Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 67
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2008
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    111
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    O Brooklyn2007, semundja nuk sherohet duke e injoruar por duke e trajtuar. Leri njerezit te flasin e te adhurojne ke te dojne, te falen ku te dojne, sepse ti dhe une e tjeret e kuptojme se kush eshte Kryetari i Kuvendit te Kosoves e cfare sorte e humanoidve jane votuesit e tyre.

Me plot sinqeritet te them se Shqiptaret e Kosoves dhe Maqedonise jane funderrina e filtruar e botes Shqiptare. Une vete jam nga Kosova dhe per kete gje jam shume i sigurt kur e them kete. Prandaj, mos ua ze per te madhe, leri te tregojne budallekun e tyre.
    Cfare sinqeriteti paske ti more bablok?!!!!Edhe thua se je nga Kosova.Mos na qenke ti xhevahiri i Kosoves.
    Gjithe kohen flisni kunder diktatures,ndersa ketu deshironi te beheni diktator dhe te censuroni mendimet e njerezve.
    Le te flas kush do per ke te doje se per ndryshe nuk do te kemi mundesine te flasim per asnje njeri.
    Dikush e don Enverin ,tjetri e urren.Njeri e don Rugoven ,tjetri e urren.Njeri e don Qosjen ,tjetri e urren.Njeri e don Kadarene,tjetri e urren......Njeri e don nje teme,tjetri nuk e don ....e keshtu me radhe ,prandaj nese kerkohet te mos permendet askush dhe asgje nga ata qe nuk deshirojne te degjojne atehere del se duhet te mbyllet forumi ne teresi .
    Une mendoj se duhet te debatohet per gjithqka pa postuar fyerje,por jo sikur ti bablok qe i quan funderrina te gjithe shqiptaret e Kosoves dhe te Maqedonise sepse edhe familjen tende e ke perfshire ketu.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Rroftė Enver Hoxha!
    Poshtė Ata Qė E Shkatrruan Dhe E Djegen Shqiperinė Mė 1991 Dhe Posaqarisht Ata Mė 1997!

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    ... Hitleri...

Sa per kuriozitet, ne Gjermani denohesh me burgim nqs deklaron simpati per Hitlerin dhe per vepriet e tij

Duhet te kuptoni se te gjithe keta sado te keqija te kene pas kane qene njerez te zgjuar e te vecante, dhe per kete zgjuarsi e vecanti i vleresojne ata qe kane dy pare mend. .
    Plako dhe "djalli" udheheqes eshte, bile thone qe komandon dhe ferrin, mos duhet tani qe une ta respektoj meqe qenka nje udheheqes i permasave globale dhe i perjetshem?

Une se marr vesh pse merreni me Enverin qe ka vdekur kur keni te gjallet akoma qe po ju pijne gjakun e po ju marrin shpirtin.
    Mos ma krahaso Enverin me Saliun, Nanon apo Edvinin. Sot ke liri si politike ekonomike, etj shume e shume here me te medha.

Meqe qenke me djemte e Fergusonit po e le me kaq!
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Rroftė Enver Hoxha!
    Poshtė Ata Qė E Shkatrruan Dhe E Djegen Shqiperinė Mė 1991 Dhe Posaqarisht Ata Mė 1997!
    Ne 91 ishin ne qe vuajtem ,po nuk e dogjem sa ja beme nje ēik shurren bustit te dashnorrit tende dhe e terhoqem zvarre ,aty ishte 95% e popullsise ,Si duket ne jemi gjith budallenje dhe ju ca **** ( me dialektin e te dashurit tend) te menēur.
    MOs ke qene gje ne parti ti apo ke pas mamin?

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Sigurisht, por eshte e drejte qe shqiptareve te Ish-Jugosllavise, qe se kane haberin gjekundi ne lidhje me Enverin, tu jepet e drejta te na mbajne ligjerata ketu ne forum per kete figure te erret?!
    ?!
    Si eshte e mundur qe dikush qe di shkrim e lexim, dikush qe ndoshta di pak diqka nga historia te bej nje gabim te tille, nje shkrim te tille.Turp. Nqs do te ua mohosh te drejten e shprehjes se lire ne forum apo ne jete njerezve qe nuk i takojne nje mendimi politik si ate qe ke ti, se paku mos ua humb identitetin kombetar .
    Mendo e pastaj shkruaj heren tjeter.

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Enveri, Stalini, Ducja, Hitleri, Rushovi, Miloshevici, Castro etj etj etj, kane qene diktatore, vrases, etj etj etj 1000 te keqija te tjera, por kane qene edhe lider, dhe lider nuk behet kushdo. Per lidershipin e tij une e respektoj figuren e Enver Hoxhes por kjo s'do te thote se nuk i denoj 1001 te zezat qe pesoi pupulli prej tij. Duhet te kuptoni se te gjithe keta sado te keqija te kene pas kane qene njerez te zgjuar e te vecante, dhe per kete zgjuarsi e vecanti i vleresojne ata qe kane dy pare mend. Ndersa te tjeret bashkohen me tufen e deleve qe ja ben beeeee sa here permenden emra te tille se degjojne vec ujku ujku.

Une se marr vesh pse merreni me Enverin qe ka vdekur kur keni te gjallet akoma qe po ju pijne gjakun e po ju marrin shpirtin.
    Si mund ti quash ti lidere te medhenj kur pikerisht leta tipat me siper i cuan vendet e tyre drejt shkaterrimit ? Ne cgjendje e la hitleri gjermanine ? Ne cgjendje eshte kuba sot ?
    Si mund te rrespektosh lidershipin e enverit dhe te denosh veprat e lidershipit te tij ? Ti cuno sdi ca flet.

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Ti po thua eshte si te jete tani. Por dhe per atehere je gabim. Nuk kam pse te shkoj me larg e te permend njeri tjeter pervecse tim ate. Sot e kesaj dite eshte i respektuar nga e gjithe politika shqiptare dhe e huaj. Eshte kreu i nje instituti te rendesishem ne Shqiperi dhe 100% i arsimuar ne Shqiperi ne kohen e xhaxhit Enver. Vetem per gjuhet e huaja eshte diplomuar ne universitetet e huaja. Pastaj sa e sa profesore e doktore kemi ne ne Shqiperi yhy panumer. Te gjithe te arsimuar gjate regjimit totalitar. Madje me mire e me shume jane arsimuar ne ate kohe sesa tani.
    .
    Edhe mos na shit dengla ketu me babin apo mamin. Sepse ska rroge shteti qe suporton nje femije ti bej studimet ne Angli. Pastaj nqs arsimi ne Shqiperi qenka kaq me vlera pse ***** jote ka vajtur deri ne Angli te shkollohet ?
    Pse si qeveria si bashkite kerkojne trurin e shkolluar jashte ? Sepse ata qe jane dipllomuar ne vend ne kohen e dulles i kane marre ato diploma me favoritizma. Nuk jane futur njerezit ne universitete me merite por me njohje.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Une nuk kam pse te merem me asnje njeri. Une thjesht po i tregoje asaj vajzes qe te kafshoje atje ku i dhemb vete, se aty ku me dhemb mua e di une se si pergjigjem. Nese nuk do ta kuptoje, po te ishte cuc "Malsore" nuk do bente keshtu lloje pyetjesh po do thoshte mjer ato baballar, nena, gjyshe dhe gjysher qe kane vuajtur per 45 vjet nen regjimin diktatorial te Enver Hoxhes. Dhe dalin disa specie qe e lavderojne dhe e duartrokasin.
    Alo.... Nuk te kuptoje per cfare e ke fjalen ?

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Pse ti e bere te vetvritet ,ti tja dish per nder asaj Amerike dhe popullit Shqiptar ketej nga kjo ane ,se edhe te varfer me njeqin problema ju a hapem dyert ,e kemi ndare ushqimet .e krevatet me muaj me radhe ,dhe ca tipa si puna jote thone ju te shqipnis jeni te shkurter ju ka ra mbruma ,jo ,beni vrasje prostitucion me shume se ne ,ne jemi mate mire ,pse martoheni me kete ,pse Smartoheni me ate .Jo mi jo me te mire jemi ne qe durojme ca idiot si puna jote ,qe ne vend te mesoni ,e te hapni veshet nga ne na ēani B.....Ty njehere sa here qe te shash do jesh e shame ,mbrapa me ke .
    Me qe ti je ndryshe je me e mire rri atje ku je me te miret mos na ēa b... po te them dhe njehere.
    Nuk dua te ofendoj pjesen tjeter te popullsise shqiptare qe me te vertete jane te mire ,po per ca si puna jote ta tregoja une si si jeni .Kosoven e maqedonin e Shqiperin e kam bredhur me pellembe ,dhe i di si jane ,po nuk do ri te sssshkruaj ketu ,sepse une nuk flas ne pergjithsi ,po shikoj personin .
    OJ DEBILLE BAJU BRE LOP HIQMU MOS TE SHOHE TU KOMENTU OJ KALE A QA JE TI QE SKUPTON QE 100 HERE TE THOM BAJU LOP E COFTE SHKO BUSHU ? APO GJEJE NAJ HAMSHORE KETU SE AI BURRI JOTE KOKA VIQ ENDE .

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  2. Mjerė pėr ju …zgjohuni, o ju tė rinj !!
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  3. Sqarim i dyshimeve nė lidhje me risitė
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 29-05-2005, 11:21
  4. Shtypi Italian: "Liderat e Kosovės e Maqedonisė, lidhje me Bin Laden"
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 22:16
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •