ka nxire faqen historia!Ah jane te bute keta more...
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Ja ej-ju hel rob te trashe, tetekel-lemune-l-lugatul-arabijetun?
    in-nel numri i xhemiatun eshte rritur sepse eshte shtuar numri i emigranteve musliman ne evrope, apo nuk pjellin si lepujt ata.
    ja arsyeja.
    Sepse ne ketej ne evrope po jetojme dhe evropianet autoktone nuk ndjekin as krishterimin as islamin.

Shqip nuk kuptoni, uroj te merrni vesh ne arabisht.
    ti mund te dish arabisht, por nuk ke llogjik te kuptosh ate qe po perqafon evropa.

Ke koh ta kuptosh kete

Faleminderit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga eri3000 Lexo Postimin
    ti mund te dish arabisht, por nuk ke llogjik te kuptosh ate qe po perqafon evropa.

Ke koh ta kuptosh kete

Faleminderit
    Puna eshte se evropa nuk po perqafon asgje, nuk ka te krishtere qe kthehen ne musliman, mund te kete 1 ne 100 mije, por jo me shume,
    e vetmja arsye pse shtohet numri i muslimaneve ne evrope eshte prej shtimit te popullsise jo-vendase, dmth asaj arabo-magjype.

Faleminderit.

Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Turqit erdhen ketu si punetore,te ftuar nga qeveria e athershme.Ajo cka gjermanet nuk llogariten ishte qe,turqit do sillnin me vete familjet e tyre e do hidhnin mire rrenje ketu.Ca kujton ti pse i shtrengoi gjermani se fundmi rregullat e bashkimit familjar,se i ka ardh ne maje te hundes!

Seshte bujari ndaj turqve,po si te thuash u ka zene rrota bishtin e sillen mire se ua ka nxire faqen historia!Ah jane te bute keta more...

Sillen mir se kto te huajt ua mbajn ekonomin ne kemb , edhe perkunder ardhjes se ta themi turqelive , Gjermania ne vitin 2050 ( supozim) do te ket 1/3 e popullsis mbi 60 vjet. Turqia do te ket 100 milion banor , pra edhe turkut i konvenon me i nxjerr disa milion turq ne Europ , nuk humb asgje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Te lutem mos mi trego mua keto,por ndonje tjetri!Skam nevoje,se jetoj vete ketu i dashur dhe e di sa i duan gjermanet keta.S'i honepsin dot se kane nga 30 vjet ketu e s'dine dy llafe gjermanisht,se pjellin nga i tufe me kalamaj qe te marrin leke nga shteti per ta,se i shesin gocat per tmarre leke e te ndertojne shtepia,se i dytyrojne djemte e tyre ti vrasin motrat pse dashurohen me jomuslimane,se po u shkaterrohet rinia dhe fajin ua vene ketyre femijeve me backgraund emigrant,se jane vandale e shkaterrojne,se kam e rrahin neper stacione metrosh te pafajshem,etj etj etj

S'ka gjerman qe ta pranoje kete fe!!!
    un ti tregova gjermant e jo turqit, nese mer per emigrant , na fyn edhe neve shqiptaret, pona vjen keq, bile edhe thmi ne kem shum,, leri historiat e turqve ti se edhe un jetoj ketu qe 20 vjet, pse nuk pi tregon dhunimet e thimive,etj etj, ai ai aiai epa ska re ni plak me nigrek bashk pastaj ti me ket dota barazosh qka shkrun ne gazeta. leri ato qka ndodhin ne rrug,ketu thmija nuk jan te sigurt apo ndoshta po gaboj , sa dhunimet e thmive bahen,mesiguri jo nga muslimant.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Kishat mbyllen se krishterimi sesht me interesant dhe shkaku i dyt se popullata europiane humbet ne numer , mosha mesatare ne vitin 2050 ne BE do te jet 52 vjet ( ne vitin 1980 ka qen 32 vjet), pra Europa nje kontinent pa ardhmeri te mire per vendasit , ku moshen e re do ta perbejn te ardhurit (shumica musliman) , e cfar dot jet ardhmeria e nje populli pa rini ? Plus numri i madh i konvertimeve drejt Islamit .
    Pra pasojat e atyre qe devijojn nga rruga e Zotit po i shifni , zhdukje.

Ore ju jeni me te vertet te cuditshem,keni koka speciale!
    Sa per info ne token tone te dashur jetojne gjithsej 2.1 miliard te krishtere,1.4 miliard musliman,900 milion hindu,376 milion budiste dhe 15 milion cifut.

Me c'argumenta e mbeshtet tezen ti se krishterimi s'eshte me interesant?
    Europa po plaket se ketu behet pyetja "sa kushton nje femije? " duke qene se Europa eshte do te arsimohet e beje karriere dhe ska kohe te pjelle cdo nente muaj nga nje cilimi!Evropes ia ka dhene Zoti nje detyre : te jete djep kulture dhe dije, e jo fabrike prodhimi kalamajsh!
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Puna eshte se evropa nuk po perqafon asgje, nuk ka te krishtere qe kthehen ne musliman, mund te kete 1 ne 100 mije, por jo me shume,
    e vetmja arsye pse shtohet numri i muslimaneve ne evrope eshte prej shtimit te popullsise jo-vendase, dmth asaj arabo-magjype.

Faleminderit.
    Ke shkelur ndonjëherë Evropën?

Unë personalisht kam qindra shokë të studimeve që dikur qenë jomyslimanë, e sot janë myslimanë, dhe janë me prindër jomyslimanë, madje kam shokë të cilëve edhe prindërit u janë bërë myslimanë. Këtë realitet mund ta shohësh në çdo vend të Evropës; thjesht, shiko anëtarësinë e xhamive të joarabëve në Evropë dhe do shohësh Xhon-a, e Philips-a, pa dyshim, me shumicë!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po kam shkelur ne evrope.

Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Ore ju jeni me te vertet te cuditshem,keni koka speciale!
    Sa per info ne token tone te dashur jetojne gjithsej 2.1 miliard te krishtere,1.4 miliard musliman,900 milion hindu,376 milion budiste dhe 15 milion cifut.

Me c'argumenta e mbeshtet tezen ti se krishterimi s'eshte me interesant?
    !

Ti se paske lexu temen

http://www.forumishqiptar.com/showpo...70&postcount=1

Numri i murgjeshave ne SHBA esht pergjysmu , shumica jan ne mosh te shtyr , murgjesha te reja ka fare pak ... dhe shum gjera te tjera qe tregojn se krishterimi sesht interesant , 6% prej atyre qe shkojn ne kisha, dmth ajo 2.1 miliard esht vetem shifer , qe ty te knaq .

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lajmërime të ndryshme për studentët Shqiptarë:
    Nga forever në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 14-05-2011, 04:34
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  3. Grekët: Shqiptarja mos prekë flamurin
    Nga zeus në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 22:49
  4. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40
  5. Marrdheniet Europiano-Amerikane. Konflikt apo Bashkepunim?
    Nga huggos në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 23-12-2003, 19:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •