Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 126
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    Ku ndryshon ti athere nga ai serbi qe na quan ne inferior? Dhe mos na bej tani sikur te pyeti zoti ku do me lind e ti zgjodhe Kosoven.
    Munde te genjej po te them se nuk do te deshiroja te lindja angleze ,gjermane ,amerikane e mos ti permendi disa popujte tjere te ngjajshem me keta qe permenda por te betohem ne ZOT qe jam e lumtur qe nuk kam lindur sllave.

Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Nuk ke faj sepse nuk e ke profu kanabalizmin e tyne dhe ti nuk i shikon kosovaret si te njejte me shqiptaret, prandaj flet ashtu. Pastaj te martohesh me nje serbe, ta ulesh vedin aq poshte, uuuu qfare injorancet ne kulm.
    Urrejtja e jone sado e madhe te duket nuk mjafton per fqinjet tone, dhe ashte teper e vogel nkrahasim me ate te tynen qe kane drejte nesh.

Por ndoshta kjo miqsi ndaj tyne mund te vije nga kisha e janullit

Prandaj te thashe dhe me pare qe nese je kosovare, mos ta vazhdoje me kete debat me mua te Shqiperise se ishte i pamundur. Besoj u binde tani ?!
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Prandaj te thashe dhe me pare qe nese je kosovare, mos ta vazhdoje me kete debat me mua te Shqiperise se ishte i pamundur. Besoj u binde tani ?!
    flm qe po e tregon vedin o kelysh jevgit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    O gjelosh po ik a derbardhe meso shqip iher, cte duhen kto muhabete ty? Mriam mire mire e leme me kaq po te desh qejfi se skemi me u marr vesh.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Kjo teme po shkon shële.Ato rruspijet serbe si e tha nje shqiptar nga kosova i keni shaluar ju perpara .ç'te keqe ka ti shalojme dhe ne
    njihere!!!!!!

Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    flm qe po e tregon vedin o kelysh jevgit
    Ska problem, te lutem o kelysh maloku qe sdo gdhendeni ndonjehere

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Eror ne dergim .
    Kjo me adresohet mua .Une te thashe edhe me pare ,ti munde te besh cte duash,besoj qe nje martes me nje serbe me lekur te bardhe (edhe pse me sy mongol) per ty do ishte nje privilegj i madhe pasi munde ta " pastrosh" racen e dyshimte qe me siguri gjendet ne venat e tua sepse te jesh nje shqiptar 100% ( te jesh shqiptar duhet ti kesh disa parametra fizik ,nuk mjafton vetem te flasesh shqip) smunde ta nencmosh veten deri ne kete shkalle.

Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    O gjelosh po ik a derbardhe meso shqip iher, cte duhen kto muhabete ty? Mriam mire mire e leme me kaq po te desh qejfi se skemi me u marr vesh.
    Pash nderin te cilin ju nuk keni asnji fije, si mundesh me m'thane mu shko e mso shqip, po qfaje te kam une se ti nuk e kupton djalektin tem, i cili para se te hypte ai i mallkuari ne pushtet ishte dialekte zyrtare e sot kopilat e magjypeve po me thojne shko e m'so Shqyp.

Ma paqi faqen e zeze ju dhe familja qe ju ke rrit.

Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Eror ne dergim .
    Kjo me adresohet mua .Une te thashe edhe me pare ,ti munde te besh cte duash,besoj qe nje martes me nje serbe me lekur te bardhe (edhe pse me sy mongol) per ty do ishte nje privilegj i madhe pasi munde ta " pastrosh" racen e dyshimte qe me siguri gjendet ne venat e tua sepse te jesh nje shqiptar 100% ( te jesh shqiptar duhet ti kesh disa parametra fizik ,nuk mjafton vetem te flasesh shqip) smunde ta nencmosh veten deri ne kete shkalle.
    Me pelqen te jem shqiptar sipas menyres time, jo tende . Keshtu qe ka mundesi te mos me tregosh parametrat?!. Une mund te martohem me Serbe, Shqiptare, Greke, Italiane, Kineze...lol, kaq e veshtire eshte per ju qytetaret e Kosoves ta kuptoni qe njerezit JANE TE LIRE per jeten e tyre?! . Ka mundesi te evitoni paragjykimet, sepse jeni paragjykuar nje jete te tere nga sllavet dhe duhet ta dini shume mire sa e padrejte eshte?! Ne fund fare, ka mundesi te me lesh rehat ne punen time?!

Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Ska problem, te lutem o kelysh maloku qe sdo gdhendeni ndonjehere
    Po ti je aq injorant sa mendon se te jesh malok ashte marre, t'gdhendna dhe te bahna njerez pa palc ne trup siq jeni ba juve, jo kurre.

Ndigjo ato maloket kane luftu ma shume se kerkush per kyt Shqipni, dhe e kan gjakun ma te paster se kerkush tjeter.

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  2. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •