Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Citim Postuar mė parė nga Bl3ri Lexo Postimin
    Opss edhe ajo eshte nje pune
    Vec doli ne shesh personi qe shkrun me disa emra

Per cilin e kije fjalen? Bėrxolle e shkijeve...

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga BAC4 Lexo Postimin
    Per cilin e kije fjalen? Bėrxolle e shkijeve...
    Kujt i dogji reagoi
    Kurse per ate fjalen e dyte kujdes se ma te flliqt se ju sdo del njeri ketu, vec se mbaheni patriota kot, ua njoh akraballakun
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Opss edhe ajo eshte nje pune
    Vec doli ne shesh personi qe shkrun me disa emra
    Mire qe ty e pranoke punen tende

heheheheheh sa qesha hahahahahhaha nejse ke qef te mendosh ashtu nuk ta prishi
    Po nese te intereson aq shum per mua un nuk kam shum kohe te hy shpesh ne forum po sa her qe hy shkruaj nga dicka per te mire ose per te keq sme intereson po shkruaj te kete muhabet dhe sa per informata te gjithe ketu shumica qe me njohin dhe i njoh live mund tet a vertetojn se un nuk merem me kesi lloj gjerash se un nuk mbaj maska sikur ti e disa te tjere ketu ne forum qe fshehin identitetin e vet per shum shkaqe per mua e din te gjith ketu se kush jam kam ven emrin Armend dhe shumica me thirin UCK-a (ne tetove) jam prej Poroj, ja qe nuk e fsheh akoma identitetin tim.
    Me vjen keq qe nuk frekuentoj me shum kohe ne forum dhe sme ka ren nder mend qe te hap nick-a te tjer po si duket po te kem me shum koh do e bej vetem per qefin tend.
    Sui generis

shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Jo skam koment, vetem se nuk eshte dicka interesante per tu habitur pervec se marketing politik pa pagese dhe i pa vlefshem
    ke te drejte kur thua pa pages. por nuk ke drejte te thuash margeting dhe i pavlershem eshte i vlershem bile shume per nje shqiptar i cili din se paku te dalloje te bardhen nga e zeza..e nese ty nuk logjikon ajo eshte e mete e jote psiko fizike...tung
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin

Po nese te intereson aq shum per mua un nuk kam shum kohe te hy shpesh ne forum po sa her qe hy shkruaj nga dicka per te mire ose per te keq sme intereson po shkruaj te kete muhabet dhe sa per informata te gjithe ketu shumica qe me njohin dhe i njoh live mund tet a vertetojn se un nuk merem me kesi lloj gjerash se un nuk mbaj maska sikur ti e disa te tjere ketu ne forum qe fshehin identitetin e vet per shum shkaqe per mua e din te gjith ketu se kush jam kam ven emrin Armend dhe shumica me thirin UCK-a (ne tetove) jam prej Poroj, ja qe nuk e fsheh akoma identitetin tim.
    Me vjen keq qe nuk frekuentoj me shum kohe ne forum dhe sme ka ren nder mend qe te hap nick-a te tjer po si duket po te kem me shum koh do e bej vetem per qefin tend.
    mos i ven vesh pasi qe ai qe vet fsheh identitetin mendon se te gjithe e fshehin edhe per mua i njeti pat shkruar se je ty me dy nicka apo je tjeter,,,e din si thone ai qe ka mizen nder kapel...nejse ska lidhje edhe ai ska me cte meret kohen e lire e kalon me pune te kota.....

WebAdministrator Maska e Albelektronik
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    Me te gjitha goditjet qe i behen Partis Demokratike Shqipate ajo prap se prap ka force per te mbijetuar si e vetmja parti per artikulimin e interesave kombetare shqiptare, te nderuar a nuk eshte paksa e cuditshme pse te gjithe faktori maqedonas ia ka zilin kesaj partie, pse e akuzojne per fundamentalizem , cka do te thote kjo, pse mundohen ta shtypin, pse i prishen zgjedhjet ne te gjitha vendvotimet ku fitoj PDSH me 1 qershor 2008, a jane keto rastesi, pse liderin e kesaj partie ne kohen kur ishte ne opozit 2002-2006 e pergjoi dhe e ndiqte siguirimi dhe kunderzbulimi shteteror maqedonas...
    me kete te fundit me formimin e partis se re nga ana e IMer Selmanit a mendoni se eshte rastesi, dhe nga ana tjeter gruevski dhe mediumet maqedonase top teme mbajne kete dukuri madje duke theksuar ''ylli i ri ne skenen politike ne maqedoni'' ( tv maqedonas dhe anti shqiptar SITEL ora 18;00 data 13.09.2008) , madje edhe emri i partis do te jete dicka e re, shume demokratike etj dhe jo shqiptare e per shqiptaret...
    PDSH_ jo vete qe do te mbijetoj por edhe do te forcohet akoma ma shume,'' do te vije vera perseri tek dera''
    Eshte e vertet se nuk ka te perkyer ka mangesi edhe ne PDSH por duhet mire analizuar se PDSH kure nuk ka devijuar nga rruga shqiptare
    Pershedetje!

Faruk pa mbledur mendjen per tu bashkuar dhe bere shtet nuk keni parti ju, ti ke ndonje biznes qe i ke hyre me kaq zell kesaj PDSH ? sepse di qe aty sa kam qene une gjithe bizneset i kishe mbas PDSH-s. dhe sdi te mos kishte shqipetare maqedoni pa u grindur jo pdsh e jo bdi, megjithate do te reflektoni gradualishte e do te kuptoni edhe ju cka eshte politika dhe e evropa plake nuk eshte personale ok, te me kuptoshe. sdi qe ndonje karpentier qe ndertone shtepi te behet nje politikane e denje per te udhehequr nje vend, do te ishte shume i zoti per te bere biznese ndoshte :P ok, klm.

WebAdministrator Maska e Albelektronik
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    14

hmmmmmmmmmm

Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin

Pershendetje!

Hmmmmmmmmmmmmmm a e din ti Armend cka ka thene Leka kam qene edhe ne poroj Ti Armend i mbeshtet ato cka u be ne 1 Qershore aty ne Tetove? ne momentin qe u nderpre edhe lidhja telefonike dhe filloje te degjohej vec kallash nikovi,kam qene ne poroje edhe diten e votimeve, mund te te theme qe kishte edhe makina te Shqiperis (TR dhe FR) ne qendren e votimit dhe cka u be me pas. Ku i keni komandatet more qe bene luften, jane vene mbas politikes e mendojne vec per pare. Une ne Tetove kam 2 biznese dhe sjam aspak i kenaqur e politiken, por shume i respektuar me njerzit qe njof dhe me njohin, i keni vene damken e zeze vetes me politiken.

Respekte; Olsi

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Olsjon Rrapushi Lexo Postimin
    Pershedetje!

Faruk pa mbledur mendjen per tu bashkuar dhe bere shtet nuk keni parti ju, ti ke ndonje biznes qe i ke hyre me kaq zell kesaj PDSH ? sepse di qe aty sa kam qene une gjithe bizneset i kishe mbas PDSH-s. dhe sdi te mos kishte shqipetare maqedoni pa u grindur jo pdsh e jo bdi, megjithate do te reflektoni gradualishte e do te kuptoni edhe ju cka eshte politika dhe e evropa plake nuk eshte personale ok, te me kuptoshe. sdi qe ndonje karpentier qe ndertone shtepi te behet nje politikane e denje per te udhehequr nje vend, do te ishte shume i zoti per te bere biznese ndoshte :P ok, klm.
    jo skam asnje interes personal apo biznesor me pdsh..jam thjesht simpatizant i nje partie politike, ndoshta ke qendruar ne tetov per disa dite dhe kjo nuk mundet te jete e duhur per te kuptuar gjithe mllefin e antareve te pdsh, jo te gjithe kane biznese te lidhura me te, nuk eshte e mundur, ne te gjitha partit politike ka biznismes qe shfrytzojen ate parti por nuk do te thote qe te gjithe jane te tille'' cdo te ndodhte ateher'', dhe jo te gjithe jane te lidhur ndaj nje partie vetem per interes personal nuk eshte e sakte...
    me respekt
    tung

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Olsjon Rrapushi Lexo Postimin
    Pershendetje!

Une ne Tetove kam 2 biznese dhe sjam aspak i kenaqur e politiken, por shume i respektuar me njerzit qe njof dhe me njohin, i keni vene damken e zeze vetes me politiken.

Respekte; Olsi
    biznesi i juaj eshte i lidhur me ndonje parti poltike pdsh apo bdi,,,,ngelni edhe nga une i respektuar edhe pse nuk ju njoh tung

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anėtarėsuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    faruk, e kuptoj se per te udhehqur nje biznes nuk keni edhe aq kapacitete mendore dhe intelektuale, ne kete aspekt jeni i kufizuar . Kjo me ka dhen te kuptoj ne baz te shkrimeve dhe opinioneve qe i ke shfaqe ne te shumten e rasteve ne tema te larmishme.
    Megjithate, mos thuani se jeni veten nje ithtar i nje partie ( PDSH-se) pa asnje pik interesi. Ketu edhe po genjeni me te madhe. Se pikerisht kjo partia e Menduh Pandles te gjeti nje pune ne administrat si nenpunes i nje instucioni perkates.
    Ndoshta edhe ne kete pike nuk keni plotsuar kushte, mirpo nena parti si gjithmon jo pariomore.

Por ti mos u merzi dhe ti humbasesh shpresat, ta kesh shendetin gjen me kryesore ne jete, tjerat vijn ngadal dal secila ne vendin e vet. Perpos PDSH-se e cila eshte zhyte ne humnere.
    Ngushllime!

and

Pershendetje ...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mbijeton pa zemėr pėr 118 ditė
    Nga ☆Angie☆ nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-11-2008, 02:51
  2. Lezha, kjo antike !
    Nga trinity nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-08-2003, 09:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •