Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Citim Postuar më parë nga dibrani2006 Lexo Postimin
    Si eshte gjendja hajt tregona. çfare eshte duke shkruajt mer jahuu ky apo kjo sepse nuk e di se çka eshte.

Mos je ty ai njeri qe po ankohesh shume neper tema?!
    Nese don te kontaktosh direkt per rastin trego dhe takohemi, e informohesh me mire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    edhe une sikur te kisha qene roje i asaj pishine ,do i kisha thane asaj gruaje
    ik thyej qafen!po cfare ka dasht ajo ne pishinen sllavo maqedonse...!!??
    se mos ka prit zonjusha te i japin edhe kafe sllavo maqedonasit!
    Ndoshta sikur te kishe pasur emer maqedonasi do te punoje aty ,por si Behar besa nuk do te kishe patur rastin te punosh aty.Por edhe sikur te punoje ne ate pishine si Behar sbesoj se do ti thoshe ato fjale te thyeje qafen dhe te prese per kafe?????????????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    O lesh ça te gjet more MECKO, apo me ben presion me keto cilit maqedon ja mbaj krahun qe rrini dite e nate me ato po mos me çaj ronaldinjon shum se ske haber se çfare citon. Paske hyr posaçerisht per mua sikur shihet hajt çuni mer ndonje liber meso me xhaxhin.

BEHAR mire the ça ka dasht ta ndron groshen mor daj ate ka dasht.
    Si duket ti qenke shume plak o xhaxhi se ky cuni ka lexuar shume ,ndoshta sa dy dibrane si TI dhe ka mesuar shume ne Suedi,Norvegji,Danimarke,Gjermani,Zvicer,Itali dhe shume vende te tjera.Por shetit pak qe te mesosh diqka nga jeta edhe ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Citim Postuar më parë nga Shkupi Lexo Postimin
    Necko mbase nuk e ke kuptuar ate qe shkrova me lart.Ky eshte realiteti dhe per te duhet te flasim haptazi.Nuk ka pse te heshtim per berllogun tone qe na perfaqeson ne syte e tjereve.Ajo qe me ndodhi ne pishine me ndodhi mua si shqiptar dhe nga shqiptaret e mi totalisht te pacivilizuar e injorant.Numri i tyre dita dites po rritet dhe mjafton te frekuentosh plazhin e Struges dhe po te njejten pajme ke per ta pare.Ajo qe eshte e vertete nuk mund te fshihet por duhet te thuhet haptazi qe dikush qe perfaqeson kete popull e qe merr rroga neper ministri te kultures, arsimit e instuticoneve tjera duhet ti pervishet punes dhe te punoje ne emancipimin e popullit te cilin e perfaqeson.Une mendoj se fillimisht duhet te binden vet maqedonasit se duhet te investojne ne emancipimin e shqiptareve te Maqedonise te zhytur ne perendorine osmane natyrisht me ndihmen e po atyre shqiptareve qe luhaten kolltuqeve te "vllades makedone".
    Dakordohem me kete .Pershendetje/

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar më parë nga NECKO Lexo Postimin
    Si duket ti qenke shume plak o xhaxhi se ky cuni ka lexuar shume ,ndoshta sa dy dibrane si TI dhe ka mesuar shume ne Suedi,Norvegji,Danimarke,Gjermani,Zvicer,Itali dhe shume vende te tjera.Por shetit pak qe te mesosh diqka nga jeta edhe ti.

Hajt merr mos na shurdho shum, me çave k. me xhaxhin.

Kur s'njeh njerzit mos ja fut fjaleve si ne livadh pa prrent.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Hajt merr mos na shurdho shum, me çave k. me xhaxhin.

Kur s'njeh njerzit mos ja fut fjaleve si ne livadh pa prrent.
    Posi mund te konkludosh ti se kush eshte cun e kush xhaxhi?Te paskan edukuar mire familja kur mund te perdoresh fjale si shurdho,fut cave,e te tjera .Julumte.

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga NECKO Lexo Postimin
    Do tju spjegoj rastin.Pasi qe une isha i zanun me pune se zakonisht shkojme bashke ,ate dite ata u nisen me heret kur edhe do tu bashkohesha me vone.Ndoshta per fat te mire nuk kam qelluar aty ne ate moment se rojet punojne me nderrime e ka qene ndonje qe nuk na ka njohur,se ne shqiptaret jemi te afte te mesojme gjuhe te huaje me thekse te ndryshme dhe ndoshta sepse e kemi pase te imponuar te flasim gjuhen e sllaveve ndoshta me paster se vete maqedonasit.Ka plot tre vite qe e vizitojme ate pishine kohe pas kohe gjate veres por ska ndodhur kurre gje si kjo ,se jo qe jemi ruajtur te flasim shqip nga dikushi aty, por thjeshte ska ra rasti te na ndegjojne te flasim shqip,dhe rojet as qe jane afruar ndonje here afer nesh.Po mire,diten e rastit zonja vjen me taxi,kompani shqiptare EURO TAXI,pasiqe shoferi i taxise ska patur para te imte ,zonja shkon ne sportel dhe kerkon para te imta dhe normal flet maqedonisht e ata sillen si me mire dhe e sherbejne si me mire.Zonja i jep te holla vajzes qe te nxjerre tre bileta dhe normalisht se flet me vajzen shqip.Sigurisht se e ka ndegjuar njeri prej rojeve ne afersi se flasin shqip ,dhe kur tenton vajza dhe nipi te marrin biletat ata ju thone se nuk mund te hyjne brenda pa leje speciale.Kethehet zonja pasi e paguan taksine dhe shef se vajza dhe nipi po fjalosen me rojet,dhe i pyet se qka eshte puna, dhe pergjigjja e tyre eshte se ketu hymja eshte vetem me leje speciale nderkohe qe gjate fjalosjes hyjne te tjere pa i ndalur askush dhe pa ju kerkuar asnje leje askujt tjeter.Nderkohe taksisti sheh se diqka nuk eshte ne rregull dhe don te intervenoje edhe fizikisht te konfrontohet me ta ,por zonja nuk e lejon dhe i thote te prese qe te kethehet prape me te ne shtepi me femijet.Atehere zonja edhepse kerkon te bisedon me pergjegjesin e pishines dhe pronarin e saj qe te merr pergjigje se pse nuk i lejohet te hyje mbrenda si tjerave here,ata thojne nuk guxojne ta therrasin dhe se e kane urdherin nga ai te mos leshojne pa leje speciale dhe ne fund ndoshta nga tollovia njeri thote se ketu nuk mund te hyjne shqiptaret.Ne fund me telefonon per rastin dh une e udhezova te shkoje ne MTV-2 te jepe deklarate per ngjarjen ne fjale te cilen edhe e ka bere,e pastaj kontaktova z.Bekriun nga LAJMI dhe ai me tha qe te shkojne te japin deklaraten ne LAJM qe te botohet menjehere te nesermen,gje qe edhe u botua dhe u shfaq ne MTV-2 ne lajmet e dites ne fjale.Dmth.DIBRAN pa u informuar detajisht nuk eshte mire te komentohet.Por shpresoj se ndonje nga biznesmenet SHQIPTARE do te i kujtohet te hape nje pishine ne lagjen tone shqiptare ku do te kete rregulla si duhet per te gjithe,por me LEJE SPECIALE PER MAQEDONASIT.Nuk e di a e spjegova mire rastin dhe i falenderoj ata te MTV-2 dhe LAJMIN per bashkepunim .Harrova te ceki se ekipi i MTV*2 ka qene te kerkoje sqarim nga autoritetet e pishines Biser por i kane injoruar aq sa edhe nuk i kane lejuar te bejne inqizime te pishines.Gjate gjirimit te fshehur nga kameramani shifet qarte se askujt gjate hyrjes nuk i kerkohet LEJE SPECIALE .Falenderoj ata qe me komentet e tyre mbeshteten kete rast si diskriminim te shqiptareve ne FYROM.Pershendetje gjithe shqiptareve kudo qe jane.
    e gjithe kjo qe thua ty ka qene e transmetuar ne TVM ku e kam ndjekur edhe une, mirepo kete qe ke vepruar ty duke mos folur gjuhen tende amtare kete se kam pare as degjuar askund, me fjale tjera nese deshiron te freskohesh ne pishinat ku pronaret jane maqedonas duhet te mos flasesh shqip dhe nga ana tjeter te flasesh rjedhshem gjuhen shkino-sllaviste, gabim je i nderuar hapy syt dhe shiko se ckas shkraun se do te denoj historia, kjo thjesht eshte diskriminim etnik mos lejosh tjetrin te lahet ne pishin pasi qe qenka shqiptar,..ketu nuk ka arsyetime, zonja e nderuar shume bukur e percolli mesazhin ne TVM se shkijet jane ata qe nuk duan shqiptaret as edhe ne pishin e as edhe si klient
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

shqiptari Maska e faruk_01
    Anëtarësuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Po ndryshon uji dhe pishina per mendimin tim!!
    uji dhe pishina ndryshon,pasi administrohet nga sllavo maqedonasit,armiq te betuar te shqiptarve!!atehere me sa par mend ,ti parapelqeke qe te coje nje njeri tendin ne ate pishine aq me teper nje femer!!!
    pastaj ti e din me mire se une ,se maqedonasit kane vrare dhe masakruar neper shtepit tuaj,nga ana tjeter po priske nga ata te bejne dhe kafe ne pishine!!!
    po ti nuk paske as seder as nemuz ore njeri!!
    ateher luajeni B****en dhe ndertojeni nje pishine per komunitetin shqiptar,dhe mos ja lejoni vehtes qe te dergoni grate me u la me serbet!!

dhe ti qe me mban per avatar fotografine e Heroit kombetar ADEM JASHARI nuk te shkojne muhabete te tilla,po te ishte Baca ADEM gjalle dhe te degjointe ty se cfar thua,me suguri do ta priste koken!!!turp te keshe,qe preferon me cua te afermit e tu me ula ne nje pishin 50 meter katerore sebashku me sllavo maqedonasit!!!
    une jetoj ne angli dhe me duket se i kam para syve nga urrejtja qe kam per ta,kurse ti dashke me ba dush ne nje vaske me maqedonasit!!!
    ore kok bosh dhe i paditur, lexo mire dhe logjiko, mos oofendo se nuk te ofendova azgje ore shkerdhat............zonja nuk kishte shkuar vete ne ate pishin dhe nga e din ti se ajo do te ishte me nje pishin me sllavet, ajo kishte shkuar me djalin e saj, te themi djali i saj te relaksohet ajo te pij kafe dhe te ndjek ate mos pesoj nga ndonje sllav i vogel, pse ia fut kot pa logjikuar, dhe sa per dijeni ka pishina edhe ne vendet e banuar me shqiptar si Tetov dhe Gostivar,,, ty nuk je askushi te me ofendosh mua duke debatuar une ketu per nje diskriminim etnik, ndoshta e kupton, por ndoshta se kupton dhe ja nga ata mjekroshat qe bejne kerdin ne bote per 500 dollar ne muaj, dhe ndalon cdo levizje te motres shqiptare, jo i nderuar ashti si djemt edhe vajzat shqiptare kane te drejten e levizjes se lire, relaksimit ,arsimimit etj etj...
    Ndryshuar për herë të fundit nga faruk_01 : 17-10-2008 më 13:59
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •