Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Periodi Lexo Postimin
    faruk, e kuptoj se per te udhehqur nje biznes nuk keni edhe aq kapacitete mendore dhe intelektuale, ne kete aspekt jeni i kufizuar . Kjo me ka dhen te kuptoj ne baz te shkrimeve dhe opinioneve qe i ke shfaqe ne te shumten e rasteve ne tema te larmishme.
    Megjithate, mos thuani se jeni veten nje ithtar i nje partie ( PDSH-se) pa asnje pik interesi. Ketu edhe po genjeni me te madhe. Se pikerisht kjo partia e Menduh Pandles te gjeti nje pune ne administrat si nenpunes i nje instucioni perkates.
    Ndoshta edhe ne kete pike nuk keni plotsuar kushte, mirpo nena parti si gjithmon jo pariomore.

Por ti mos u merzi dhe ti humbasesh shpresat, ta kesh shendetin gjen me kryesore ne jete, tjerat vijn ngadal dal secila ne vendin e vet. Perpos PDSH-se e cila eshte zhyte ne humnere.
    Ngushllime!

and

Pershendetje ...
    pasi qe thashe se nuk me njifni dhe nuk keni te drejte te jepni mendime per mua kete e thash ne nje teme tjeter,,,tash ta konfirojme se ne kete citim ke bere shume gabime:
    e para aftesite e mia ndaj tuat kane dallim se une nuk fyej pa faj asnje, aftesite e mia nuk jane te kufizuara por respekti ndaj njerzimit po ja edhe ne kete rast nuk do te ofendoj edhe pse e meriton e dyta nuk kam asnje interes nga pdsh kam disa lidhje familjare,
    nuk me ka punsuar pdsh si nenpunes jam punsuar ne vitin 2005 kur ne pushtet isht bdi- por jo edhe nga bdi- por nga projekti i dashamireve tane si B.e madhe dhe Holanda (ska nevoj te ta spjegoj situaten).
    tjetra aftesite e mia TY nuk je askushi ti vlersosh...
    dhe fundja ngushellime mos mer nga une po mer nga ali shizofreni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga faruk_01 : 25-09-2008 mė 19:47
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    shum kontradiktor o faruk edhe ti haj medet haj... ( mos te them se po rren se po me vie keq)
    Ti si duket ose harron se qka flet me heret ose je rrenacak i dobet , sepse ka rrenacak e kalu rrenacakut.

Pastaj,sikur ta kishe fol te drejten ( ta zem) nuk mbrohet partia ne baz te nepotizmit - familjarizmit , gjoja qenka nje i aferm i yti . Ti me kete rast dukesh naiv se dikush te dirigjon te shkosh pas nje partie , te ciles nuk ia din platformen, statusin, kryesin, antaret , deget, nendeget etj.
    Thjesht ti je nje me shum , ne trumen e madhe pa koke qe ju vrapojn partise.
    A e sheh se naivitetin e nxjerr fushes , nuk thot kot nje shprehje popllore : Mos e vet se t'kallxon vet " ..

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    shum kontradiktor o faruk edhe ti haj medet haj... ( mos te them se po rren se po me vie keq)
    Ti si duket ose harron se qka flet me heret ose je rrenacak i dobet , sepse ka rrenacak e kalu rrenacakut.

Pastaj,sikur ta kishe fol te drejten ( ta zem) nuk mbrohet partia ne baz te nepotizmit - familjarizmit , gjoja qenka nje i aferm i yti . Ti me kete rast dukesh naiv se dikush te dirigjon te shkosh pas nje partie , te ciles nuk ia din platformen, statusin, kryesin, antaret , deget, nendeget etj.
    Thjesht ti je nje me shum , ne trumen e madhe pa koke qe ju vrapojn partise.
    A e sheh se naivitetin e nxjerr fushes , nuk thot kot nje shprehje popllore : Mos e vet se t'kallxon vet " ..
    o kok bosh....si stausin si deget dhe gjith strukturen i kame shume mire te njohura,,,,nuk eshte rastesi kjo pse ty meresh me shkrimet emua ty je bdi une jam pdsh..ska te keqe ketu por prej ketij momenti un nuk do te komentoj asgje se me duket e kote....ta mar te drejten te me shkruash komente....

p.s. skije pik ndergjegje andaj zdua te merem me ty, se me duket e humb kohen kot

Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Ngadal faruk mos u nxej , s'te kam faj une qe t'i devijon nga vetvetja ( me demek rren pa pardon) ..

Pastaj, ky eshte forum per te debatu . Une nuk te kam faj se ti je i vetpelqeyer dhe nuk ke qejf me te kundershtu ( me ti nxjerr rrenat lendines.)

Rrenave duhesh t'i dalesh zot, .. se ashiqare po shihet se sa debatues frigacak je.

Her andej, e her kendej nga te fryej era ... s'ka ashtu faruk.

Duhesh nje her e pergjithmon te formosh principe dhe mos t'i shkelesh.

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Ngadal faruk mos u nxej , s'te kam faj une qe t'i devijon nga vetvetja ( me demek rren pa pardon) ..

Pastaj, ky eshte forum per te debatu . Une nuk te kam faj se ti je i vetpelqeyer dhe nuk ke qejf me te kundershtu ( me ti nxjerr rrenat lendines.)

Rrenave duhesh t'i dalesh zot, .. se ashiqare po shihet se sa debatues frigacak je.

I kemi te njohura principet e DUI-t dhe te antarve te saj. Kane qene, jane dhe do te jene Berlloqe, shpifsa, tradhtr dhe matrialista. Kjo dihet sikurse ajo qe eshte 1.

WebAdministrator Maska e Albelektronik
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    biznesi i juaj eshte i lidhur me ndonje parti poltike pdsh apo bdi,,,,ngelni edhe nga une i respektuar edhe pse nuk ju njoh tung
    Pershendetje Faruk!

Une ne Maqedoni kam prej 2005 dhe di shume mire situaten aty, e dyta bizneset qe une kam aty nuk kane lidhje me asnje parti politike dhe per kete as jane djegur e as jane shkaterruar ndonjehere apo mbyllur,. une jam shqipetar i Shqiperis dhe i vleresoje Shqipetaret e maqedonis sepse me kane respektuar e bere shume pershtypje gjate kesaje kohe, nuk jemi duke share ose ofenduar njerzit ketu por duke share politiken dhe ate cka ajo duhet te ndryshoje sepse je vete koshiente se aty jane vrar njerez per politiken me shume se kudo dhe kane nje urrejtje shume te theksuar dhe rrenjosur o njeri. edhe nga une respekte, hajde tung.

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590

PO JAM KETU,,,KURE NUK I KAM IKUR TE VERTETES,, PASI QE KURE NUK REJ,,SKAM INTERES NGA RENA JO UNE ASKUSH,,,NUK IKI KETU JAM OK.JA PERSERI DO TE DEBATOJME PO JO SI TY ME OFENDIME SE NESE KALOJ EDHE UN NE OFENDIME DO TE BIE NE NIVELIN ( QE NUK DUA ) MADJE,,CFAR TE KAM GENJY UNE ,,,NGA I NXORE KETO PALLAVRA TASH...E FUNDJA SI HERE ANDEJ E HERE KENDEJ KETE SE KUPTOJ PER KE E KE FLAJEN CFAR LUHATJE VEREJTE TEK UNE....???

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Olsjon Rrapushi Lexo Postimin
    Pershendetje Faruk!

Une ne Maqedoni kam prej 2005 dhe di shume mire situaten aty, e dyta bizneset qe une kam aty nuk kane lidhje me asnje parti politike dhe per kete as jane djegur e as jane shkaterruar ndonjehere apo mbyllur,. une jam shqipetar i Shqiperis dhe i vleresoje Shqipetaret e maqedonis sepse me kane respektuar e bere shume pershtypje gjate kesaje kohe, nuk jemi duke share ose ofenduar njerzit ketu por duke share politiken dhe ate cka ajo duhet te ndryshoje sepse je vete koshiente se aty jane vrar njerez per politiken me shume se kudo dhe kane nje urrejtje shume te theksuar dhe rrenjosur o njeri. edhe nga une respekte, hajde tung.
    te uroj edhe me tej suksese ne biznesin tende,,,eshte mire pasi qe vlereson ate qe duhet,,respekti i nders sjellt edhe me shume i afron njerzit...po ka mangesi ne taborin politik shqiptar por une jam kunder asaj te fajesohet vetem njera pale...

Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    faruk mos u bo melaqe e mullirit.
    Natyra ime dhe edukata familjara nuk ma lejon te fyej dhe ofendoj askend. Plus asaj kur kujtoj se me ofendime mirren njerezit e ceket ateher kjo eshte 'dobesia' ime me e madhe.

Kurse mbrem ti 'dole' me faruk dhe hyre me nje pseudonim tjeter dhe e hjeke vnerin prej barku duke fyer dhe ofenduar zi e me zi.

Mos u shit si hoxhe katundi, se nuk ke mjekerr . O.K

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    faruk mos u bo melaqe e mullirit.
    Natyra ime dhe edukata familjara nuk ma lejon te fyej dhe ofendoj askend. Plus asaj kur kujtoj se me ofendime mirren njerezit e ceket ateher kjo eshte 'dobesia' ime me e madhe.

Kurse mbrem ti 'dole' me faruk dhe hyre me nje pseudonim tjeter dhe e hjeke vnerin prej barku duke fyer dhe ofenduar zi e me zi.

Mos u shit si hoxhe katundi, se nuk ke mjekerr . O.K

gjitmon e them te verteten andaj nuk i frigohem askuj pervec Zotit, un kete nuk e kam pseudonim kete e kam emer te vertet dhe jam regjistruar ne kete forum qe nga viti 2006, prej ateher deri me tash vetem me kete emer hyj ne forum ( pas nje pauze te gjate), sa i perket mbreme un aspak nuk kam qene jo ne forum po as ne internet, pas nje pune fizike isha shume i lodhur dhe nuk kam hyre ne net.., ende se kam kontrulluar temen me radhe andaj nuk e dij kush dhe cka ka shkruar, skam nevoj te te jap shpjegim por me vjen keq kur dikush me akuzon pa baze, fjaleve mia nuk i frigohem dhe cka them i rij pas asaj mirepo un nuk kam ofenduar askend megjithate TE JAP BESEN E SHQIPTARIT QE KY ESSHTE I VETMI NICK QE HYJ UNE NE KETE FORUM...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Mbijeton pa zemėr pėr 118 ditė
    Nga ☆Angie☆ nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-11-2008, 02:51
  2. Lezha, kjo antike !
    Nga trinity nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 09:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •