Pershendetje te gjitheve!
Si Po ja kaloni ?
maryp ckemi ? si po ja kaloni andej nga anet tuaja ?![]()
Pershendetje te gjitheve!
Si Po ja kaloni ?
maryp ckemi ? si po ja kaloni andej nga anet tuaja ?![]()
Na jan shtu "Tranvestitat" ktu ne forum.allahallah![]()
mroma lagjja.. zgjohuni cik nga gjumi, boll keni fjet...
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
kujt i thu "mroma lagja" ti?as deres nuk i re kur hyne dhe me vjell fjalen qe me ka krijuar suksesin ne forum?
alda nga ke hum mi?jena ktu ju huuuuu..c'č neshiunoooo?ahahaha ju ka bo burri xheloz me mua se len me te hy ne forum ahahaha..fol ri mos ki turp ste hajm
drago, tranvestitat?ca ke me ca ke?sdi si ta kaloj kohen![]()
Avash se me ēave daullen e orekios,pse uleret.
po me keto zhnderrimet nga burre ne grua s'kam si te njoh.
mos me gacmo se jam me nerva dhe ne diet +10chili.
mbeta ne biciklet po me shume fryhem.
po ti ndonje te re? apo pret te jem une shkesi se s'te mer njeri per grua ty.
ahahah o dreqe qe je po pse se hap nai her posten ti qe te informoj?po nejse mos u merzit mbaroj puna kshu qe burr do ngel
un te re?ahahah ja si me shef kshu jam,vetem se kam nje hall me pak tani dhe shum mir jam..tani qe te ndegjoj ty pastaj pu pu pu vetem te vdes se pash cdo gje te mir nga jeta pastaj
she she mos me ngacmo thot..po pse moj kush jam un burri jot qe i thu me dhem koka?ah tja kishe then tani sdo ishe me nerva,as me +10kg per kemb ahahahah
ruhu moj se si un do dali maje men!!!!!!!!!!!!!!
P.S. he ma gje ti grun,po filloj te pres un!!!si ty e du..ma te bukur sigurisht![]()
do tju kerkoja ndihme per nje ish shokun tim qe kam humbur kontakt me te prej 4 vitesh
quhet Ervin Sinani (nga Tepelena) , ate kohe ka jetuar ne Rome, ka 2 motra me te vogla ne moshe, mamaja e tij ka qene mesuese frengjishte Flora
nqs dikush mund te me ndihmoj per te ardhur ne kontakt me te
ju faleminderit
Krijoni Kontakt