Ishte PIS (partia e Imer Selmanit) u bo DER (Demokracia e Re), lol ...
Uroj qe te bejne dicka te mire per shqiptaret, edhe pse jam me rezerva. Te shohim si do veprojne.
Po kane flamuj, emblema, faqe interneti, etj!? Ku mund t'i shohim nga afer?
Ishte PIS (partia e Imer Selmanit) u bo DER (Demokracia e Re), lol ...
Uroj qe te bejne dicka te mire per shqiptaret, edhe pse jam me rezerva. Te shohim si do veprojne.
Po kane flamuj, emblema, faqe interneti, etj!? Ku mund t'i shohim nga afer?
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Mendimi per " Demokracine e Re " .... me gezof te vjeter:
PIS-i beri DER-in mu ne muajin Ramazan,
Njerezit nuk nderrojne pse nderrojne subjektet, kjo eshte gje e njohur sidomos ne trevat tona qe shumica e atyre qe merren me politike- por thuajse se edhe shumica e elektoratit gjitheashtu.. i kane nderruar thuajse te gjitha subjektet ...por a nderruan ata dhe elektorati!?...une mendoj se jo...dhe mendoj se kurre nuk eshte vone per nderrime pozitive dhe shpresoj se vec ambicieve pushtetore te jete nje ambicie per nderrim ne situaten e mjerueshme te vendit...se paku te japin nje kontribut me te qenit e tyre konstruktiv.
Per PDSH qe ende ka mbetur me M.Thacin edhe pas kesaj ndarje:
I thone fjales urte:" dil dhe e vra, hakun mos ja ha.".. ku dua tia ces timin une:
Deputetet qe jane zgjedhur si mandatare te PDSH-se , duhet si post-numer- deputeti- ti mbesin PDSH-se.
Sa u takon individeve ish-deputete te PDSH-se qe jane sot antare te nje subjekti te ri duhet te kene statusin e antarit te Demokracise se Re,dhe per postin e deputetit mund te konkurojne kur kjo parti te marri pjese ne zgjedhje demokratike.
Personalisht mendoj se cdo post nuk duhet te jete prone e individit qe ai te mund ta marre me vete pa marre parasyshe se ai e nderron subjektin.(nuk e di si eshte e rregulluar me ligj )
Kaq per deputetet e PDSH-se qe duan te jene prape deputete por te nje subjekti tjeter, mendoj se cdo hap ne politike ka edhe pasoja qe duhet pranuar si realitet qe duhet ballafaquar.
Per M.Thacin: nese vazhdon me retoriken nencmuese, sharlatane dhe etiketuese sic thote:" eshte veprimtari antishqiptare" ai do te mbesi i vetem si kryetar dhe antar partie ju kujtohet ...si ju tingellon kjo: "Une ju garantoj", " Une ju siguroj"...dhe ne fund do te thote " Une PDSH-ja "="Partia jam une"...edhe bukfalisht bile kete rradhe vete kryetar vete anetar..
Suksese ne vendnumrim bashkombasit e mij..kur te kaloni neper te gjitha partite ,formoni te reja dhe me emra te rije...por nderroni edhe gezofin mor amani...nderroni edhe platformat, nderroni edhe veprat mos e lini popullaten edhe pas gati njezet viteve dhe pas nje lufte te luftoje per gjuhe dhe flamur...qe mos ta leni popullaten edhe njehere ne balte nderroni vetveten,kete e keni ne duart tuaja.
me nderime,
bili99
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 16-09-2008 mė 16:48
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
Imer Selmani shkon ne amerik per ti mar instrukcionet e metejshme te veprimit,kur kthehet shiqoni...
LAJM
Kryetari i Demokracisė sė Re vizitė nė SHBA 17/09/2008 13:49:09
Kryetari i partisė Demokracia e Re, Imer Selmani prej nesėr do tė qėndrojė pėr vizitė zyrtare nė Shtetet e Bashkuara tė Amerikės.
Kryetari i partisė sė sapoformuar shqiptare nė Maqedoni do tė zhvillojė takime nė Nju Jork dhe Uashington me personalitete tė njohura tė jetės publike dhe politike amerikane dhe shqiptaro-amerikane.
Imer Selmani nė agjendėn e takimeve siē merr vesh agjencia e lajmeve INA do tė zhvillojė takime me kongresmenė dhe senatorė tė njohur amerikan qė janė tė njohur edhe si lobues tė ēėshtjes shqiptare, por nė agjendė janė paraparė edhe takime me pėrfaqėsues tė Departamentit Amerikan tė Shtetit dhe udhėheqėsit e organizatave dhe komunitetit shqiptaro-amerikan nė Uashington dhe Nju Jork.
"Zhvillimet e brendshme politike nė Maqedoni, implementimi i reformave dhe Marrėveshjes sė Ohrit, ēėshtja e emrit dhe njohja e Kosovės do tė jetė temat kryesore pėr tė cilat do tė bisedojė kryetari i Demokracisė sė Re, Imer Selmani gjatė qėndrimit tė tij nė SHBA. (INA)
Hahaha kur do pyesin njerzit per cilin votove per DR, po per cilin DR aper dr.hasanin, a dr.hisenin, ncncncn
ska buk as pi ktine.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Imer Selmani do te fiton bindshem....e duan shqiptaret.
Kjo eshte FAKT.
LOL
www.demokraciaere.org - shihni logon e partise aty
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt