Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 126
    soKKestreL Maska e soKKol
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    107
    Te gjith atyreve qe jan mendimit qe duhet ti harrojme te gjitha ato qe na beri serbi ne Kosove i ftoj qe te vijne dhe tii vizitojne femijet jetim qe u jane vrare prind ne sy te tyre, te gjith ato nena qe u jan vrare femijet ne sy te tyre, te gjith ato gra e femra qe jane perdhunuar, te gjith ato familje qe u jane zhdukur ndonje i aferm dhe nuk e din a e ka gjall apo te vdekur, kerkoj qe te hulumtoni dhe ti gjeni ne internet fotografit e reçakut.

Kerkoj qe te respektoni ndjenjat tona ndaj tyre, edhepse e di qe nuk i keni perjetuar keto qe i permenda mirepo respektoni ndjenjat e atyre qe i kan perjetu i kane vuajtur dhe i vuajne ato mizori

Paqe, vellezer e motra

Sokoli

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Pse pret t'i gjesh ne Google ti kshu?
    ........
    Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    107
    Postuar më parë nga Sa Kot
    Pse pret t'i gjesh ne Google ti kshu?

Jo thash eja ketu ne Kosove dhe vizitoji.

Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    107
    Ndersa, per Recak e kisha fjalen qe te kerkosh ne internet per fotografi dhe te shohesh shqiptar qe flisnin gjuhen e njejt qe flet ti dhe kishin kulturen e njejt dhe te nje kombi te masakruar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    Miriam tani une te marr vesh ty(po te jesh kosovare) d.m.t edhe une do ta kisha te veshtire te shoqerohesha me serb ose mos ti shihja si armiq ne rast se do me kishin vrare ndonje pjestar te familjes etj. Ne nje rast te tille eksperienca(urrejtja) personale nuk te le me te llogjikosh paster dhe ti shohesh gjerat sic jane, puna eshte qe do sdo ti edhe ai serbi njeri eshte si ti e une. Kto perpjekjet tuaja me i nxjerr si inferior, barbar, kafshe etj. jane qesharake ne fakt kur mendon qe ne "te civilizuarit" do i kishim zhduk nga faqja dheut me kohe po te kishim patur rastin/fuqine.
    Kush te tha more mi mbyt te gjithe serbet?(edhe pse sdo ishte keq).
    Une personalisht nuk kam asnje te vrare gjate luftes ,bile as ne farefis,nese mendon se e kam nga eksperienca personale POR ajo qe me iriton eshte "liberalizimi" i juaj i tepruar deri ne nencmim.Une e ndiej vehten te fyer kur nje shqiptar pa marr parasysh a eshte nga Kosova apo nga SHqiperia e Maqedonia nencmohet ose maltretohet nga grupe te ndryshe te huajsh per shkak te etnicitetit.Sincerisht kur lexoj per nencmimet e shqiptareve neper doganat greke me vlon gjaku.Ndoshta disa prej juve ju duket e cuditshme por une jam krenare qe kam lindur shqiptare dhe e ndiej vehten me superiore se sllavet syenjtur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Miriam, kosovare je? Nese je e tille nuk kam ndermend te te shpjegoj me teper ne kete teme per aq sa thashe sepse me duket mision i pamundur.
    Kosovare jam.

Pse ore mision i pamundur?
    Ti munde te jetosh si te duash , eshte zgjedhja e jote nese aq shume te pelqejne serbet si popull dhe te duken superior , munde edhe te martohesh e te krijosh familje dhe kete drejte smund ta cenoj askush POR mbasi mendimet e tua i ke shprehur publikisht ne nje forum normalisht qe pasojne edhe mendimet e te tjereve qe nuk mendojne si ti.
    Asgje nuk eshte e pamundur nese ke vullnet .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Merre lexoje edhe njehere se cfare ke shkruar,dhe ndoshta do ta kuptosh marrezine tande.
    Si mundet qe tragjedia e nje "kosovari"ta leje indiferent shqiptarin e Shqiperise?
    Simbas teje "kosovaret"paskan te drejte te urrejne,per shkak te kaluares,ndersa shqiptaret e viseve tjera,jo.Jo, sepse ti nuk u masakrove dhe nuk u perdhunove nga serbet.As ndonje anetare i familjes tande.Dhe si i tille ti ke te drejte mos ti urreshe ata,biles edhe ti duash.Ban per veten tande cfare te duash,por mos u trego shqiptareve te Kosoves se si duhet te sillen me serbin.
    O Daja Goni merre e lexoje ti dhe njehere ate qe kam shkruajtur..nejse lere fare se prap ske me e kuptu.

Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Kosovare jam.

Pse ore mision i pamundur?
    Ti munde te jetosh si te duash , eshte zgjedhja e jote nese aq shume te pelqejne serbet si popull dhe te duken superior , munde edhe te martohesh e te krijosh familje dhe kete drejte smund ta cenoj askush POR mbasi mendimet e tua i ke shprehur publikisht ne nje forum normalisht qe pasojne edhe mendimet e te tjereve qe nuk mendojne si ti.
    Asgje nuk eshte e pamundur nese ke vullnet .

Edhe me serbe mund te martohem dhe s'kam ndermend ti marr doren askujt. Urrejtjen qe keni mbajeni per veten tuaj, ska nevoje njeri ne Shqiperi per urrejtje ekstra. Respektojme vuajtjet e shqiptareve te kosoves gjate sundimit serb, sikurse dhe u hapem deren kur kishin nevoje. Ama urrejtjen e tyre nuk ia ka njeri nevojen, Ajo shprehja e famshme "Nje komb nje qendrim" nuk ka vend ne tema te tilla tema absurde si kjo ketu, prandaj mos e bastardoni kuptimin e saj te drejte.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Ndoshta disa prej juve ju duket e cuditshme por une jam krenare qe kam lindur shqiptare dhe e ndiej vehten me superiore se sllavet syenjtur.
    Ku ndryshon ti athere nga ai serbi qe na quan ne inferior? Dhe mos na bej tani sikur te pyeti zoti ku do me lind e ti zgjodhe Kosoven.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Edhe me serbe mund te martohem dhe s'kam ndermend ti marr doren askujt. Urrejtjen qe keni mbajeni per veten tuaj, ska nevoje njeri ne Shqiperi per urrejtje ekstra. Respektojme vuajtjet e shqiptareve te kosoves gjate sundimit serb, sikurse dhe u hapem deren kur kishin nevoje. Ama urrejtjen e tyre nuk ia ka njeri nevojen, Ajo shprehja e famshme "Nje komb nje qendrim" nuk ka vend ne tema te tilla tema absurde si kjo ketu, prandaj mos e bastardoni kuptimin e saj te drejte.

Nuk ke faj sepse nuk e ke profu kanabalizmin e tyne dhe ti nuk i shikon kosovaret si te njejte me shqiptaret, prandaj flet ashtu. Pastaj te martohesh me nje serbe, ta ulesh vedin aq poshte, uuuu qfare injorancet ne kulm.
    Urrejtja e jone sado e madhe te duket nuk mjafton per fqinjet tone, dhe ashte teper e vogel nkrahasim me ate te tynen qe kane drejte nesh.

Por ndoshta kjo miqsi ndaj tyne mund te vije nga kisha e janullit

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  2. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •