Close
Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 190
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR
    pershjendetje Butesi

Ju vete e keni ne islamizem kete se muhamedi ishte nje pedofil. Sa vjece ishte ajsha. a eshte normale nje veper e tille.... kjo eshte e nje njeriu te smure psiqik vetem muhamedi eshte ky.

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    Citim Postuar më parë nga Gimi3 Lexo Postimin
    hahaha xemanuel si zakonisht titullohesh " I deshtuar neper diskutime " ose thene me mire kur te me shikosh qe jam online mundesisht me anashkalo sic bejne shumica ketu

Ti po flet sikur prifterit,murgjinit dhe rabinet ne ate kohe qe kur e shikonin se nje njeri i pasur kishte vjedhur e falnin e kur e gjenin nje te varfur duke vjedhur ia kepusnin doren

Ti xemanuel me sa duket po flet nga pervoja te ka abuzuar ndonje prift sexualisht a perse e tere kjo perkrahje ?

ti po mendon se une thash qe prifterinjet katolik jan me te vertet prifterinje me gjithkuptimin e fjales

jan shume larg realitetit dhe te vertetes

te ralle jan ata prifta katolik qe jan pedofila qe bejne abuzime sexuale kete nuk e pranon krishterimi
    edhe krishterimi nuk e lejon pedofiline
    ndersa islami me ligj e pranon pedofiline dhe jan shume normale
    ndersa muhamedi eshte nje njeri i djallit sepse ishte nje manjak sexual
    Ndryshuar për herë të fundit nga xemanuel : 15-09-2008 më 16:33

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    A jeni duke folur per pedofiline qe po zhvillohet nga prifterit e juaj neper kisha.

para ca ditesh lexova nje artikull ku 1 prift kishte bere marredhenie seksuale me 40 murgesha edhe ne fund kishte fituar HIV/AIDS-in !
    Prifti nuk ashte profeti i fese se krishtere, dhe kur ndollin gjana te flliquna ata denohen, kuse neper vende islamike ato lejohen.

Nuk e lejon krishterimi pedofiljen e pederastin siq e lejon islami.

Anëtarësuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Prifti nuk ashte profeti i fese se krishtere, dhe kur ndollin gjana te flliquna ata denohen, kuse neper vende islamike ato lejohen.

PER TE KUPTUAR ME MIRE RETH SEXOLOGJISE SE KURANIT DHE TE MUHAMEDIT DISA FAKTE

Shumë besimtarë musliman pohojn se prej Kuranit mësohen barazitë gjinore dhe se gruja nuk nënçmohet si në realitet.
    Këtu do ti paraqes disa fjalë që më shumë më lën përshtypje nga Kurani dhe ta shqyrtojm sa përputhet kjo me pohimin e kujt do që mendon se Kurani jap të drejta të barabarta.

Citim:
    Suretu En Nisaë (4)

3.
    Në qoftë se frikoheni se nuk do të jeni të drejtë ndaj bonjakeve, atëherë martohuni me ato gra që ju pëlqejnë; me dy, me tri e me katra. E nëse i frikoheni padrejtësisë (ndaj tyre), atëherë vetëm me një, ose (martohuni) me ato që i keni nën pushtetin tuaj (robëreshat). Ky (përkufizim) është më afër që të mos gaboni.

Sa ide e mirë për me përhapë fenë tu u martu me rrobënesha. Por gratë nuk kan të drejtë me marr më shumë se një burrë.

Femrës i trashëgohet sa gjysma ndaj meshkujve.

Citim:
    11.
    All-llahu ju urdhëron për (çështen e trashigimit) fëmijët tuajër mashkullin hise sa për dy femra; nëse janë (trashëgimtare) vetëm femra, dy e më shumë, atyre ju takojnë dy të tretat e pasurisë që trashëgohet; nëse është një femër, asaj i takon gjysma; për prindërit, për seilinnga ata, lu takon e gjashta nga ajo që ka lënë (i vdekuri) nëse ka fëmijë; e nëoftëse (i vdekuri) nuk ka fëmijë e atë e trashëgojnë (vetëm) prindërit, atëherë nënës së tij i takon një e treta; në qoftë se ai (i vdekuri) ka vëllezër, nënës së tij itakon vetëm një e gjashta, (kjo e drejtë në trashëgim bëhet) pasi të kryhet (vasijjeti) që ka lënë dhe pasi të lahet borgji; ju nuk dini se kush është më afër dobisë suaj. (Ky përcaktim është) Urdhër nga All-llahu. Vërtet All-llahu është më i Dijshmi, më i Urti.

Vetëm burrat mund të jenë dëshmitar për me i dënu gratë mizorisht për një vepër të papranume.
    15.

Citim:
    Ato nga gratë tuaja që bëjnë imoralitet (zina), kërkoni që kundër tyre të dëshmojnë katër vetë prej jush (burra); nëse vërtetohet më dëshmitarë (imoraliteti), mbyllni ato në shtëpia derisa t’i marrë vdekja ose derisa All-llahu të përcaktojë ndonjë rrugë për to.

Allahu i urti e i gjithëdishmi, të vetmet gra të martuara që ti lejon për seks janë ato të kapuna rrobnesha të luftës.

Citim:
    24.
    (Nuk u lejohet të martoheni) Edhe me gra të martuara (që kanë burrat e nuk janë të lëshuara), përveç atyre që i keni futur në pushtetin tuaj (robëreshat e lufrtës). (Ky është) obligim mbi ju nga All-llahu. U janë lejuar, pos këtyre (që u përmendën), të tjerat që t’i merrni me pasurinë tuaj (me niqah) duke pasur për qëllim bashkëshorësi e jo prostitucion (kurvëni). Epër atë që përjetuat ju nga ato (gratë me të cilat patët kurorë), jepnu shpërblimin e tyre të caktuar se është obligim. E nuk ka pengesë për ju, pas përcaktimit (te niqahut), në atë që ju pëlqeni mes vete. All-llahu është i gjithëdijshëm, i urti.

Rrahni gratë ndonjëhere, nëse nuk ju ndikojnë këshillat.

Citim:
    34.
    Burrat janë përgjegjës për gratë, ngase All-llahu ka graduar disa mbi disa të tjerët dhe ngase ata kanë shpenzuar nga pasuria e tyre. Prandaj, me atë që All-llahu i bëri të ruajtura, gratë e mira janë respektuese, janë besnike ndaj të fsheftës. E ato që keni dro kryelartësisë së tyre, këshilloni, madje largohuni nga shtrati (e më në fund), edhe rrahni (lahtë, nëse nuk ndikojnë këshillat as largimi), e nëse ju respektojnë, atëherë mos u sillni keq ndaj tyre. All-llahu është më i larti, më i madhi.

Gratë e Muhamedit rrinin të mbylluna në shtëpi.
    Suretu El Ahzabë (33)

Citim:
    32. O gratë e Pejgamberit, ju nuk jeni si asnjë grua tjetër, nëse keni kujdes e ruheni, andaj mos u llastoni në të folur e të lakmojë ai që ka sëmundje në zemrën e tij, po thuani fjalë të matura.
    33. Dhe rrini në shtëpitë tuaja e mos shfaqni bukurinë tuaj si shfaqej në injorancën e hershme, falnie namazin , lepnie zeqatin dhe respektonie All-llahun dhe të dërguarin e Tij. All-llahu ka për qëllim që nga ju o familje e shtëpisë (se Pejgamberit) të largojë ndytësinë e mëkateve dhe t’ju pastrojë deri në skaj.

Muhamedit i lejohet të martohet me çfarëdo gruaje që do; bile edhe me incest

Citim:
    50. O ti Pejgamber, Ne të kemi lejuar gratë, të cilave u ke dhënë shpërblimin e kurorës, dhe ato që me ndihmën e Akkahut hynë në posedimin tëned (robëreshat e luftës) dhe bijat e axhës tënd, bijat e hallave tua e dajës tënd, bijat e tezeve tua (të janë lejuar, pos grave me nuqah dhe të afërtat), të cilat kanë migruar (kanë bërë hixhret) si ti, dhe një grua besimtare nëse ajo ja falë veten Pejgamberit dhe nëse Pejgamberi dëshiron të martohet me të (një martesë e tillë pa shpërblim të niqahit) duke qenë kjo (rast) vetëm për ty e jo edhe për besimtarët. Ne e dimë se ç’u kemi bërë atyre obligim rreth grave të tyre dhe rrëth atyre që i kanë në pronësinë e vet, ashtu që ti të mos keshë vështirësi, e All-llahu është që falë shumë, është mëshirues.

51. Ti je i lirë të lëshosh atë që don prej tyre dhe të mbash pranë vete atë që don, e edhe të kërkosh afrimin e asaj nga e cila ke qenë larguar, dhe nuk ke mëkat. Kjo është më së afërmi që ato të qetësohen shpirtërisht e të mos brangosen dhe të jenë të kënaqura me atë që ti u ofron të gjitha atyre. All-llahu e di çka mbani në zemrat e tuaja, All-llahu është më i dijshmi, më i buti.

Disa komplekset sociopatike të Muhamedit.

Citim:
    53. O ju që besuat, mos hyni në shtëpitë e Pejgamberit ndryshe vetëm se nëse u lejohet për ndonjë ngrënie e duke mos pritur përgatitjen e saj, por kur të thirreni, atëherë shpërndahuni, duke mos hyrë në bisedë me njëri tjetrin, vërtet këto (pritja, qëndrimi, biseda) e mundojnë Pejgamberin, por ai turpërohet prej jush; All-llahu nuk i turpërohet realitetit. E kur kërkoni prej tyre (grave të Pejgamberit) ndonjë send, atë kërkonie pas perdës, kjo është më e pastër për zemrat tuaja dhe të tyre. Juve nuk u takon ta mundoni të dërguarin e All-llahut, e as të martoheni kurrë me gratë e tij, pas (vdekjes së) tij. Këto janë te All-llahu mëkat i madh.

Paska pas vështirësi të mëdha me xhelozi të skajshme ky. Nuk më befason as sjellja e tij që ngjan me një sociofobik meqë kishte një përvojë të rrëndë jetësore.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin

Ashtu eshte sic thua ti! Nuk e lejon krishterimi pedofiline as pederastine , islami i lejon keto !
    Cdo dite neper televizore shikojme hoxhallare dhe imam te ndryshem qe akuzohen per vepra te tilla, ja dje duke fshletuar interneti gjeta kete vidoe ne you tube e titulluar

"Sex Crimes and the Makka"

Shiokje videom ne poshte

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Gimi3 ,budallakia me e madhe eshte te mendosh se je i mencur sepse vet fakti qe je badallakapsur pas kultit te Muhamedit alias David Koresh mencuria jote le shume per te deshiruar.

Tani te dalim ne teme.
    Sa here qe flitet per pedofilin e Muhamedit ju turr e tek priferinjet.
    A jeni ne gjendje te dalloni ndryshimin e te qenit prift dhe profet.
    Sipas feve profet nuk munde te behet kush te doj ,por vetem ai qe e zgjedhe ZOTI ndersa prift e hoxhe kush te doj.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Gimi3 ,budallakia me e madhe eshte te mendosh se je i mencur sepse vet fakti qe je badallakapsur pas kultit te Muhamedit alias David Koresh mencuria jote le shume per te deshiruar.

Tani te dalim ne teme.
    Sa here qe flitet per pedofilin e Muhamedit ju turr e tek priferinjet.
    A jeni ne gjendje te dalloni ndryshimin e te qenit prift dhe profet.
    Sipas feve profet nuk munde te behet kush te doj ,por vetem ai qe e zgjedhe ZOTI ndersa prift e hoxhe kush te doj.
    Po je gabim ore Miriam, je gabim!
    A.s. Muhamedi nuk ka qene pedefil, te gjitha ato qe i sjell ti si "fakte" qe gjoja ka qene pedofil, nuk jane asgje tjeter vecse shpifje kunder personalitetit te profetit.
    Hadithet tek te cilat bazohesh ti nuk mund te merren si burim autentik i informacionit ngase kane kontradita ne vehte ( e di qe shum musliman do me quajne qafir kur e them kete ) , por kjo eshte e vertete.
    Ata qe lexojne me vemendje hadithet e kuptojne se hadithet qe folin per Aishen , martesen e saj me profetin , jane hadithe kontradiktore.
    Ne disa haditeh thuhet 6 vjece e ne disa te tjera thuhet 18 gjegjesisht 22 vjecare kur eshte martuar me profetin.
    Nga e di ti qe ajo ka qene 6 vjecare, pse ti nuk i merr per baze hadithet tjera qe thuajne se Aishja ka qene 18 ose 22 vjecare ?!!
    Mos valle deshiron te perdorish kunder islamit vetem ate qe te pelqen ty?!!
    Nese te intereson e verteta, duhet ti lexojsh te gjitha burimet e informacionit e pastaj te sjellish vendim.
    Po nuk ka llogjike kjo qe ben ti aman , kjo i bie sikur me denuar nje njeri me vdekje vetem duke u bazuar tek informacionet qe vijne prej paditesit, dale pak , te degjojme pak mbrojtjen se cfar ka per te thene per kete ceshtje.
    E kam fjalen qe nuk arrihet deri ne nje vendim vetem duke u bazuar ne nje cope informacioni i cili nuk ka asnje garance qe eshte i drejte ose i vertete.
    Ti mund te thuash qe ka shum musliman qe e besojne ate informacion si te vertete, por nuk mund te thuash se vet informacioni eshte i vertete.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Po je gabim ore Miriam, je gabim!
    A.s. Muhamedi nuk ka qene pedefil, te gjitha ato qe i sjell ti si "fakte" qe gjoja ka qene pedofil, nuk jane asgje tjeter vecse shpifje kunder personalitetit te profetit.
    Hadithet tek te cilat bazohesh ti nuk mund te merren si burim autentik i informacionit ngase kane kontradita ne vehte ( e di qe shum musliman do me quajne qafir kur e them kete ) , por kjo eshte e vertete.
    Ata qe lexojne me vemendje hadithet e kuptojne se hadithet qe folin per Aishen , martesen e saj me profetin , jane hadithe kontradiktore.
    Ne disa haditeh thuhet 6 vjece e ne disa te tjera thuhet 18 gjegjesisht 22 vjecare kur eshte martuar me profetin.
    Nga e di ti qe ajo ka qene 6 vjecare, pse ti nuk i merr per baze hadithet tjera qe thuajne se Aishja ka qene 18 ose 22 vjecare ?!!
    Mos valle deshiron te perdorish kunder islamit vetem ate qe te pelqen ty?!!
    Nese te intereson e verteta, duhet ti lexojsh te gjitha burimet e informacionit e pastaj te sjellish vendim.
    Po nuk ka llogjike kjo qe ben ti aman , kjo i bie sikur me denuar nje njeri me vdekje vetem duke u bazuar tek informacionet qe vijne prej paditesit, dale pak , te degjojme pak mbrojtjen se cfar ka per te thene per kete ceshtje.
    E kam fjalen qe nuk arrihet deri ne nje vendim vetem duke u bazuar ne nje cope informacioni i cili nuk ka asnje garance qe eshte i drejte ose i vertete.
    Ti mund te thuash qe ka shum musliman qe e besojne ate informacion si te vertete, por nuk mund te thuash se vet informacioni eshte i vertete.

GV_USA
    Mire.... po e zeme qe ka qene 18 ose 22 vjeqare (edhepse 99% e haditheve thojne qe ka qene 9 vjeqare) po a nuk i mjaftuan tere ato grate e tjera sa iu deshte edhe nje tjeter,si duket pija e vetme e tij ka qene ndonje afrozidiak.Si do qe te jete nuk eshte etike te martohet nje 18 vjeqare me nje 50 e kusur vjeq.

Anëtarësuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mire.... po e zeme qe ka qene 18 ose 22 vjeqare (edhepse 99% e haditheve thojne qe ka qene 9 vjeqare) po a nuk i mjaftuan tere ato grate e tjera sa iu deshte edhe nje tjeter,si duket pija e vetme e tij ka qene ndonje afrozidiak.Si do qe te jete nuk eshte etike te martohet nje 18 vjeqare me nje 50 e kusur vjeq.
    Lere me kete gostivarin se shiko njeher se nga eshte , nga gostivari atje i trajtojne grate si ne vendet islamike ata feja i ka lene mbrapa edhe nuk kupton se ajsha ishte 6 vjeqe kur u fejua dhe u martua 9 vjeqe kete e pohojne edhe gjith hogjallaret e studijuesit islamik dhe per kete arsye ata edhe arsyetohen me arsyetime pa fakte ndersa faktet jan te shumta se muhamedi ja kerkoi aishen qe kur ishte 6 vjeqe dhe kur u martua ajo akoma luante me kukulla kjo eshte fakt nga islamet dhe jo nga te krishteret

Burimet që flasin për këtë ngjarje janë të shumta, citimet e mëposhtme shpjegojnë në hollësi:

Sahih Libri 008, Numër 3310:

Aisha (Allahu qoftë i kënaqur me të) dëshmoi: Apostulli i Allahut (paqa qoftë me të) u martua me mua kur isha 6 vjeç, dhe u pranova në shtëpinë e tij kur isha 9 vjeç.

Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 64

…që profeti u martua me të kur ajo ishte gjashtë vjeç, dhe konsumoi martesën kur ajo ishte 9 vjeç, dhe ajo qëndroi me të për nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).

Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 88

Profeti shkroi (kontratën e martesës) me Aishen kur ajo ishte gjashtë vjeç dhe konsumoi martesën me të kur ajo ishte nëntë vjeç dhe ajo qëndroi me të nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).

Disa burime përpiqen të thonë se ishte vetë babai i Aishes, Abu Bakr, ndjekësi më i afërt i Muhamedit që propozoi Muhamedit vajzën e tij për martesë. Faktet thonë se ishte Muhamedi ai që kërkoi të martohej me të.

Sahih Bukhari 7.18

Profeti i kërkoi Abu Bakr-it dorën e Aishes në martesë. Abu Bakr-i tha “Po unë jam vëllai yt.” Profeti tha, “Ti je vëllai im në fenë e Allah-ut dhe në Librin e Tij, por ajo (Aisha) është e ligjshme për t’u martuar me mua.”

Kjo ndodhi pasi Muhamedi dhe Abu Bakr-i kishin dhënë fjalën njëri-tjetrit se ishin vëllezër, prandaj ai u çudit kur Muhamedi i kërkoi një gjë të tillë. Megjithatë Muhamedi e siguroi atë se kjo vëllazëri ishte në fe dhe jo në mish, prandaj s’kishte problem me këtë martesë.

Hadith të tjerë që tregojnë specifikisht moshën e Aishës janë si më poshtë:

Sahih Bukhari 5.236.

Kadija vdiq tre vjet para largimit të profetit nga Medina. Ai qëndroi atje për rreth dy vjet dhe u martua me Aishen kur ajo ishte një vajzë 6 vjeçare, dhe ai konsumoi martesën kur ajo ishte nëntë vjeç.

Sahih Bukhari 5.234

Profeti m’u afrua kur isha një vajzë gjashtë vjeçare. Ne shkuam në Medina dhe qëndruam tek shtëpia e Bani-al-Harith bin Khazraj. Pastaj u sëmura dhe më ranë flokët. Më vonë flokët m’u rritën përsëri dhe mamaja ime Um Ruman, erdhi tek unë, kur una isha duke luajtur në kolovajse me disa nga shoqet e mia. Ajo më thiri dhe unë shkova tek ajo, pa e ditur se ç’donte nga unë. Ajo më kapi prej dore dhe më bëri të qëndroja tek dera e shtëpisë. Mua më ishte marrë fryma, dhe kur frymëmarrja u normalizua, ajo mori pak ujë dhe përkoi fytyrën dhe kokën me të. Pastaj më futi në shtëpi. Në shtëpi pashë disa gra Ansari që thanë, “Urime, bekimet e Allah-ut dhe mbarësi.” Pastaj ajo më besoi mua me to dhe ato më përgatitën (për martesë). Pa pritur Apostulli Allahut ardhi tek unë në mesditë dhe mamaja ime më dorëzoi tek ai, në atë kohë unë isha nëntë vjeçe.

Duket qartë nga vargjet më lart se Aisha ishte fëmijë dhe nuk po merrte vesh çfarë po ndodhte, kur Muhamedi iu afrua.

Sahih Bukhari Volumi 7, Libri 62, Numër 90

Kur Profeti u martua me mua, mamaja ime ardhi tek unë dhe më bëri të hyja në shtëpi (të Profetit) dhe asgjë s’më çuditi, veç ardhjes së Apostullit të Allah-ut në mesditë.

Padyshim që ka qënë çuditur. Ajo ishte fëmijë. Në pasazhin më poshtë thuhet se Aisha ishte akoma fëmijë, dhe luante me kukulla.

Sahih Bukhari Volumi 8, Libri 73, Numër 151
    Unë luaja me kukulla në praninë e Profetit, dhe shoqet e mia luanin gjithashtu me mua. Kur Apostulli i Allahut futej (në dhomën time) ato fshiheshin, por Profeti i thëriste të vinin të luanin me mua.

Siç e theksuam më lart, referencat për moshën e minorene te Aishes janë të shumta megjithëse disa muslimanë vazhdojnë të mohojnë moshën e vogël të saj. Mesa duket ata i vret ndërgjegja që profeti i tyre të mund të ketë bërë një gjë të tillë. Disa të tjerë (në fakt shumë burime islamike) theksojnë me bindje se kjo ishte një pjesë e kulturës së kohës dhe këtu nuk ka asgjë për të diskutuar. Sipas tyre, mjaft vajza fillojnë menstruacionet në moshën 9 vjeçare, prandaj kjo shënon pjekurinë seksuale dhe prandaj Muhamedi nuk bëri asgjë të paligjshme apo të pamoralshme.

Në qoftë se do ta gjykonim Muhamedin sipas standartëve të botës së civilizuar të kohës së sotme, padyshim ai do klasifikohej si pedofil. Të ngjethen mishtë të mendosh se një burrë 51 vjeçar të lakmojë një vajzë 6 vjeçare, pasi pavarësisht se ai hyri tek ajo kur ajo u bë nëntë vjeç, ata u martuan kur ajo ishte gjashtë. Ndoshta në Arabi njerëz të tillë quhen profetë, por në botën e civilizuar ka emër tjetër për njerëz të tillë.

Megjithatë, Muhamedi nuk jetoi në kohën moderne, por në shekullin e shtatë në Arabi. Atëherë, le ta analizojmë këtë çëhtje sipas asaj kulture.

Edhe në qoftë se një ajze fillon menstruacionet që në moshën 9 vjeçare, kjo nuk do të thotë se ajo ka arritur pjekurinë seksuale. Nga ana mjekësore ne kuptojmë se duan edhe disa vite të tjera për formimin seksual dhe psikologjik. Pasojat e kontaktit në këtë moshë mund të jenë fatale për shëndetin fizik dhe emocional të një vajze. Edhe sikur kjo të kishte qënë komplet normale në atë kulturë, një profet duhet ta dijë se ai nuk i përket një kulture të caktuar apo një kohe të caktuar, por parimet e jetës së tij duhet të jenë një model për të gjitha kohërat në çdo kulturë. Nëse Muhamedi do kishte qënë profet i Zotit të vërtetë, ai padyshim do dinte që në boten e civilizuar kjo nuk është e pranueshme, prandaj duhet të mos e kishte bërë një gjë të tillë. Por siç kemi theksuar në artikujt e tjerë, ai jo vetëm që nuk ishte profet (sepse s’bëri asnjë profeci), por ishte një manjak seksual që të bënte një gjë të tillë, të martohej me 9-22 gra, të martohej me gruan e birit të tij të adoptuar, i cili divorcoi gruan e tij që Muhamedi të martohej me të, u kap në flagrancë nga gruaja e tij Hafsa me shërbëtoren e saj, e të ëndërronte ditë e natë për parajsën që ishte e mbushur plot me virgjëresha.

Muhamedi, ngado që ta kapesh nuk ishte profet (përveç se profet i rremë), por padyshim jeta morale e tij ishte komplet e shthurur deri në akte që të bëjnë të vjellësh.

para ca ditesh lexova nje artikull ku 1 prift kishte bere marredhenie seksuale me 40 murgesha edhe ne fund kishte fituar HIV/AIDS-in !
    Hahahahaha i bie qe ndonjera nga murgeshat kishte qene me aids. Hajde gallate hajde, ske nga ti kapesh keto gjera. Nga nje ane ke njerin qe ja keput nje femije 9 vjec duke e martuar qe 6 vjec. Nga ana tjeter ke prifterinj e murgesha qe po i luajne piripucken. Te shkretet njerez po behen corap se sdine me kujt ti besojne

Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •