Ti nuk kuptoje gje qenke femij i keq.... Boriana
Nese burri eshte 40 vjec sic ka qene muhameti,dhe gruaja e tij 6 vjec kjo eshte pedofili.
Ta shpjegova ne kete menyre qe ta kuptosh me mire,sepse paske nevoje per te mesu te tjeret ende.. i/e re/i qenke..
Ne arabi dhe shtetet islame nuk ekziszton pedoflizmi.. ata e argumentojne me genjeshtra se thone se vajzat e reja pjeken seksualishte ne moshen 10 vjecare saktesishte 11 vjecare ne Irane,kurse kete muhameti nuk e priti ti bente 10 vjet,por 6 vjete femijen ka be seks...
Me vje turp te flas per kete dukuri te ndyte ne islam...
o sa lezet ne kijamet ndoshta edhe une kam fate si muhameti me mashtru me shume gra me u martu. Vec per kta e pranoj se nje gje ka islami te mire se mashkujt i kan si skllave grate e tyre.po spo dij pse nuk po me japin nga 44 gra mua e muslimaneve tjere se 100 here ma i bukur dhe me i mire se muhamedi jam.
ISLAMI ndalon
DROGEN
DUHANIN
ALKOLIN
HOMOSEKSUALIZMIN
MARDHENIET JASHTMARTESORE
ndersa per pedofiline ka bere perjashtim sipas mendjeve tuaja te ndritura (ose te verbuara)
shoh qe moshen e Aishen a.s. e paskeni ulur mesa duket do e coni deri para lindjes me metodat tuaja enveriste
mekati me i madh eshte pedofilia nese te zene ke mundesi te te denojne me burgim te perjetshem ndera per droge duhan alkohol nuk eshtendonjemekat me i madh se ai pedofilise merre me mend dhe vere gishtin ne koke vajzen tende 6 vjeqare ta martosh me nje mazhoren mbi 50 vjeq dhe ta martosh ate 9 vjeqe ashtu si beri muhamedi ndersa sa i perket avganistanit atje jan munduar me mish e me shpirte regjimi taliban qe jeta ne avganistan te gjasoj si ne kohen e pejngamberit a.s. dhe se jan lejuar pedofilia kjo eshte fakt ne te gjith boten islame te pa civilizuar ndersa per ate pjesen e civilizuar disa gjera te islamit i kan ndaluar se nuk shkon ne kete kohe te sotme nje 9 vjeqare me nje 53 vjeqare eshte fakt se quhet pedofili ndersa muamedi lakmoj nje 6 vjeqare kur ishte53 vjeq dhe ne moshem 56 vjeq muhamedi u martua me aishen 9 vjeqare kjo nuk eshte vetem pedofili por limiti apo kulmi i nje skandali te veteshpallurin profet
Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .
apet prifti eshte prifte
fjala prift dmth sherbetore i zotit ndersa ai nuk mund te jet nje sherbetore i zotit e te bej skandal me sex njerez e ngjarje te tilla ke gjithandej botes por nje profet kjo eshte gje qe nuk falet si ka mundesi nje profet te jet pedofil tani njeriu pyet dhe thot si ka mundesi qe ky te jete profet --- jo ska mundesi --- te gjoret musliman se ken e kan profet dhe se emrin e kujt e perdorin me qindra her ne dit
hahaha xemanuel si zakonisht titullohesh " I deshtuar neper diskutime " ose thene me mire kur te me shikosh qe jam online mundesisht me anashkalo sic bejne shumica ketu
Ti po flet sikur prifterit,murgjinit dhe rabinet ne ate kohe qe kur e shikonin se nje njeri i pasur kishte vjedhur e falnin e kur e gjenin nje te varfur duke vjedhur ia kepusnin doren
Ti xemanuel me sa duket po flet nga pervoja te ka abuzuar ndonje prift sexualisht a perse e tere kjo perkrahje ?
Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .
Krijoni Kontakt