Niku, jam dakord me firmen tende, perveē Shqiprise![]()
Niku, jam dakord me firmen tende, perveē Shqiprise![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
MILAN
A Milano, In Europa, Ovunque...MA NO A TIRANA
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
La squadra di Ancelotti perde la sesta amichevole dell'anno (2-1), ma si consola per i 45' del difensore. Allarme Inzaghi, costretto a uscire dopo uno scontro di gioco. Di Ronaldinho il gol rossonero.
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA...4/tirana.shtml
C'mund te pritet nga nje ekip, qe kishte humbur 5 miqesore ne vit. Asgje nuk i kushtonte dhe kjo e 6-ta.
Ndonese bastexhinjve boterore, u kane kushtuar parate e xhepit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ka Vetem DINAMO : 14-10-2008 mė 20:05
DINAMO KAMPIONE
e pyeta te madhin franco baresi pas ndeshjes, po ndeshjen na i late ??? me pa, buzeqeshi dhe tundi koken ne forme pohimi !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Po pati mundesi ndonjeri, ato golat desha njecik une. faleminderit.
Welt Meister 2014
Kete sezon Milani ka lene shume ndeshje miqsore vete.... 5 - 0 Me Chelsea 2 - 0 me Sporting G, etj , s'e kush i mban mend !
Duhet te themi qe impenjimi i Tiranes sonte qe shume i madh, ndersa Milani luajti thjesht, por jo s'e i hapi portat .
Milani nuk ma mbush mendjen kete sezon, hiq Ronaldinhio, pak e shume te njejtin e ekip qe kishte vjet ka..... Gjasme blen Flamini dhe Sheva, por po i kalb ne stol !
◄█ Barcelona e MADHE █►
Te dali ndonje edhe te thote se ne cilen faqe te basteve live e ka pa rezultatin e ksaj ndeshje!!
O njerez, kjo ndeshje nuk figuronte ne asnje vend ku vihen baste, mos ja fusni kot.
Tirana fitoi, pike! Un jam tifoz i Partizonit, ama sonte Tirona na ka nderu.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt